..... ПреКРАсни и удОБни куХНИ.....5-та темА

• 62 680
  • 472
  •   1
Отговори
# 345
...с гръб Peace

Дидке, вдигни ги във въздуха!!!

Ще видим сега като дойдат какво ще кажат...ами ако ми откажат Tired

Няма ..ако ти откажат....Отиваш в защита на потребителя.Имаш право да върнеш в срок от 3 дни дефектна стока и да ти върнат парите или да ти заменят в ,срок от 7 дни, дефектната стока.

# 346
Дидке, дай някоя маааалка снимчица Grinning Какво решихте за вратичката?

# 347
  • Варна
Ето и два проекта на кухни от мен. Чакам критики ... Цветовете не съм избрала още, тях не ги коментирайте и микров. също ще е по-ниско, но не успях да я смъкна с програмата. Дано да се получи нещо, че за първи път качам снимки.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=216460

# 348
Ето и два проекта на кухни от мен. Чакам критики ... Цветовете не съм избрала още, тях не ги коментирайте и микров. също ще е по-ниско, но не успях да я смъкна с програмата. Дано да се получи нещо, че за първи път качам снимки.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=216460

Варианта с правите горни шкафове доста повече ми допада. И мисля, че за мивката е по-удобно да не е в ъгъла. Ама колко е яко да си имаш прозорец в куФнята!  Heart Eyes

# 349
  • Варна
Ох, прозореца е само илюзия (не мога да намеря точната дума в момента) прозореца ще е към спалнята. Мислим да преградим една огромна стая 36 кв., която по проект в дъното трябва да е кухнята, но ние мислим да преградим задната част за спалня и да изместим кухнята напред и за да не е съвсем тъмно щото няма друг прозорец ще оставим в преградната стена прозорец. Не зная дали ме разбирате. Всичко е много сложно за изпълнение и не съм сигурна дали въобще ще стане, но сме решили да опитаме да го направим.

# 350
  • Пловдив
Ох, прозореца е само илюзия (не мога да намеря точната дума в момента) прозореца ще е към спалнята. Мислим да преградим една огромна стая 36 кв., която по проект в дъното трябва да е кухнята, но ние мислим да преградим задната част за спалня и да изместим кухнята напред и за да не е съвсем тъмно щото няма друг прозорец ще оставим в преградната стена прозорец. Не зная дали ме разбирате. Всичко е много сложно за изпълнение и не съм сигурна дали въобще ще стане, но сме решили да опитаме да го направим.
ами дано ти стане добре прозореца,на мен ми звучи хубаво зависи от изпълнението.Иначе защо не помислиш за аспиратор от турбинните би ми изглеждало по добре , ако ли не мисля че до този шкаф с аспиратора отляво би стояло добре и горен скосен шкаф  и още нещо тез шкафове(чекмеджета) които са от другата страна не са ли много дълги,а и в този големия шкаф най-вдясно хладилника ли ще е?  newsm78
Сега говорих с майсторите и казаха, че ще го китосат, понеже е мъничко и няма да се вижда...дано Praynig
Ако не - наистина ще им предложа да вземат вратичката и да я направят отново Peace

Дидка  дано го направят добре,аз бих искала смяна на вратичката,като се касае само за това успех и нямаме търпение да я видим   bouquet

# 351
  • Ориндж каунти
Варианта със скоса за мивката , ако ще я разполагате там е единственото ви решение. Иначе ще е адски неудобно. Осветлението се решава лесно с лампи. Вече има достатъчно голям избор на практични и добре изглеждащи осветителни тела. Помислете за хубава изолация между спалнята и кухнята, че няма да ви е много неприятно всичките миризми да се наслояват по дрехи и завивки. И понеже от картинките не се разбира добре, ще имате ли миялна, сушилня и/или пералня и къде ще са разположени в тази кухня.
И още нещо, как се пада бъдещото разположение на вашата кухня, спрямо разположението на стаите в жилището под вашето?

# 352
Ох, Дидке, показвай, че нямам търпение  Mr. Green

# 353
Здравейте.Много бих се радвала да чуя и вашето мнение за предстоящата ни кухня.Скоро ни предстои да я поръчваме и искам да съм сигурна, че всичко е ок.Бих се радвала, ако може и да ми препоръчате фирми във варна и ориентировъчни цени.Благодаря на всички  bouquet http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=211303

tincheto, аз не бих сложила барплот. Така се стеснява мястото за масата, по-добре би било /поне за мен/ да имам повече простнаство около масата, а не да се гъчкаме, ако седнат повече хора.

Момичета ,ето за такова местоположение на мивката говорих вчера http://www.formamebeli.com/kuhni/kuhnq21.jpg Peace

На мен вариантът със трапецовидната засечка /втория проект/ на мивката ми харесва най-много. А и ми се струва, че е най-ергономично такова разположение. Колкото до прозореца, хм, не знам... ако помещението си има други прозорци, не бих сложила изглед към спалнята /или от спалнята към кухнята/.

# 354

Ох...и аз Grinning Уж в 9 трябваше да дойдат, но едва сега дойдоха..
Днес трябва да свършат...сега дойдоха 5-има и се чудят как да сложат смесителя на мивката ooooh!

# 355

Ох...и аз Grinning Уж в 9 трябваше да дойдат, но едва сега дойдоха..
Днес трябва да свършат...сега дойдоха 5-има и се чудят как да сложат смесителя на мивката ooooh!

А ти седиш встрани от тях и ги  наблюдаваш от компа Twisted Evil Ох, представям си картинката Joy
Стискаме палци монтажа да мине успешно и да си доволна от резултата Hug
( И не забравяй  че чакаме снимки Wink)

# 356
Най-накрая и аз мога да си плясна кухнята! Grinning Много са лоши снимките, че ми свършиха батериите на фотоапарата ooooh!. Ще кача нови по-нататък, за сега е това.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203972
aunt Ogg, какв амарка ти е плота с 2ка котлони? Ние сега си търсим такъв с таймер и е много ограничен изборът.

# 357
  • София
Горение-двойка ,сензорни, единият е с 2 зони. Нямам идея дали е с таймер. newsm78

# 358
Simple Smile Мерси
Чакам си кухнята момичетаа, до 40 дни трябва да е тук!

# 359
Горение-двойка ,сензорни, единият е с 2 зони. Нямам идея дали е с таймер. newsm78

Ако не се лъжа е същия като моя и няма таймер  Tired

Общи условия

Активация на акаунт