Щур купон ще има в Юлската ни дружина за Нова година!

• 13 861
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Юлито цяла нощ е с температура беше 39,7 и все се борихме и пак има,сега отиваме да видим дали ще има някой да я прегледа!
Освен оцет с вода друго не знам и редувах панадол нурофен и 1 свещичка ефералган! Confused

# 76
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
http://www.doctorsbg.com/
Ели, виж тук!

# 77
     uraВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2008 ГОДИНА!    Party Time
С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО УСМИВКИ И САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ !!!
 Tada

Малко съм подранила, но утре няма да имам нет! Cry

# 78
Забравих - болничките да оздравяват и да бъде пълна веселбата! Praynig Peace

# 79
С Гнойна ангина сме! Close
Преди 10тина дни пи антибиотик сега пак!Ужас!
Било бактериално нещо и изписа АЗАТРИЛ на 24 часа !

Сега и аз като и погледнах сливиците няма гной а едни като мехурчета воднисти образувания!Милото ! Cry

Та така сега пак ще пие АБ! Confused

# 80
Ели, бързо оздравяване на Юл. Много неприятно с тези болести. И Ема още не се е оправила напълно. Комшийката ми онзи ден ги изписаха от болницата с малката й дъщеря (2г.), и днес пак са на антибиотик, какво става с тези болести идея си нямам вече. Имам чувството, че мотираха.  Rolling Eyes
Нека всички болни да се оправят бързо и посрещнем новата година здрави и усмихнати.  Hug

# 81
хайде мили мами изтеглете си своето късметче http://www.banici.net/

# 82
Минах да ви видя какво правите и виждам пак болнички дечица и мами! Пожелавам ви бързо оздравяване на всички! Hug
Попова, много съжалявам че така се е получило. Моята приятелка която ходи при Стоименова пък все хубави работи ми е казвала, точно затова че е на разположение непрекъснато докторката. даже й се обаждала да пита за децата като са болни. Но явно известните хомеопати не преценяват възможностите си, приемат все повече и повече пациенти и после не могат да ги следят. Аз също станах жертва на подобно нещо, както знаеш и напълно те разбирам. При мен обаче първите месеци нещата вървяха и после се развалиха. Сега си ходя при един май не толкова известен и вече ми е по-спокойно. Пък ако някой път го няма, ще намирам други начини. Дано не се налага! Ели е права в едно - не бива хомеопатията да става на всяка цена. Хубаво е ако нещата се овладяват само с хомеопатия, аз досега сякаш минах между капките и е факт, че въпреки недоволството ми от хомеопатите, все пак не ми се е налагало да давам други лекарства, пък какво остава за антибиотик. Сега си казвам, че опазвайки ги досега от химия, все е нещо. А ако един ден се наложи да дам, поне няма да са свикнали на антибиотиците и по-лесно ще подействат при тях. Поне педиатърката ми така ми каза. Дано Емичка се оправи бързо, защото отитите наистина са гадни и при това причиняват много страдание. Стискам палци! Забравих да ти кажа, че новият ми хоемопат ми каза, че е най-добре да се ходи на хомеопат когато си здрав. Поне веднъж. Защото така той вижда детето например в нормалното му състояние и има по-голяма вероятност да улучи поне конституционалното. А след това пък по-лесно ще знае подходящите лекарства за острите състояния. Аз първият път при него заведох децата в ужасно състояние, благодарение на кадърността на предния кабинет. Той ги оправи много бързо, но после ги заведох един по един здрави за друго интервю и той им даде други лекарства за да стабилизира нещата така да се каже. И май наистина постигна резултат. Преди това, от 4-има хомеопати общо видяни, нито един не ми беше казвал подобно нещо.

За Дентокинда или какво беше, Рени е казала. Ако трябва да избирам между обикновено лекарство и подобни хомеопатични  смеси, предпочитам обикновеното лекарство. Тази смеси само могат да объркат имунната система още повече и въобще няма смисъл от тях. А осцилококсинума също се изписва на много хора, но пък той не е такава смес. Това е монопрепарат, в потенция 200. Точно заради високата потенция, също не бива да се дава безразборно. Обаче да си призная честно на мен той ми помага много. Може просто да е подходящ лично за мен, не знам, но аз съм го взимала в миналото и бях много доволна. Сега не смея, защото хомеопатът се кара, че му обърквам схемите само. Обаче ако не се лекувахме при хомеопат бих го дала и на децата си, и на себе си, и на всеки. За него съм чела, че уж действал на много хора.  

