МНОГОДЕТНИ МАМИ 30

• 20 572
  • 362
  •   1
Отговори
# 195
Честит имен ден на всички, които носят името Иван/а, Йоан/а и производните му.
Честито и на всички рожденици.
Да са живи и здрави.

bouquet

# 196
Момичета, благодаря за съчувствието. Нека се радваме на близките си във всеки момент, когато имаме възможност да сме заедно!

Честит Рожден Ден на Йоан!
Да е жив и здрав, много весел и умерено палав за радост на цялото семейство!
Той ми е особена слабост.  Hug  Много добре си спомням учредителната среща на "Пълна къща" през пролетта, когато за пръв път се видяхме с Теди, а малко след това тя ни сподели, че ще има 4-то дете... Така че той си е връстник на Клуба ни още със зачеването!  Wink  Брей, че сме пораснали!

Честит Имен Ден на Йоан и Ваньо на тедивас, Йоан на Цоцоланка, Йоана на ани, Ваня на Дидка, братчето на Пешеходката и всички, които празнуват на този толкова български празник!

Джулка, що не го махнеш този зъб? Металокерамиката прави чудеса.  Grinning

Пиги, и на мен ми е криво, че започва училището. Така славно си живеехме!

ани, при нас днес е по-топличко и слънчево, дано и при вас е така, че да се върнете към нормален живот.

тедивас, явно снимките са били доста емоционално прежвяване. Ще ви гледаме непременно.  Hug А ти да ни опукаш пуканки в микровълновата.  Wink

Утре да ме гледате и мен при Миглена Ангелова от 10 ч. по бТВ - цялото предаване е за проблемите на многодетните семейства.

Перке-е-е! Къде те затрупаха преспите?

# 197
Здравейте мацки,помните ли ме?Започнах работа когато беба бе6е на 4 месеца и не съм писала /не че преди това много пишех ама..../уж ми беше почивен ден ама току що ми се обадиха да ходя нощна смяна.Айде чао до скоро Hug

# 198
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ !

Да са живи и здрави !  newsm51

# 199
Честито на всички именици!Весело изкарване на празника.
 Утре по Искрено и лично темата ще бъде за многодетните семейства в България и в другите страни.За тяхните проблеми и радости.

# 200
Здравейте и от мен.Благодаря на Дива ирландска пешеходка за поканата .Аз съм се включвала в темата и съм се представяла,но преди доста време.Имам три дъщери,средната днес има имен ден,казва се Ивана.Желая на всички именници днес здраве и живот,много любов да изпълва сърцата им и задоволство ежедневието.  bouquet

# 201
  • Не съм от тук и съм за малко
  bigdance2 Теди, честит рожден ден на Йоанчо!  happy bd
 Да ви е здрав и много да ви радва!
smile3525

Честит и весел празник на всички именници!  Wine Glass

след забележка от баща му- smile3514последва реакция,взе една чаша с вода и я изля върху лаптопа му. smile3508

А аз си мислех,че Анди прави бели след като мушна една гривна на Мони в принтера и сега е в сервиза (принтера,де).

Тия малките калпазани много си падат по техниката   Mr. Green  Моя Йосиф като беше около 2 годинки изчопли половината клавиши на лаптопа на баща си, хакерчето малко... ooooh!

# 202
Честит Първи Рожден Ден на Йоан! Нека бъде здрав и да расте будно и умно дете!

Честит Празник и на всички, които носят имената Иван, Ивана, Йоан, Йоана, Калоян!
Весел празник в домовете на Дидка, Мама Цоци, Тъща 3, Милена, Ани69, Тедивас, Ивата и на всички други, които не съм споменала, ама да пишат по-често, че да не ги пропускаме  bouquet

Благодаря на всички за милите думи и подкрепата Heart Eyes. Аз май нещо оглупях на ... години Mr. Green Да тръгна по баирите и да се спускам с децата, ама прииска ми се  ooooh!
Вече правих кюфтета и баница с една ръка Laughing, както и много други неща. Другата седмица ще има подкрепа от баща ми Laughing

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 20:15 от Галче

# 203
Искам да си похваля братчето - от днес е декан на факултета, в който преподава. Още едно потърждение на моя бройкизъм - нали е третото дете в семейството.  Wink

# 204
  • Варна
Да е живо и здраво братчето ти  Simple Smile, както и всички именници и рожденици! Много щастие им желая!

# 205
Какви деца растат в големите семейства! Палави като малки - умни и на постове като големи! Вземете пример от тях! Поздравления за нашите деца! Кой знае какви хоризонти ги чака в близкото и далечното бъдеще! Един ден ще сме горди,че сме ги познавали още от времето,когато са вървяли прави под масата!

А аз днес съм бясна! Купихме на Вили мобилен телефон, а той се оказва...1. използван, 2. дефектен! В телефонния указател имаше 7 номера, а 2 бутона - не работеха! И то от Централния, лъскав офис на Глобул, в центъра на града! Утре ще има скандали, профилактично ако се опънат съм написала вече и жалбата......Писах и да Глобул по имейла, защото преди години, когато си купувах сегашния ми телефон, също имах неприятен инцидент в същия офис и сега това им е втора много груба грешка...Явно си позволяват повече отколкото трябва! Дано всичко се размине по живо по здраво и детето най-накрая получи телефона,който иска...Че той горкия днес като разбра,че телефона му е дефектен...и се разплака,че пак трябва да чака.....И без това по неизвинени причини чака дълго време, и това му дойде като капката дето препълва чашата.....

Иначе...днес за първи ден на работа, хич не ми се работи, пак трябва да влизам в релси, точно свикнах да спа да късно с децата...и сега пак с часовник до леглото. Децата и те на училище, добре,че времето стана добро и не се притеснявам поне за това.

Vqqra - най-сетне се разписа в темата....

mam4eto fut - четох ти темата за българския език и 5кл. - подкрепям те! И на теб пак добре дошла!

На всички останали - прегръдки, прегръдки и пак прегръдки...

Шефке - на работа съм, ще те гледам на запис.....

Лека нощ!

# 206
  • София
Момичета,благодаря ви за хубавите пожелания.
Утре (днес ) ще ви покажа как си изкарахме,че сега ми се спииииииииииии.Цял ден посрещам и изпращам гости.

# 207
Честити ИМЕННИ ДНИ И РОЖДЕННИ ДНИ на всички празнуващи!   bouquet

Лелееееееее, Ани, голями преживявания, аз нямаше да издържа...

Нели,невероятна си Hug,страхотна торта и аз пак ще те питам,как направи фигурките отгоре лъскави,на мене с този марципан Варна не ми хареса как ставанаха,хем рецептата я спазих стриктно,а тестото стана едно ронливо едва направих цветчетата newsm78

Благодаря, Пиги. Аз да си призная с марципана още не смея да опитам. Розичките ги правих като разтопих бонбонки Маршмелоу - тестото стана страхотно за моделиране. Гланцирах ги с мед и вода - в последствие станаха мекички за ядене и всичките се изядоха. От сега нататък само с бонбонки ще ги правя.

# 208
Благодаря на всички за пожеланията за именния ден на Калоян. Съжалявам за закъснението, с което пиша, но компа в къщи е почти недосегаем. Постоянно се гледат филми. Дори и да не се гледат, пак трябва да вървят - ей така, за разнообразие  Mr. Green.
Черпя ви виртуално макар и със закъснение.

# 209
Даааа, забравила съм как става това със снимките  Embarassed. Повече упражнения трябва май  Rolling Eyes.
Я сега дали стана?!

Общи условия

Активация на акаунт