Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 32

• 12 729
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Ми дадох снимка Rolling Eyes Дърсени са

# 181
  • Варна
ЗА МНОГО ГОДИНИ МОМИЧЕТА! НЕКА НОВАТА 2008 НИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И РАДОСТ!

Ние сме още в Каварна. Снегът ни затрупа и още не можем да се приберем. Тук ще останем май още около седмица. Ама не се оплаквам. ПОвечето ми приятелки също са тук и има с кого да излизам, а майка ми много ми помага с Коко, та се разведрявам. Само татито е във Варна и ни липсва, но се надявам скоро и с него да се видим.

Вие как сте? Виждам, че трагедията  с 22 -годишното момиче обсъждате. Какво да кажа....... сигурно има хора, на чиято съвест ще тези това, но какво значение има....

Вержи,  Hug

Аз се надявам нета ни да не прекъсва повече, та да мога да пишаа.По-късно и снимки ще пусна от Нова година Simple Smile

Лека вечер

# 182
ЛЕКА ВЕЧЕР И ОТ МЕН,МАКАР ЧЕ ОЩЕ Е РАНКО ЗА СПИНКАНЕ ,ВИЕЖДАМ ЧЕ АКТИВНОСТТА ВЪВ ФОРУМЧЕТО НАМАЛЯ ДО СТЕПЕН  hahahaПРЕДПОСПАЛИВ ПЕРИОД..
   п.п .ЧЕТОХТЕ ЛИ ЗА ИДЕЯТА ЗА МОЛЕБЕН НА 13.01. ОТ 11 ЧАСА ЗА РОДИЛКАТА ЕЛВИРА,КОЯТО ВЕЧЕ 20 МЕСЕЦА Е В КОМА ,СЛЕД РАЖДАНЕ СЕКЦИО В МАЙЧИН ДОМ.
   Има призив към нас да се помолим за нея и да и пратим своята мислена сила и виртуална подкрепа.

# 183
Вержи,  Hug
Пъзелът е дървен. Бяха 3 различни-с лява и дясна ръчичка и номерирани пръстчета, с шаренки цифри и с животни в джунглата.
Сядам да довърша на Колята албума и ще пусна снимки.

# 184
  • Варна
Момичета, много ви благодаря за пожеланията   bouquet!

Вержи, много ми харесва оптимизма ти  newsm10 newsm51.

# 185
ето снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=116578&view=1&photo=249
Сега ще поставя началото на Албум 2008, голям ентусиазъм ме тресе на стари години

# 186
  • Варна
 iv4ok, много ти е хубав бебока и въобще всичките сте много хубави. С тия сини очи ще ви прегрява телефона един ден.
DVV такъв пъзел, но с животните от фермата съм купила на Иво от един магазин за един лв срещу ЖП-гара. Не съм обръщала внимание дали има още, но и не съм ходила доста отдавна там. На другото място, където имаше беше на Колхозния пазар, пак в магазин за 1лв.

# 187
Направо ме срази  Shocked Не се бях сещала за магазин за 1лв #Crazy
Утре по план график ще излизам сама ,но в района и се надявам да намеря нещо ooooh!

Къде е това Лъкиленд newsm78

# 188
М, да! Обзаведоха ни с пъзел!  Hug И става за дъвчене!!! Явно е и изключително вкусен - не се вредих да го пробвам  Rolling Eyes Сега пада едно махни го, сложи го ...

Аничка-баничка, честит ти празник!   bouquet

# 189
Лъкиленд-а е в Т-во срещу блока на мама Laughing и е много  Money, но забавачката специално е огромна и е 2 лв на час. А пъзелът не беше левче, ама биваше като цена. Колята обаче щастливо ухилен ми тика частите в ръцете и ми сочи дъската. "Занимавай се ти, аз ще гледам" е работата.

# 190
  • Варна
Колята обаче щастливо ухилен ми тика частите в ръцете и ми сочи дъската. "Занимавай се ти, аз ще гледам" е работата.
Joy и при нас е така!
момичета Лора май ще проговори преди да проходи Shocked голяма е директорка! само сочи с пръст и крещи заповеднически Crossing Arms. на много неща ни научиха на село - бум,оха,боц,ела-ела,хоп,мууу,бааа и много други, но най-вече наблягаме на ДАЙ! НЕ! и АЙДЕ!
иска да ходи но с ескорт Tired

# 191
  • Откъм Варната
Ауууу Иве, много ви е готЯн костУма, пу, пу

# 192
Здравейте Варненски мами надявам се че бихте приели още една бъдеща майка,бременна съм в 6-я месец живот и здраве април ще се появи нашата малка принцеса надявам се ,че ще помагате със съвети.

# 193
  • Варна
 iv4ok, и нашият не е за 1лв, 4 или 4,50 струваше. Просто го имаше в такъв магазин.
dariq, добре дошла. Hug

# 194
Здравейте мамчета!
Рядко влизам тук,ама сега ме вълнува един много наболял въпрос.Ние,че ще спим тази вечер пред ОДЗ-тата,това е ясно,ама ние сме кандидати за ясла.Интересува ме,дали децата,които са вече приети и ходят на ясла е необходимо пак да висят по опашките тази вечер,за да си подадат документи за градината в същото ОДЗ или автоматично ще ги прехвърлят.Питам ви,щото кръстницата ми са я хвърлили в шах,че трябва да ходи да виси и тя по опашките,а те вече ходят на ясла.Аз мислех,че автоматично ги прехвърлят от яслата в градината,ама да не би да са измислили поредната простотия тая година...
Ще чакам ако някой знае нещо да пише,че не остана време...Благодарско!!!

Общи условия

Активация на акаунт