"Новата Година чака,Мартенче със сурвачка във ръката!"

• 13 028
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
здравейте и от нас,
Весели празници пожелавам на всички и най-вече здраве  Hug
Благо и той е болен нещо, вдигна температура следобяда 38,2  Sad и понеже при нашта лекарка е пълно с болни от някакъв гаден вирус направо ни написа Клацид  Sad страх я било да му се възпалят ушите  Sad
Аз само се включвам, за да се отчета, че паричката се падна в Магито  Grinning

и при нас на Благо се падна паричката  Wink
лека вечер и никакви болести повече  Praynig

# 46
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА

ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ Hug ОБИЧАЙТЕ СЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ Heart Eyes

На мен ми се падна здраве , а на Дени бебе Joy и нова кола- свекитата му подариха мотор Joy
Аз наредих подаръците под елхата и сега доволна, доволна си лягам Wink

П.п. Подарих  подаръци на свекитата, брата на Любо , жена му и бебето- а ние не получихме нищо Wink за последен път се трепя да пазарувам по студовете Peace Даже май съм доволна, че така стана Thinking

# 47
Весела Коледа,мами и сладки дечица !Пожелавам ви здраве ,щастие ,благоденствие !

# 48
Честита Коледа милички! Да сте много здрави и щастливи  Hug

Зоуи, защо така се влоши малкия? Как е сега? Дано не се наложи да ходите пак по спешните кабинети, да ви имам здравеопазването  Twisted Evil

Деси, супер, радвам се че Криси е добре, все пак в Исул са най-добрите, аз да ти кажа на поликлинични доктори вече нямам доверие. А тя как се чувства? Мина ли обрива?

Ади, тази висока Т без други симптоми ми прилича на розеола, оглеждай я за обриви.

Алис цяла нощ се въртя и ни рита, май й е запушен носа, защото похъркваше и се даваше отвреме-навреме  Tired и сега още спи, това не е било откак беше бебе на 2 месеца. А на мен коледното настроение хич ми го няма  Tired за пръв път, откакто се помня ми е кофти на Коледа  Tired

# 49
Добро утро  Hug ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички  Hug от сърце ви желая да сте здрави ,щастливи и усмихнати  Hug
И нас вчера напрежението ни държа до късно вечерта защото педито ни каза ,че ако вдигне температура ще се наложи да го започнеме. Той беше при свеки и тя на няколко пъти ни вика и ни шашка ,че е с температура  ,но за радост се разминахме поне за сега. Другото е ,че си разби вчера носа и сега е обезобразен защото се е подул  Tired
Иначе свеки му подари конче и той беше много щастлив а ние кутия с инструменти абе голяма радост беше на Симона подаръците определено бяха повче /като по разбираща  Joy/ и двамата бяха много щастливи.
А свекърва ми вчера ни даде картата си за да си купиме каквото искаме ,но на нас от работа вкъщи така и не ни остана време да ходиме по магазините та тя ни се поразсърди ,но се надявам днес да успееме да се здобиеме с нещо новичко.
Иначе направих питка с която ако удариш някой по главата си е заминал от раз  Joy изглеждаше като дъска и на цвят и на материя.
Паричката се падна в парчето за къщата  Heart Eyes
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване  Hug

# 50
Честита Коледа! Hug
Много гадно това,че са болнички дечица пак.Аз вече толкова съм наплашена,че Яна само като кихне и ми се свива сърцето...Ади,може и да е вирус.Янето беше със същите симптоми-само температура,нищо друго.И аз мислех за зъби,но проклетите кучешки още не са пробили.Наблюдавай я.Ние минахме без АБ.
В къщи парата се падна на майка ми.Днес на обяд ще ходим у свеки,а довечера сестра ми ще ни идва на гости.Чак тогава  ще отваряме подаръците,ще чакам племенничето...да се кефят заедно с Яна.
Теди,как сте?Като заговря на Яна за Коледното парти и тя вика:"Вики,гуши" Joy...иска да разглеждаме снимките и пак само за Вики си бърбори....явно много се е впечатлила...но определно има вкус щерка ми. Crazy

