Турция`2 ~*~ MERHABALAR ~*~

• 54 433
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
И аз не съм се показвала навън, много мразя така... Crossing Arms  Тъй ми се излиза...

Сега с тез пилафи тука си измислих манджата за утре ли ще е за вдругиден ли ще е - пилешки сърца (щото имам едни замразени) и пилаф! Peace

# 61
kaigi и benmary 2 Благодаря  Hug

Ох аз съм в сесия така да се каже  Embarassed "уча"  Laughing но винаги когато имам да уча за изпити ми се прави всичко друго но не и да уча  Laughing  ooooh!
Та така  cry

tuly   Здравей, с тебе се знаем от една друга тема   bouquet

# 62
tuly Добре дошла сред нас!  Hug Включвай се по честичко.  Peace
Разкажи ни малко за себе си? Какво те свързва с Турция?  Flutter Heart Eyes

благодаря за посрещането...Ще се включвам в темата,да,само да има време от малкия ... Wink
Аз съм туркиня,та това ми е връзката...Ще ми се да науча по-добре езика,за да нямам проблеми когато ида да пътешествам из Турция... Laughing  Ама само като се замисля как съм на ти с езика... Embarassed

онзи ден звъни джи ес ем-а на мъжа ми /мъжът ми е българин/ и явно е грешка.От Турция звънят,но нещо връзката се объркала и търсят друг човек...И мъжът ми ме пита "Абе кажи как е "грешка" на турски..." - и аз хич не можах да се сетя за думата...

а като студентка живеех в Русе при леля ми и там постоянно турските сателитни канали гледахме и уж бях по на ти с езика,но сега...

tuly   Здравей, с тебе се знаем от една друга тема   bouquet

да,здравей...."отивам" да прегледам и другата тема Wink

# 63
Здравеите и от мен . coldТолкова мие студено че не съм си показвала носа дори и на  терасата.Аз живея също във Варна ама това слабичкото слънчище нещо хич  не ме топли.
Днес сме ел ъредите вкъщи са на  пълна пара + печката на дърва и аз като се зaгрях, че като ми дойде мъзьата да се правя на домакиня мале мале  newsm79 wash hang 1ironing newsm28 1dishes  food002
Чак намерих време и за спорт newsm39
А сега си направих едно нес кафенце и се потопих в нета Grinning
Офффффф искам вече да е лято.
И аз като Айля като трябва д ауча мога и в съседита да отида да изчистя само ням ада седна да зубкам Laughing<но довечера съм решила като приспя дребното сериозно да се заема с бумагите. smile3529

# 64
По въпроса за ученето - навремето като бях студентка и в сесия, така не ми се учеше, това дето трябваше, та чак бях решила да уча латински! Joy Видя ми се толкова интересно и полезно... Joy

# 65
kaigi и benmary 2 Благодаря  Hug

Ох аз съм в сесия така да се каже  Embarassed "уча"  Laughing но винаги когато имам да уча за изпити ми се прави всичко друго но не и да уча  Laughing  ooooh!
Та така  cry

tuly   Здравей, с тебе се знаем от една друга тема   bouquet

Айля и аз съм същата. ooooh! Винаги, когато трябва сериозно да седна и да уча когато имам изпити не мога да се концентрирам и намирам с какви ли не други занимания. Само се отплесвам.. ooooh! Laughing 
Ще ги вземеш, спокс.  Hug

tuly Добре дошла сред нас!  Hug Включвай се по честичко.  Peace
Разкажи ни малко за себе си? Какво те свързва с Турция?  Flutter Heart Eyes

благодаря за посрещането...Ще се включвам в темата,да,само да има време от малкия ... Wink
Аз съм туркиня,та това ми е връзката...Ще ми се да науча по-добре езика,за да нямам проблеми когато ида да пътешествам из Турция... Laughing  Ама само като се замисля как съм на ти с езика... Embarassed

онзи ден звъни джи ес ем-а на мъжа ми /мъжът ми е българин/ и явно е грешка.От Турция звънят,но нещо връзката се объркала и търсят друг човек...И мъжът ми ме пита "Абе кажи как е "грешка" на турски..." - и аз хич не можах да се сетя за думата...

