Манастирски ливади

• 50 770
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте мили мами,

annimm, кога чакате бебенце, живот и здраве:))
Жанета, успех с покупките:)
Искам да ви почерпя с тортата, която приготвих за моя мил мъж, който днес е рожденник:) chef bowuu

Целувки!

# 91
Страшна е тортата ти Моник Simple Smile да ти е жив и здрав рожденника и много да те обича Simple Smile
Нашата бебка я чакаме скоро (надявам се тази седмица... ама да видим тя какво ще реши) иначе термина ми е на 30ти де Simple Smile.
Хепимама и на мен ми се вижда много за един диван, ние като викахме хамали за пианото ми ( а то си тежи бая) ми взеха стотина лева миналата година за 2ри етаж обаче, ама то е нещо дето трябва да му се внимава да не се клати много като се носи и специално ги разпитвахме дали са носили пиана до сега.

# 92
  • София
Animan, стискам ти палци, миля Peace Praynig PraynigВсичко ще е наред Hug
Да се похвалиш, щом се появи на бял свят малкото човече  bouquet

# 93
  • София
Ехоооооооооо,
Как сте, момичета?!Дойде хубавото време и пак няма никой тук. Очаквам включване и защо не някоя разходка  bouquet

# 94
Включвам се веднага!  Mr. Green
Обещах да дам отзиви за ДОМО (до Опел) след като пристигнат мебелите. Детската ни е от тях и съм много доволна! Сега събирам пари и за мека мебел и може би пак от тях ще поръчаме... и пак ще споделя!  Wink
Вече съм на тема КОРНИЗИ И ЗАВЕСИ и това ми е голям проблем - оказа се, че има 100 вида и варианта! Много съм объркана! Другият ми проблем е гардероб и мебели по наши размери, че ми е малко мястото, а още не знам къде да ги поръчам.  Thinking
Но стига с мебелите... Детенцето ми е супер! Опитва се да бъбри вече и е много смешно.  Joy

# 95
  • София
    Жанета, направете гардеробите вградени до тавана по по поръчка - казват, че Негова, правят най-добрите - по размер, до тавана или не, с плъзгащи врати, за пестене на пространството. Като имаме парички от там ще поръчаме.
    Честита детска стая!

# 96
Здравейте мами!Сега като се оправи времето къде е най-предпочитаното място за разходки из квартала?Ние до месец ще се местим на улица Мур 28 и идея си нямам къде ще разхождам малката принцеса...

# 97
Малката Зара се пръкна на Благовещение Simple Smile 3450гр 50см. Да ни е здравичка само, нямам търпение да излезем на разходка Simple Smile да пробваме количката по т.нар. улици в квартала (направо ума ми не го побира къде ще ходим!!!)

# 98
Малката Зара се пръкна на Благовещение Simple Smile 3450гр 50см. Да ни е здравичка само, нямам търпение да излезем на разходка Simple Smile да пробваме количката по т.нар. улици в квартала (направо ума ми не го побира къде ще ходим!!!)
Да ви е здравичка и много да ви радва!   bouquet Чакаме снимки...
Нарруmаmmу, ще ги търся в интернет! Мерси за информацията!

# 99
  • София
    Честито бебенце, annimm   bouquet
Да ви е живичко, здравичко и много да спинка, хапва, много да се усмихва, много да ви радва! Grinning
    bebokate, представа нямам. Аз мисля да ходя до южния парк някак...

# 100
МАЙ южния парк е единственото което и аз се сещам...Sadно е малко далече....надявам се скоро да разуча квартала с количката и бебока:)

# 101
  • София
Хей, привет мами,
Честито бебенце Зра на мама annimm Hug HugДа е живо и здраво малкото човече и да не е много ревливо baby_neutral
Жанета, успех с покупките Peace
Bebokate, добре си дошла Simple Smile
Аз да ви кажа днес се разходихме с едно друго бебече от квартала (с Преславчо имат 10 дена разлика) до Боянското ханче и беше супер HugИма един голям баир-но нали ще влизам във форма-така че ми дойде добре   Simple Smile
Хубава вечер  bouquet

# 102
Благодаря Моnick, а за разходката- не е ли малко далече? Simple SmileИмам още един въпрос-от къде пазарувате бебшки храни-каши,пюрета и други?

# 103
ее ама то никой не пише....а кухня наблизо къде има?

# 104
ПРОТЕСТ срещу липсата на достатъчно места в детските градини в София на 16.04.2009г. в 10:30ч. пред сградата на Столична община на ул. Московска 33!
Нека го направим за нашите деца! УЧАСТВАЙТЕ!

Да го направим за нашите деца! Момичета и аз живея в Манастирски ливади. Става ми болно като видя на картата колко голям става квартала, а няма детска градина и поликлиника наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт