Коледа сега царува, с бебчета ни нас дарува!

• 14 368
  • 314
  •   1
Отговори
# 255
Честита радост на тате alien smile ,да ви е жива и здрава малката Марина и да ви радва много   bouquet

# 256
Аничка, аз моите рингове ги взех от една кинкалерия на Пътеката в Младост. 5,5см са - нямаше по-големи. Благодаря на теб и на Вещичка за помощта - като се събуди бебо започваме тренировките.

Честити бебчета на Скорпия и БГ-татко!

# 257
macata Да до тогава ще пренося 7 дни толкова чакат и те приемат,аз вчера бях на тонове там ама като не ви познавам ,а имената как са ви със шанталчето?

# 258
Мами пак аз с този Инфакол. Да ме извините!
По 1 капкомер преди всяко хранене ли? Защото ми изглежда доста като количество.
Да кажа. Донесаха ми го днес от Гърция. Пише само на гръцки и нищо не му разбирам! Laughing
Някой питаше за цената. Там струма 4 евро

Магинити, много ти благодаря за отговора Simple Smile
Ами в листовката така пише, по цял капкомер, моя Инфакол е донесен от Англия и съответно е на английски, даже пише, че при тежки колики  могат да се дадат и два капкомера, сега разбирам на Борис колко добре му се е отразявал, от няколко дни, откакто е на Саб е много неспокоен, добре че през деня поне.....Предполагам, че са еднакви и двата Инафакол-а, с еднакви съставки, но ако може някой да ти го преведе ще си най-спокойна.

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 19:16 от anna_nik

# 259
Нонич,този чай не е ли в една розова картонена кутийка?Аз досега такъв пих,но ми свърши,вчера и днес мъжа ми обиколи цял Пловдив,в нито една аптека го няма!Навсякъде предлагат ХИПП,но аз не го искам,първо ,че е по-скъп,второ,не мисля,че е толкова добър!
 Да ви питам,вие как приспивате бебчетата?Моята шушка понякога я виждам,че очите и се затварят,а не ще и не ще да заспи!Струва ми се,че баба и я разглези с приспиване и друсане на ръце,и сега ,като я сложа в креватчето,се кокори...А не искам да я уча на ръце или люлки...Пея песнички,галя и челцето-това много я успокоява...
Валка,наистина изглеждаш страхотно на снимката,малеее,аз избягвам да се поглеждам в огледалото,че...Не съм се гримирала сигурно от 2 месеца,косата ми е стигнала почти до кръста,а кога ли ще ида да се подстрижа?

# 260
Здравейте мами, да се похваля и аз вече СТАНАХ МАМА Laughing на един малък сладуран Виктор, и днес направихме 1 седмица  .Изписаха ни точно на Коледа от това по голям подарък-НЯМА!!! 
 Joy
Вече сме с тати във вихъра на лудницата Joy

# 261
  • София
Дани, много са мънички още , че да се разглезят. Помисли, досега са растяли в коремчетата ни, на топло и са папкали през цялото време. А когато се раждат, попадат в някакъв враждебен мир - ядене под час, спане без мама. Гушкането и приспиването сега няма да ги разглезят, а само ще ги успокоят. Получавам на мейла си от бременноста още едни статии (забравих сайта, но той е от линийките в подписите), сега вече за гледане на бебета. На английски са и аз не се вчитам чак толкова, по диагонал дет' се вика, та в днешната пишеше колко хубаво бебчето се успокоява на гърдите ни, а една от причините, освен топлина на тялото и ръцете ни, е биене на сърце - 9 месеца са растяли с този звук и е много успокояващ за тях. Гушкай си спокойно мъничето, няма нищо по-приятно Hug

Докато пиша и има новина Grinning

Честит Виктор - победител на desiniko! Здраве, късмет и семейно щастие ви пожелавам!  bouquet

# 262
  • София
Дани чаят е в розова картонена кутия, точно както казваш. Аз доста го търсих и понеже не вярвах, че ще го намеря в една от аптеките си купих отделно семена от копър и анасон (мисля, че Вещичка си вареше така). Тъй че може да си вземеш по отделно и да си направиш. Аз тези семена ги сложих при другия чай и ги омешах.

Десинко честит юнак, много да ви радва.

# 263
Честит ти син desiniko. Желая много здраве и късмет.

Вещичке, за слинга - снимки не мога да дам, защото няма кой да ме снима. На разходка излизаме само аз и бебето. Иначе ринговете ми са с външен диаметър 7см, с ръбче са. А плата е ситен джинс и от вътре памучен плат. Даже има и джоб с цип.
Моя младеж от 2 нощи откри "топлата вода" - да спи върху корема ми. Така мога и аз да дремя. Пък по някое време - като преценя че няма да се разбуди го местя в легълцето.
Другото, което открих че го успокоява - музиката на Лауреат. А тази вечер в изблик на безсилие от моя страна - пуснах Бон Джови и припявах. Просто нямах умствени сили да му пея детски песнички. Да не говорим, че толкова съм свикнала в офиса да мълча, че ми е трудно и да му говоря - все едно някой ми е взел думите и аз няма какво да кажа - направо ми е мъка. А с баткото не спирах - сменях памперс и обяснявах - всеки път едно и също. Ама говорех. А сега - все едно играя на мълчанка. Дето се вика - не ме гледай че пиша много (това не означава, че говоря много).

