И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 420
  • 650
  •   1
Отговори
# 210
Емо, стискам палци непрекъснато на Веселче! За съжаление в МД са най-големите гадове, но пък имат най-голям опит! Пиши колкото ти се иска - няма проблем! дръж ни в течение!
Нагушкай и нацелувай Веселче от нас!

# 211
Сладко мамче, 
Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Всъщност серклажа на Сладката го е правила друга "любима" лекарка в МД - Цачева или Цанкова (услужливо съм забравила името й). Преди време говорих със Сладкото мамче и тогава тя ми обясни, че само тази въпросна жена са е съгласила да го направи. Преди време тази ме игнорираше, защото ходех на ЖК при нейна състудентка с частна практика.
За тъпкините акушерки в Мд думите са ми слаби, но нито една от тях не е хубава.  #2gunfire

# 212
  • София
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Веселче, Сладка мама, стискаме ви палци от цялото си сърце!

# 213
Стискам силно палци на Весито и Сладка мама и се моля за тях  Praynig

Когато професора ме прие на 28.11 бях настанена в същата тази стая под наблюдението на др.Димитрова и когато разбра ,че термина ми е на 21.12 станаха доста панаири. Спря да ми обръща внимание на визитациите , но аз и не съм търсила внимание от нейна страна. И накрая професора нареди да ме изместят в друга стая 3дни преди операцията за която така и не ми поискаха да платя.

# 214
  • Пловдив
Стискам силно палци и се моля за сладка мама и Веселушката Praynig Praynig Praynig Praynig

# 215
Сладкото е много нуждаещо се от положителна енергия! Изтекли са й голяма част от водите. Останало е малко течност. На нея крепят положението. В предродилна зала е. На вливки и антибиотици. Само 28-ма г.с. е.
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 216
Изпращам и цялата си положителна енергия ,стискам силно палци и се моля за нея и рожбата и.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 217
И аз стискам палци на Сладка мама,дано всичко е наред. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Praynig Praynig Praynig
А Веселушка как е днес?

# 218
Май само тя си знае как е.  Confused По-скоро е решила да не се ядосва, за да не си влияе. Отношението няма да го оправи, но й се наложи да им ползва услугите, докато е там няма да има файда да плюе срещу вятъра.  Tired

# 219
Сладка мама,Веселушке  Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 220
Стискам палци и се моля и за двечките.  Praynig Praynig

# 221
Дано всичко е наред със Сладка мама Praynig Какво ли преживява, миличката... Дано има късмет и дори и да се роди по рано бебето всичко да завърши добре. Доколкото помня, момиченце чака... Те наистина са по борбени... Моля се за тях  Praynig
Аз пък доколкото знам... серклажа съвсем нищо не гарантира... тръгне ли бебето да излиза нищо не може да го спре...

# 222
  • София, "Младост 3"
РОНИ да настоява за инжекция за разгъване на дробчетата - ако не дават - да си купи, да им плати!
могат да спасят 28г.с. - в МД го правят, но инжекциите са жизнено важни!

# 223
catnadeen, предполага се че тия инжекции са и ги сложили. Все пак е там под наблюдение и знаят как стоят нещата... Нали за това е в болницата, да направят всичко което е необходимо... Ако и това не са направили, просто нямам думи...

# 224
Не мога да й дажа каквото и да било, за съжаление. Информацията е през Весето.
Дано си изкупят грешките тези и да направят и невъзможното, че ....  Confused

И Шерчето е права, че не можеш да обясняваш и да учиш лекар. НЕ ТРЯБВА. ТРЯБВА ДА ИМ ИМАМЕ ДОВЕРИЕ, А ТЕ ДА НЕ ГЛЕДАТ НА ПАЦИЕНТИТЕ СИ КАТО НА ВРАГОВЕ.
Не уча Ники как да ми слага пломби или как ка ми маха кариерите, защото тя го е учила и си знае. Полага нужното старание.

Общи условия

Активация на акаунт