Машина за хляб - 7 част

• 38 567
  • 615
  •   1
Отговори
# 480
  • Разград
За един козунак ползвах брашно за козунаци на Панино.Докато замеси всички продукти,отвътре цялата машинка стана в брашно.Изчистих с прахосмукачката и после само забърсах с мокра кърпа и оставих да изсъхне.

# 481
  • Откъм Варната
Ааа туй с прахосмукачката и аз си го мислих, че имам малко брашно разпиляно вътре, ама за сега само го издухвам

# 482
ехо, здравейте! няколко дена нямах възможност да пратя снимките на прословутия ми козунак, но ето ги най-сетне (!! да не гледат хора със слаби сърца  Stuck Out Tongue )
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214556&photo=3

# 483
# 484
  • 5 етаж в ляво
Това тесто дето го дава Марулка,го знам...май е на Мамица.Правила съм и на верди и това и двете стават тънки и хубави

# 485
vemite,ще пробвам и аз тогава тази питка.Нали е на лебедуна?
Ина,благодаря за съвета за пицата  Peace
Сега си направих типово хлебче - голяма вкуснотия ,мммм Laughing Слагам и малко белени семки,супееер Wink

# 486
  • Балчик
Да рецептата е на лебедуна. Унас много се хареса. Като пробваш се похвали.

# 487
Здравейте!

Вчера правих тесто за пица в машинката. Става ми много хубава пицата, но дебела. Някой знае ли как се прави тънка като италиянските пици?

Откакто открих тестото за пици на Мариета, не го заменям за никое друго. Най-много се харесва вкъщи на всички. Може да стане и по-дебело и по-тънко, зависи от разточването. Аз също обичам колкото се може по-тъничък блат. Взимам малко топче и разточвам тъничко. Използвам много брашно. Тавичката намазвам с олио или зехтин, блата, доматен сок и други подробности на вкус и пека. Гаранция, че е много тънка.

# 488
Приемате ли ме във вашите редици?
От вчера съм собственичка на машина за хляб.
Първият ми опит беше малко комичен Embarassed Grinning.
Рецептата за хляб я взех от книжката ,приложена към машината .
За жалост продуктите не бяха в грамажи ,а в чашки и лъжички.
Познайте- моите чашки се оказаха по- големи, като се наду това тесто, като преля ..... ooooh!
Отстраних излишното и се получи вкусно хлебче, но външният му вид не е за показване .
Гледам ,че си приготвяте и сладка, но моята машинка няма такава програма.
Всъщност ето я :
Отивам да се запозная с подробности и рецепти .

# 489
aleks Добре дошла при нас   bouquet Не се притеснявай мила, и ние сме имали комични опити. Ще се научиш бързо. И аз отначало гледах машинката като тресната и стоях до нея равнис - мирно! Като се сетя каква паника бях...И последните два хляба които омесих бяха пълна трагедия Joy Включително и днешния. Явно в къщи е по - топло и като забравя, че правя хляб, той тръгва да ме търси. Днешния опря капака и после много леко спадна, но там където беше залепнал остана да стърчи като връх Ботев Joy Моите не спряха да ме подиграват, че съм изпекла хляб с цицина.... Успех!

# 490
Здравейте! От няколко месеца се мерикландисвам за машинка за хляб, но от два дни така се нахъсах, четейки вашите хвалебствия , че преди малко на подскоци изтърчах до Ритони и станах горда собственичка на една такава - Кенууд. Сега хуквам, взимам детето от градина и почваме ! Стискайте палци !!!  chef

# 491
Лебедуна, благодаря за топлото посрещане Hug.
Разгледах част от темичките, записах си някои рецепти ,утре ще се поразвихря и после ще показвам.  chef
Хвърлила съм мерак на един козунак, май се захващам с най -трудното Thinking...

# 492
Алекс, на Пина козунака направи. Той беше третото нещо, което правих аз и стана невероятен!

# 493
Алекс, на Пина козунака направи. Той беше третото нещо, което правих аз и стана невероятен!
Май точно него харесах.
Само трябва да внимавам с количествата.

# 494
Ами една чаена чаша (200мл) е 130 гр. брашно. По това се ориентирай.

Общи условия

Активация на акаунт