Уф, стига съм се оплаквала. Добре че ви има. То верно, че напоследък с Вещичка сме постоянното присъствие, но се надявам скоро и други мами да влезнат в релси и да са по-редовни.
Лека нощ от мен.
Вещичке - ето един сайт, който може много да ти хареса - http://www.estestveno.com

# 264
  • СОФИЯ
Здравейте!
Първо да честитя на Niky 26,Larisa,Anima ,Xixi,Pink 77,Galinanik,Bissera,Топчица,Scorpia i Desiniko!Да им пожелая много здраве и много късмет на тях и дечицата им!  bouquet
Аз да ви кажа от както съм вкъщи само ви чета и все не намирам време да пиша. Outta Joint
То и децата постоянно са на компа-племенницата ми и сина ми/големия,разбира се/ Mr. Green
А и ми е по-интересно да ви чета-така научавам много неща,които незнам.Иначе ние сме добре-храним се,спим и акаме...то и това са си ни задълженията в момента.Аз съм учудващо добре с депресиите.Преди 5 г.така здраво ме друсаше нервата,че сега направо се учудвам колко съм спокойна. newsm78И ми е едно хубаво....Кърмя го малчо и съм много благодарна на Вещичка за постовете-полезни са ми.Моя син се храни на повече от три часа .Не го будя за храна,а той даже и пропуска.Чудя се дали му стига,но пък като не плаче и е спокоен значи всичко е наред.Ще видим на 02,01,когато ще го мерим.Колики имаме,но не винаги.Днес следобяд плака от тях,но сега е спокоен.
Друго не се сещам.Ще се опитам да пиша по-често Joy
P.S  Стискам палци на Борислав на Мунлаит!Дано всичко да е наред и да са заедно през новата година!

Качих малко снимки и на нашия младеж.Може пък някоя мома да го хареса Joy

# 265
  • София
 Flutter Благодаря за добрите думи Innocent ...Да взема да пиша повечко?А? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Спокойно, няма, че тогава никой въобще няма да влиза Crazy

Аничка, знам го този сайт, благодаря Peace
Помня, че някъде далечко от мен живееш, иначе щях да те поканя заедно да се разхождаме и фотосесия щях да ти направя Wink
Ще чакам кварталните майки, че нещо са заседнали по гнездата си и не излизат. А ние утре ще ходим всички заедно на Витоша. Нашата кака ще има последен ден на скиучилище, където ходеха с тяхото училище една седмица, и ще иматнещо като състезание. А пък нашата била най-добрата в групата, да си похваля щерката. Flutter Та опаковаме синковеца и се качваме.

А за пеенето и говоренето - правя ги, ама понякога такива неща бълвам, че някой ако ме чуе, ще реши , че не съм с всичкия си Crazy Пея нещо несвързано на руски, български - каквото дойде, но човека слуша...или пък се чуди Thinking

# 266
  • СОФИЯ
Да ви кажа и аз му говоря на Мартин.Даже една нощ си спя и пак му говоря....хванах се ,че му обяснявам какъв покрив прави татко му.... Crazyа той слуша ли слуша.....
А на баткото не съм говорела въобще.Сега ви оставям,нищо,че ми е интересно.Сина ми яде в 17 00 и сега се събуди ГЛАДЕН....Ще го къпя и ще се храни.
Лека вечер  bouquet  bouquet

# 267
  • Варна
Честити бебоци на всички обебили се мами през последните два дни![/size]   bouquet   bouquet   bouquet

Дано Господ е с вас Мунлайт и Боби!  Praynig  Praynig  Praynig

Има въпрос към вас, днес като се къпахме видях че едната гърдичка е подута, та чак има твърдо топче. Не се обадих на педито, но утре сутринта смятам да звънна, но междувременно ако някоя от вас е запозната да ми даде някакъв съвет. Дали това е нормално или трябва да се притеснявам. newsm78

# 268
  • София
Тони, нормално е и може да се случи. Ако имаш риванол - направи компресче.

Виж и тук , там пише, че може и без риванол, минавало само.

Последна редакция: сб, 29 дек 2007, 22:11 от veshti4ka

# 269
  • София
Момичета, имам температура, а преди час някъде пих парацетамол. Нали уж той сваля температурата. 38 градуса е.
С какво мога да я сваля?

Общи условия

Активация на акаунт