# 51
     ЧЕСТИТА КОЛЕДА!Мноооого здраве,щастие и късмет! Hug

При нас паричката се падна на мъжа ми  Grinning
Малките в момента се забавляват с подаръците  Hug а и аз съм много щастлива  Grinning мъжо се представи страхотно  Heart Eyes
И Юджи е със страшна хрема от вчера  Confused Дано всички болнички оздравеят бързо! Praynig Hug

Мики Hug ние сигурно сме правили питката по една и съща рецепта......... Joy

# 52
Jessy I  ,значи не съм само аз издънката на ,,питките,,  Joy

# 53
  • Варна
Честито Рождество, милички! Много здраве, щастие и любов ви пожелавам!  bouquet
Ние снощи отворихме подаръците, той мъж ми изтрая.  CrazyОще като пазарувахме си знаех, че играчките за себе си ги купува. Simple Smile Но и Преско беше много доволен. Габи нищо не разбра, но Преско и даде да ръфа една опаковка от подарък, та поне това намаза. Mr. Green
Последния хит е, че и дава да пие от неговото шише вода. Тя иначе вода не близва, но от негово въргаляно къде ли не с непреварена вода шише, пие като не видяла. ooooh!
Тази вечер сме у нашите, баща ми е Христо и става голям купон там. Още подаръци за децата ще има и таткото няма търпение. hahaha

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 12:22 от Katia_N

# 54
Честита Коледа!На всички майки и дечица пожелавам много здраве и весели моменти!
Ние снощи бяхме първо при нашите.Там ядене,пиене,подаръци...После ходихме у свекърва ми и там същата история.Виктор пощуря и много се измори.Върнах го да спи при майка ми,а аз се върнах на гостито у свеки.На Виктор му се падна късмет-безгрижие и веселие,трябваше само да се добави че е за сметка на майка му и баща му Grinning Grinning А на мен се падна парата Grinning

Теди,как сте?Като заговря на Яна за Коледното парти и тя вика:"Вики,гуши" Joy...иска да разглеждаме снимките и пак само за Вики си бърбори....явно много се е впечатлила...но определно има вкус щерка ми. Crazy
Наде,много бяха сладки двамата как се прегръщат.Виктор за първи път да не избяга като някой иска да се приближи до него Simple Smile Явно и на него му е харесало Simple Smile Heart Eyes
Приятен ден на всички!Ние сега отиваме на коледен обяд.(Леле,голямо ядене тия дни Rolling Eyes)
И болните да оздравяват!

# 55
  • София
Честита Коледа,милички!!!!Бъдете здрави,вие и семействата ви,много, много щастливи и нека късмета не ви напуска никога!!!

Много ми е мъчно за всички болнички,да оздравяват бързо! HugДани и той снощи не спа добре от хрема,но за сега няма други симптоми,надявам се да е зъб.
Зарадваха ли се дечковците на подаръците?Дани много се радва и само повтаря "мнооого подалъци!" ,а има още да получава днес от баба си и дядо си Grinning

Аз отивам да си приготвям пуйката  chef

Много ви обичам и целувам!!! Hug

# 56
Честито Рождество милички Hug Hug Hug
Здраве и благоденствие Praynig

леле, колко болнички пак Sad-стискам палци за всички
ние пък и двамата с Б от вчера покашляме и му давам чай от мащерка и осцилококцинум
оня ден ходихме в едно клубче до нас и там имаше доста по големи деца ,може от тях да сме хванали някой вирус или,че излизахме по мъглата,но мисля, че не е от нашето парти щото в Неделя бяхме ок,от вчера е покашлянето,дано не се задълбочи Praynig
А знаете ли ,какво интересно нещо чух в "Часът на мама".-там този хомеопат в чийто център и ние ходим препоръча срещу вируси в къщата да се слага етерично масло от розмарин (там предложиха вариант с капка розмарин върху бучка захар и качено някъде на високо)-убивало вирусите.Като питах в темата за предаването пък едно мама ми каза,че и маслото от лавандула имало същото действие и тяхната хомеопатка го препоръчала да се сложи от лавандуловото масло 2 капки във вапоризатор с вода(ей туй така ли се пише незнам Embarassed,ама ме разбирате надявам се Embarassed)и да се пръска веднъж дневно апартамента .
Аз навсякъде наредих кубчета захар с лавандула .
Майчета махнах всички дневни кърмения,приспивам го на ръце на обяд.Покрай това днес за първи път от 2 години и 7 месеца(май толкоз е от забременяването newsm78) си взех хапче за глава ,че пак ме мъчеше мигрена и така ми се отрази добре-леле не мога да повярвам,направо ми просветна пред очите Joy
друго си е с люкарство Joy