# 83
Ех, вече и виртуални баници имало!  Grinning Супер! падна ми се, че купон ме чака! Ами вярно е, на нова година ще се събираме 3 семсйтва у нас и смятаме да правим купон! Аз затова трябва да се захващам за работа, че да сме готови за утре. Весел купон и на вас!

# 84
  • хасково
весело посрещане на Новата година. Нека бъде по-добра и по-благодатна от старата!Нека да има повече мигове на радост и щастие! нека лошото остане зад нас!
Много щастие и късмет пожелавам на всички дечица и техните семейства!

# 85
  • София
Ох,и аз ще помрача темичката-и Влади се разболя-от снощи е с Т,сополки,кашлица.Днес бяхме на лекар-изписаха ни АБ.Малкия иска само на ръце,цял ден мрънка,аз съм супер изнервена и направо ми идва да крещя.Накрая дойде моя роднина,която тотално ме вбеси и изпаднах в нервна криза-ревах половин час!Моля ви,помогнете-знаете ли чай или лекарство,което да успокоява нервите,че направо ще се пръсна!

# 86
Моля ви,помогнете-знаете ли чай или лекарство,което да успокоява нервите,че направо ще се пръсна!
валериана която не вреди на кърменето, чай от лайка , маточина и невролаксин на д-р Тошков пиех го по време на бременността и съм мноооого доволна

# 87
ЧСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБОЦИ Hug
Аз, малко със закъснение,но важното,че е от сърце Laughing
Имам от една седмица едни приятели шотландци на гости и ми разказаха играта от хайманостване из страната,за да я опознаят Sick
Ходихме първо на "Фенерите"до Габрово и беше всичко 6.+,както винаги,но после... #Cussing outИмахме резервации в едно шато"Ветровити хълмове" до Сливен,където щях да умъртвя някой. #2gunfireТа,отиваме там и се оказва,че тръбите им спукани и на фона на четирите им звезди ни обзаведоха с духалки ooooh!Ама студ,няма стопляне.Чак в банята ме беше страх да вляза,а нямаше по това време на деня къде да търсим друг хотел и останахме.Добре,че вечерта случайно присъствахме на купона на общинарите в Сливен и изпихме над 7 литра вино,та се постоплихме Mr. Green И на тръгване ни направиха с цялата си наглост проблем,че не оставем за резервираното време,а напускаме по-рано.Да не говорим,че едно извинявайте не казаха.С една дума-НЕ ХОДЕТЕ ТАМ NaughtyИначе си беше купон,защото нашите приятели се опитваха да играят народни танци и говорят на български JoyНай-големият хит беше,че мъжът вманиачен покрай бирата каза,че градът бил Стара ЗагорКА Joy
Лала,радвам се,че Пипи е проходил Hug
Изи,нещо си ни пропуснала в календара Embarassed
Ева,какви са тия цени в Сливен бе,убихте ме ooooh!Всичко на половина в сравнение с тези във Варна!!!

# 88
Дидито - напълно те разбирам мила и аз минах през това. Само дето на мен вече ми е тежък и ме болеше и кръст и корем и гръб... Нищо не пих, търпение и мисли, че и на  него му е криво и само в мама му е по-добре. Бързо да оздравява и силни прегръдки  Hug Hug Hug
Лала -   bouquet
Ели - бързо оздравяване и на Юл  Heart Eyes
Иси - честит телефон   phoneuu
Всички болнички бързо да оздравяват, че утре ще посрещаме новата. Wink
Веттаfingerscrossed всичко ще бъде наред  yes
п.п ЧРД на патерици Пиги - от всичко хубаво, по-много Flowers Bouquet

# 89
Изи,нещо си ни пропуснала в календара Embarassed
или аз съм не доскиф или ти не си сложила снимка в албума

Общи условия

Активация на акаунт