Манастирски ливади

• 50 744
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Много благодаря за информацията!   bouquet
Ще продължавам да разпитвам.  Grinning

# 76
  • София
happymammy ,
Как са дечицата, по-добре ли са вече?Желая много бързо да се оправят. Бъдете здрави всички! Дано не си помислила,че и аз ти я рекламирам тази градина, като човека за който писа.Споменах за нея, понеже е единствената, която знам в района. Успех Hug
Днес бяхме малко навън, че имаше слънчице, ама много трудно се бута количка в тоя сняг Sad, особено ако по-лека, като тази, която имам-подмята се във всички посоки и едва се спаравих, а понеже няма и изчистени тротоари, става съвсем трудно, заради колите.
Дано скоро да се стопи снега, че да са по-дълги разходките Peace
Хубава вечер, момичета  bouquet

# 77
  • София
Monick, ако беше като онази саморекламиращата се госпожа, отдавна да те е подритнал някой модератор Grinning
Най-добре на място да се провери, аз много харесвам 7мо Детелина, и 8мо Таврия, които би могло да се каже, че са наблизо, но за там нямаме шанс, нямаме познати, никакви връзки, а сме 400 номер или нещо подобно, не виждам как, остава варианта частна, само че не сме с такива големи финаснови възможности - при такса около 600лв за двете деца излиза 1200 на  месец само градина, не мога и да помисля... засега в нашата забавачка е ок, надявам се да е все така доволен...
Иначе децата са много болни, днес пак ще идва лекар в къщи, дано да се оправят скоро, че са много жални, не спях, не се хранят, кашлят, сополи, плачат, Криси поне не плаче толкова много, но Миа, нали ми е мъниче още...
Приятен ден, на всички, като се  постопли и сме вече там, може да ги срещнем децата, ако ви се иска Grinning

# 78
  • София
Ой, милинките дечица. хайде да минава вече тая настинка или каквото е, много тъжно ми се струва това-болно детенце, че и две-слава Богу-още не съм гоизпитвала Shocked
 PraynigПоздрави Peace

# 79
  • София
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ама много сме несериозни Crossing ArmsНикаква активност Naughty
Хайде да се стягаме и да пълним темата Peace
Поздрави на всички от квартала Wink

# 80
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ама много сме несериозни Crossing ArmsНикаква активност Naughty
Хайде да се стягаме и да пълним темата Peace
Като искаш да пълним, ще пълним  Grinning
Поръчах детско обзавеждане от ДОМО (в квартала е!) и след 10 дни ще идват да монтират, така че ще идваме до София. Дано тогава да е хубаво времето, че тук в Гърция е сравнително топло и много сме се разглезили!

# 81
  • София
    janeta,  вчера получихме в пощата една брошура на ДОМО и им гледах кухните 2500 - 4000 лв на л.метър! Направо са прекалили! Не са за нас Grinning Като получите мебелите да ни се похвалиш!
    Казаха ми за някакъв страхотен парти клуб в квартала, но му забравих името ще питам пак, ще се поровя и ще кажа Grinning
    Децата са добре, от другия месец Крис пак е на забавачка, до тогава вкъщи с мама.
    Monick, ми вие как я карате?

# 82
  • София
А така, така, вече ми харесва,
Браво Жанета, още няма да бързам да честитя, но не забравяй да се похвалиш с новата придобивка Simple Smile
Happymammy, аз знам само един клуб -на Бъкстон, но едва ли става дума за същия, защото той не е нищо особено:)
Иначе малкия Преслав расте като гъбка-кърмя го сладкия лакомник и му се радвам на усмивките, които топлят майчиното ми сърце Hug Hug Днес бяхме на малка разходка в Драгалевци и изкарахме чудесно-много добре му се отразява въздуха Peace PeaceСпа дълго и непробудно:))
Целувки от нас Hug

# 83
Аааа, не знаех че са толкова скъпи мебелите там!!!  Rolling Eyes Ние детско гардеробче купуваме, със етажерка за играчки, скрин и детска масичка. Цена няма да спомена тук (цени има в сайта им или ако някой се интересува да ми пише на ЛС), не искам да рекламирам, а и още не съм ги видяла що за стока са и те! Аз каквото съм поръчала до момента на други фирми, все са ми късали нервите. Всички обещават и после изникват проблемите, та чакам да видя и тези как ще се представят!
А от вас очаквам новини за всичко ново в квартала. Дано направят повече интересни места за децата!