Нелче Heart Eyes а не се ли засрамиха свекитата и сем на девер ти,поне на Денис нищо ли не подариха
При нас също доста грозно се получи
Аз и мъж ми в най големите студове се мъкнахме и избрахме доста хубави подаръци за моето семейство(изцяло с парите на мъжа ми,нали аз не печеля макар той да води спечелените от него и за мои толкова ,колкото и негови)
Сестра ми има наистина висока заплата (и никакви разходи-живее на разноските на родителите ми изцяло)а не подари нищо на мъжа ми,приятеля на сестра ми дори на Бобата нищо не донесе newsm78
Пиша го ,защото определено проблема не е в парите
Момичета мислите ли,че трябва да им кажа това newsm78
Мъж ми ме пита сестра ми,какво му е подарила и аз му казах нищо ,срам ме е заради нея Embarassed
обидно ми стана
като си тръгнаха всички ,сглобихме играчките на Б и ги оставихме под елхата и тая сутрин го заведохме с мъж ми (да му видим и двамата първите реакции) със затворени очички и му казах,че са от Дедо Коледа-страшна игра падна Joy
(а майка ми и баща ми скоро се върнаха от Виена и му подариха на Б един дървен светещ влак,като казаха че бил за Коледа и вчера само една маска му донесоха newsm78странни хора,ние с мъж ми също не издържахме и предварително подарихме на Б много от уж Коледните играчки ,но и за празника взехме,все пак е детенце и си говорихме после с мъж ми,че това,което ние правим за Б за нас ,като деца не е правено)пак да вметна,че и при родителите ми проблма не е финансов,пък и да няма пари човек има толкова евтини играчки-важно е отношението......................
и на мен това ми е първата Коледа и с негативни емоции,ама здраве да е Praynig

# 57
  • Варна
Мила, не знам какво да кажа. newsm78 У нас все още си разменяме подаръци макар, че не сме в цветущо финансово състояние. Понякога може големите да не си подаряваме нищо, но за децата винаги всички подаряват. Ето сега за родителите, сестра ми, приятеля и съм купила подаръци, и те са ни купили. Но със сестрата на мъжа ми сме се разбрали само за децата да си разменяме. Т.е. миналата година ние бяхме купили за тях, те подариха само на Преско и аз не им подарих подаръците, за да не се чувстват неудобно. Дадохме само на племенника на мъжа ми. Тази година нищо не съм им купила. Rolling Eyes Въобще номера с подаръците е много деликатен. Аз не бих повдигала въпроса. Каквото са преценили, това са направили. Peace

# 58
Катенце  Hugнаистина е много деликатно,но това със сестра ми всеки път се повтаря,всяка година(преди му взимаше все пак нещо символично,сега нищо)
а аз всяка година карам мъж ми да и купува подаръци
а тя е в буквално  цветущо финансово състояние newsm78

# 59
Честита коледа момичета ! Желая ви много здраве , щастие , любов и разбирателство !Ние снощи се бяхме събрали на вилата ни с цялото семейство
  , беше страхотно , обожавам го този празник , днес на обед се почерпихме с баба ми и дядо ми , а вечерта ще посрещаме сестра му на мъжа ми с децата Голямо ядене и пиене тези дни , тъкмо бях свалила 3 кила сега сигурно съм 5 отгоре , но това са бели кахъри , само да сме живи и здрави .На болните дечица бързо оздравяване. Весел празник Hug

Общи условия

Активация на акаунт