а като студентка живеех в Русе при леля ми и там постоянно турските сателитни канали гледахме и уж бях по на ти с езика,но сега...

tuly   Здравей, с тебе се знаем от една друга тема   bouquet

да,здравей...."отивам" да прегледам и другата тема Wink

Тюли щом имаш основа за езика и малко го владееш с малко практика ще се справиш.  Peace И майка ми преди да са се оженили с баща ми, въобще не можела да говори на турски, ама сега...  Grinning То добре, че я има тази турската телевизия и вкъщи повече си говорим на турски и се справям с езика.  Praynig А грешка на турски е Янлъш.  Simple Smile

Цвете и ти като мен..  Laughing от както е заваляло, въобще не посмявам да се покажа навън.  Та и за се отдадох днес на шетане, иначе голяма скука по цял ден затворена. Искам слънце..искам плаж...  Tired
Пина и аз английския и куп други неща, които трябва да уча така съм ги изоставила и сега все арабския, индийския и персийския ме влече.. Laughing луда глава..никога няма да се оправя.. ooooh!

# 66
Selam и от мен!
Днес най-накрая снега покри земята с бяла премяна  и ние нетърпеливо излязохме навън с моя малчо.От кога се каним да правим снежен човек,а сняг все нямаше.Толкова му се радвахме и той ,и аз 1и баща му.Съседите надничаха от балкони и прозорци Simple Smile и ни поздравяваха.Толкова обичам снега и винаги когато вали ме връща в моето детство.Днес разказвах на Ати какво бихме правили ако си бяхме сега при баба в Габрово-там има мноооого сняг,а живеем до една горичка.Навали ли сняг децата си правят писта и се пързалят до тъмно.Това щяхме да правим и ние цял ден....еееехххх.Поне направихме няколко снимки ,та като се стопи снега ще им се радваме.
Ати още не се е пързалял със шейна...тук няма достатъчно сняг Sad ,то май на мен ми се иска повече ,ама нейсе Simple Smile
Снежни поздрави от нас!!!

# 67
Тук във Варна има лед в повече от необходимото за снежната приказка. Rolling Eyes
Аз съм се барикадирала вкъщи и уча за сесията. А така не ми се учи, че ми дойде муза за нови хобита  Laughing От снощи преглеждам кулинарните форуми. Едно е сигурно - зимата ще остави трайни отпечатъци върху...дупето ми.  ooooh! Неприсъщо голям апетит съм отворила. По междудругото направих малко снимки на снежна Варна:

# 68
Аз утре ще бъда цял ден в Истанбул, дано се задържи снега.

# 69
desert princes  Shockedнаправо ме зуми с тези си хобита!!!

# 70
А грешка на турски е Янлъш.  Simple Smile

хм, янлъш не е ли лъжа... newsm78 /поне аз така го знам.../

Аз утре ще бъда цял ден в Истанбул, дано се задържи снега.

блазе ти...да разкажеш....и фото може да приложиш photo

# 71
Леелеееееееееее варненки  благодаря за снимките  това окоро ХЕИТО  ли беше или около полу висшия медицински  отгоре на кино Тракия
Е то  може и да са се сменили имената оттогава Аз не съм била почти 10 години там

Пина  ,вярно тези пидета така спасяват положението   с гладни деца  Joyкато моите

Оппа в грешка съм била   ти си писала пилафи  Я разказвай   какви са тези пилафи че и тях да ги   научим  bouquet

# 72
Леелеееееееееее варненки  благодаря за снимките  това окоро ХЕИТО  ли беше или около полу висшия медицински  отгоре на кино Тракия
Е то  може и да са се сменили имената оттогава Аз не съм била почти 10 години там

Пина  ,вярно тези пидета така спасяват положението   с гладни деца  Joyкато моите

Оппа в грешка съм била   ти си писала пилафи  Я разказвай   какви са тези пилафи че и тях да ги   научим  bouquet
Simple Smile Близо си - района около Проектанска е това, но и е близко до стадион Спартак и ХЕИто.  Peace

# 73
  • Измир
Добър вечер от мен!

Току що открИх, че Има И турскИ мамИ тук.   bouquet

Аз да се представя: казвам се Олга И съм българка, съпруга мИ е турчИн от ИзмИр.
ЖененИ сме от 5 годИнИ И аз успях да науча турскИ езИк много добре, говорИмо И пИсмено.
От 3 седмИцИ жИвеем в СвИленград.
Ще следя темата с Интерес.

# 74
Добре дошла на olgarita

Общи условия

Активация на акаунт