Семейни трагикомедии и битовизми

• 77 571
  • 530
  •   1
Отговори
# 480
Питах Монда, мод на съседен подфорум, темите са ограничени до 15 стр. Ако ние не направим нова - модератор ще го направи - нищо не се губи! Затова си позволих (извинявай Беболинке) да пусна нова тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=257430.new#new
Приятно четене!

# 481
  • София
Преди 6-7 години още млади гаджета с мъжът ми отиваме на море с още една приятелка и нейния. В квартирата, в която отседнахме първата вечер ни настаниха в 4-на стая, докато се освободи апартамент с 2 стаи. За да не се караме коя двойка да спи на двойния креват лягаме двете. Мъжете цяла нощ карали, после цял ден на плаж и заспаха като заклани. Ние двете само се въртим. По едно време я питам иска ли да ходим на дискотека. Тя естествено се съгласява. Отива при приятеля и с едно едва забележимо побутване и тииииииих, тих глас го пита иска ли с нас. Той даже не разбра, че са го питали нещо. Аз отивам при моичкия и го питам искаш ли на диско, той не, а къде са парите!? Взимаме пари и двете цяла нощ в дискотеката текили, текили до безпаметност. Вратата на стаята развалена и се затваря само, ако се заключи. Прибираме се и аз с настойнически тон "Галя, сега влизаме, затваряме вратата тихо и без да светваме лампите се събличаме и лягаме!". Стигаме до вратата аз влизам  първа, тя се спъва в прага и ме блъска. Аз се подпирам на отворената врата и тя се тряска в стената. Тя светва лампата и започваме истерично да се смеем. Резултата е ясен. Двама разярени мъже, нищо неподозиращи за пияните им жени. Лягаме и тихичко заспиваме. Галя обаче през ноща се събужда и иска да отиде до тоалетна. До тоалетната се стигаше по едно малко коридорче в което имаше и друга врата за съседната стая. Излиза пияна заляна Галя и тръгва обратно. Опитва да влезе в стаята, вратата затворена. Започва да блъска и да псува от вън, като подпира вратата. Изведнъж се отваря вратата и от там се появява чичко по бели слипове "С нещо да ти помогна девойче?" Тя така  Shocked "Обърках вратата  Embarassed ". Влиза и заспива. Разбра, че е направила това, когато на другия ден вървяща усмихната и щаслива засича критичния поглед на чичото и с ужас установява, че е техен комшия.

# 482
  • София
От мен предпечатната подготовка. Безплатно.  Laughing
Предполагам, че и коректор мога да уредя.

А аз - редактор.

Точно щях да се кандидатирам за редактор Embarassed

Тъкмо ще стане по-бързо.

Дивана,  bouquet

# 483
  • sofia
Пешеходке, ние май от невъзможност от бебоците, скоро книга не сме подхващали...След кратък размисъл(24 часа, че дългите са и месеци), реших, че няма да е добро оформлението да е както форума. Първо за печат на цветни страници, ще отидат прекалено много пари. И второ, ще изглежда като рекламен календар, а това ще го направи трудно читаем. Може корицата да е оформена като форума, а вътре-стандартно черно-бял текст, отдолу подписани историите с никовете ни. Ти как мислиш? Или всъщност вие всички. Хайде раждайте идеите!  Heart Eyes

# 484
Както кажете, бе! Да, сигурно ще се оскъпи с цветното... Ама чакай до там да стигнем - до вътрешното оформление...

# 485
  • sofia
Права си. Първо трябва да решим, кого да нагърбим с организацията. Ти спомена, че мъжа ти е издавал нещо. Аз кьорав издател не познавам и хич ме няма в координирането на хора...Така, че съм напълно безпомощна, но не искам идеята да си остане само идея. Призовавам всеки, който знае откъде да тръгнем, да се включи... Heart Eyes

# 486
Издавал в смисъл - написал си е материята, платил е на редактор, коректор и пр. ектори и със готовия (във вид и форма за печат) материал отишъл при печатарите... Тва мисля, всеки го може - да се транспортира от точка А  по предварително зададен вектор. Кой беше писал че има познат в печатница - да видим приблизително нещо като цена и да направим плана... Май Бисето беше...

# 487
  • sofia
Може би ни трябва и съставител-да окомплектова и пресее историите. Дивана, Анда!

# 488
Аз мога да ви помогна с подредбата и формулировката на историите Simple Smile

# 489
  • Стара Загора
Може би ни трябва и съставител-да окомплектова и пресее историите. Дивана, Анда!

Това според мен си е точно работа на редактора.

# 490
  • sofia
Дайте да натоварим някого и да се захваща. Желаещи има ли или да посочвам!А! Grinning

# 491
  • Стара Загора
Що бе, нали Divana и Nana77 изявиха желание? Посочвай и да почват.  Mr. Green

# 492
  • sofia
Ами ще чакаме включване...Идеи за спонсори? Ако няма, можем да направим нещо като предварителни поръчки, така че разходите да са покрити предварително...Как смятате?

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 16:48 от bebolina1

# 493
Мога утре да проверя на едно място - 1500 лева за 1000 бройки като разход. Но не знам графичното оформление на корицата дали влиза в тях, а това са около 150 лева. Освен това кой ще вземе ISBN?

# 494
Това последното какво е? Извинявай, ама въобще нямам представа - вече казах преди...

Общи условия

Активация на акаунт