И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 424
  • 650
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Сладкото е много нуждаещо се от положителна енергия! Изтекли са й голяма част от водите. Останало е малко течност. На нея крепят положението. В предродилна зала е. На вливки и антибиотици. Само 28-ма г.с. е.
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Sad Ох, дано успее Praynig Praynig Praynig

# 226
  • София, "Младост 3"
И Шерчето е права, че не можеш да обясняваш и да учиш лекар. НЕ ТРЯБВА. ТРЯБВА ДА ИМ ИМАМЕ ДОВЕРИЕ, А ТЕ ДА НЕ ГЛЕДАТ НА ПАЦИЕНТИТЕ СИ КАТО НА ВРАГОВЕ.
Не уча Ники как да ми слага пломби или как ка ми маха кариерите, защото тя го е учила и си знае. Полага нужното старание.

така е но е факт че се налага да го правим
повечето от гинеколозите с които се сблъсках трябваше едва ли не да ги уча на някои неща - определено имах повече знания в дадена област от тях....чак ме хващаше страх като гледах как едно си баба знае и едно си бае - никакво желание да се помисли над проблемите и да се погледне дали пък няма нещо дето да понаучат

моя приятелка ми каза, че когато е раждала е НАСТОЯЛА да й се сложи - видиш ли били им последните две и ...ми май другото беше че просто не им се занимаваше...
направо изпушвам като се замисля...
уви явно няма как да й предадем инфото

Ронка, неудачно време реших да те чуя...надявам се да се чуем някой друг ден

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 16:44 от catnadeen

# 227
  • София, "Младост 3"
catnadeen, предполага се че тия инжекции са и ги сложили. Все пак е там под наблюдение и знаят как стоят нещата... Нали за това е в болницата, да направят всичко което е необходимо... Ако и това не са направили, просто нямам думи...

би трябвало
но то би трябвало и сестра ад минава и да вижда свършила ли е банката или не...в бг нищо не е както трябва
аз няма мдоверие на лекари - само на проверени
тя няма никой там - без плащане и без връзки - знаем какво е МД при тези условия...аз ако ми кажат че е изгрев ще погледан дали наистина е така!
все пак да се надяваме че ще попадне на хора...дано! моля се за нея и ми е толкова криво че с нищо не мога да помогна...

# 228
Ох, изпращам цялата си положителна енергия на сладка мама! и на Весето!

# 229
И аз стискам палци.
Дано всичко да е наред.

# 230
Снощи писах, ама като гледам нищо не е излезнало... Rolling Eyes

Стискам палци и на двечките Praynig Praynig Praynig, моля се всичко да е наред.28 г.с. не е чак толкова малка, дано с бебеката всичко да се нареди, да е здравичка и силничка Praynig.

# 231
  • София, "Младост 3"
не ме свърта на едно място
само влизам да гледам дали няма по-добри новини...

# 232
  • София
продължавам и аз с палцестискането.
 А за серклажа-и аз знам,че не го е правила Димитрова,а Цанкова.Аз пък от Димитрова съм получила само добро отношение,но явно е до настроения. Sad

За Токуда - не е така,може да отидете по всяко време.Аз последно като лежах,приеха момиче с контракции в 2 ч. през нощта ,без да е стъпвала преди това в болницата.А иначе си избирате лекар и трябва да отидете поне на 2-3 консултации преди раждането.Ако решите за там,мога да се свържа с моята лекарка да ви поеме,ако при друг(който изберете) не стане.

# 233
Някой знае ли какво става със Сладка мама?
Ох, дано всичко в крайна сметка завърши добре.  Praynig Praynig Praynig

Във подфорума за недоносени дечица има една мама Сетони, чието момиченце е родено май в 26-та седмица и доколкото съм наясно сега всичко е ок. Не знам подробности. Значи за 28-ма трябва да има по-големи шансове. Поне в МД трябва да има. Ама като ви чета какво е отношението.... ooooh!

Емо, Весенце, Hug Hug Hug

# 234
Светлето е права, мамата е Сетони,мама на Лора.Момиченцето е много добре,да им е живо и здравичко Hug.Точно в Майчин дом са я спасили Peace.

Има много голям шанс за бебка на Сладка мама, само трябва да се помолим всички Praynig  и всичко ще е наред.
Мисля, че ние имаме вълшебна сила понякога.

Никой ли не знае какво става със Сладка мама,какво са новините?

# 235
Току-що се чух с Весето. Нещата при Сладка мама са без промяна. В предродилна зала е... ПРосто трябва много, много да се помолим.
Господи, грижи се за нея и за мъничкото човече!  Praynig Praynig Praynig

За Весето само да кажа - днес са слушали тоновете на бебо. Казва, че всичко е ок. И звучи добре. Весенце, още мъничко остава, слънце. Hug

# 236
Не, нищо повече. И със Весето не съм се чувала.
Че ми е свито и чоглаво.
За Сетони и бебе Лора си спомням колко дълго следих темата със стиснати палци и без идея, че недоносено бебе може да се случи и на мен.
Всъщност снощи се бях зачела при недоносените дечица. От мазохизъм. Все пак прочетох, че в почти безводно състояние може да се удържи известно време. Дано факирите, които подпомогнаха случката да се стегнат и да направят каквото трябва.
С буца на гърлото съм.  Confused

# 237
Все пак прочетох, че в почти безводно състояние може да се удържи известно време. Дано факирите, които подпомогнаха случката да се стегнат и да направят каквото трябва.

Ронка, а пишеше ли точно колко време може да изкара така? Защото Весето и отдева каза, че са й казали,че поне още 2 седмици й трябват. Само да добавя - тя каза, че бебето на Сладака мама е  1 кг. Ама както всички знаем, не винаги апаратите показват точно.

# 238
И аз я питах колко тежи, но това е част от цялото. Все още не е в 7-мия месец даже.  Confused
Сега ще погледна и ще пусна линк. Дано само не се окаже, че Джъмпера е дала това мнение, че тя е в Германия. 

# 239
  • София
много се моля за Сладка мама и мъничето. PraynigАз нещо не разбрах - има ли изтичане на води при нея или проблема е в шийката?Моя позната изкара 1,5 м. с 80% скъсена шийка.Дано всичко се нареди и бебчо се позабави. Praynig Praynig Praynig
 В 7-ми месец е вече от 27-ма седмица-поне така пише в моята табличка.

Общи условия

Активация на акаунт