# 84
  • София
    Като се постопли ще правим разходки и ще си намерим местенца за игра и разходки. Не може да не харесаме и някой парти клуб наблизо.
    Жанета, ние от там нищо не сме купували, не се притеснявай да споменаваш цени, тъкмо да обменяме опит. Моят мъж не иска да стъпваме например в Лабиринт, защото му скъсаха нервите, а той е един наистина много спокоен човек. Чакахме един ъглов диван - 3 месеца, трябваше да е готов за по-малко от 2 месеца, но не. Уж имаше доставка, но в дъжда го оставиха пред входа и хамалите му казаха на мъжа ми, че ако им даде 300 лв ще го качат до 7мия етаж (на квартира сме там). Аз бях бременна последните месеци и с Крис стояхме до входната врата,че да не го открадне някой (всякакви ги има). Намери мъжът ми приятел и го качиха до нас. Имахме и разправии с една стенна композиция, не е за разправяне.
Затова сме решили да правим разходки до солунската Икеа, че вече не ми се дават грешни пари за ниско качество и никакво обслужване и коректност.
    Поздрави от нас!   bouquet

# 85
Гледам, че за мека мебел заговорихте та да споделя и нашия опит. Тъй като мъжа ми е мебелист и ги разбира, като тръгнахме да търсим диван, направо беше ужас - нищо не ни харесва,ако ми хареса нещо на външен вид той като го види как е направен и като каже, че е боклук, направооо .. не знам колко месеца търсихме!!! А не ни се даваха много пари за италиански мебели. То лошото беше, че трябваше да е Г-образен, с механизъм, обаче лежанката да не е много дълга, въобщее много претенции.Най-накрая намерихме перфектния диван, чак в Севлиево Simple Smile но наистина сме много доволни, не е дошъл човек в къщи дето да не каже колко е удобен Simple Smile.Така зарибихме и брат ми и брата на мъжа ми си купиха подобни от там Simple Smile Трябваше направо процент да им искаме за рекламата Simple Smile А доставката - винаги ги оставят пред входа, няма начин, а то си тежи, аз например не мога въобще да го помръдна (щото е и с механизъм) беше ужас като го мъкна мъжа ми по стълбите с един приятел.
А иначе останалите мебели - той ги прави. Знам, че по принцип кухните са най-скъпи, защото са най-трудни за изпълнение. Иначе сега прави детската и нямам търпение вече, толкова се вълнувам.
Моник, честито ти бебенце, да ти е живо и здраво!!! На нас ни остава още малко да се видим с нашата бебка.. Praynig Тъкмо докато се пооправи времето и може да излизаме, вече може наистина да направим една среща ала Манастирски ливади Simple Smile

# 86
  • София
    Не - имаше уговорка за доставка! Хубаво пред входа (няма да коментирам коректността на това) ама хамалите да искат 300лв! Нашият диван е също Г-образен и с механизъм, много сме доволни, възгланиците - долни и горни ги качихме лесно, а самият диван е разделен на 2 части и го качиха за половин час. Не зная по колко изкарват хамалите, но по 300лв за 30 минути работа (дори хамалска) е прекалено, мисля.

# 87
  ...и хамалите му казаха на мъжа ми, че ако им даде 300 лв ще го качат ...
Другият път може и мен да извикате!  Mr. Green
И на мен ми трябва диван, но тройка. За Г няма място...

# 88
скоро започвааме ремонт на новия ни апартамент в манаст.ливади,надявам се до 2 месеца да се нанесем.Но не знам как ще е там....няма къде да се разхождам с количката,няма асвалтирани улици,няма градинка или пейки...просто ще ми е много трудно докато свикнем там...много ми се иска ако има мами от квартала да ми пишат къде се разхождате с количките,от къде пазарувате бебешки храни,има ли детски градини или паркове ..ще чакам да ми пишете,ще живеем на улица"Мур"....пишете:)

# 89
еее,никой ли няма да напише нещо? Sad

Общи условия

Активация на акаунт