И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 452
  • 650
  •   1
Отговори
# 330
Браво на момата Peace,1,100 кг не е малко.
Да се бори миличката.
Вярно е, че и Попиванова е много добра,на времето само тя ми даде да пипна малката в кувоьза и бях много щаслива Hug.
Утре ще разберем повече новини, само всичко да е наред Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 331
Ей,браво, добре е пораснала принцесата за 28 г.с. Хайде само хубави новини да идват от МД, че днес ми изтекоха очите пред тоя компютър.
Рони,  bouquet
 А Весето последно ще я изпишат ли или не утре?
 За Правда Попивановна ли говорите? Беше ми асистентка, имам страховити спомени от упражненията при нея ... Но сигурно е добър специалист.

Praynig Praynig Praynig

# 332
  • София, "Младост 3"
не - друга
ето тук може да я видите - много й се радвам всеки път катоси спомня за нея - д-р Анета Попиванова
http://zdraveya.com/?id=66

# 333
  • София
Ей,браво, добре е пораснала принцесата за 28 г.с. Хайде само хубави новини да идват от МД, че днес ми изтекоха очите пред тоя компютър.
Рони,  bouquet
 А Весето последно ще я изпишат ли или не утре?
 За Правда Попивановна ли говорите? Беше ми асистентка, имам страховити спомени от упражненията при нея ... Но сигурно е добър специалист.

Praynig Praynig Praynig
Аз родих при нея.Доволнасъм.Наложи се в продължение на две седмици ,да ми правят по пет пъти на ден записи.Ако беше на смяна бе винаги до мен.Моите записи бяха по около един час всеки.Такъв кошмар не пожелавам на никого.
Радвам ,се че бебка скоро ще има свое име дадено й от баткото!

# 334
  • София
Още малко информация - малечка е мома със сигурност. Изплакала е, тежи 1.100 кг.
Името й е измислено от батко й, но ще си го получи по-късно.
Сладичката е родила нормално с епидурална. Веселчето я е оставила да поспи. Видяли са се иначе. Нашето добро вестителче за първи път от много време насам ми прозвуча бодро и ведро.  Heart Eyes
Рони, започваш да потвърждаваш предчувствията ми. Heart Eyes Praynig

# 335
  • София
Закъснях с новината, но нямам време да седна изобщо.Ронка добре се справя с новинарството, ще трябва да и сменим работата.
На Сладка Мама и на бебка желая много сили, и бързо наддаване за принцесата.
Веселата я чакам с нетърпение да се махне от Майчин дом, обстановката там е повече от подтискаща.
Липсвахте ми много.

# 336
  • Виена
Нямам кирилица и затова не пи6а! Но се вълнувам и треперя!
Късмет на мама и малката принцеса и 4акам добрите новини!  Hug Hug Hug

# 337
Здравейте,
и аз съм от апррилки 2008.искам искрено да благодаря на тези от вас,който на държаха и ни държат в течение през цялото време  Hug  Hug  Hug за Сладка мама  и беба.Дано всичко да се развие добре,дано и двете са добре и скоро да са заедно,и за другото момиче Веси се моля, и съм убедена ,че и с нея всичко ще е наред.ВЯРВАМ ГО СИЛНО!

# 338
  • Пловдив
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 339
  • морето и сините вълни :)
охххх,влизам и какво да видя..направо тръпки ме побиха Confused Confused
Първо влязох при априлките и като видях наща Сладка мама  и ми  замръзна душицата Shocked Shocked
Оххх дано милото човече оцелее..и  да се  бори за живота си Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Много се разтройх  Sad Sad...Много се е измъчила Сладката бе...направо преживях наново  всичко Rolling Eyes Confused Cry

Стискам палци,кълки и квото и да е за стискане  само  да се оправят двечките ..и бебунката да е жива и здрава Praynig Praynig
Весииии..охх и тебе те мисля душко Praynig Praynig Praynigтез тъпанари  намерили пък да я изписват.Що за простотия... #Cussing out #2gunfire #2gunfire

# 340
  • морето и сините вълни :)
Абе Ники какъв багаж ще стягаш бе  #Crazy #Crazy
я успокой топката малко ..само ще ти вметна в красивата главица че и аз Влади го носих малко по ниско.Втората бременност според мен  по ниско се носи защотот вече матката един път е била  отпускана   и заради това..Тъй че не се шашкай душо... добре си е чавечето вътре и хич не мисли да излиза.Не предизвиквай съдбата ся моял ти са...
НИКЪВ БАГАЖ Naughty
Като ти дадат  листа за направление от   ЖК-то тогав ати позволявам  да стягаш куФарите

# 341
Браво на момата! 1,100 не е никак малко. Вярвам, че бързо ще наддаде и няма да е далеч денят, когато ще се гушкат щастливи с мама, а преживените премеждения ще са далеч зад гърба им... Praynig Praynig Praynig
Рони, благодаря ти....

# 342
  • Стара Загора
Ne6to mi stana na kompa...izvinete za latinicata.
Stra6no se radvam za malkata bonbonka Heart Eyes Hug
Roni molqte prati mi nomera na gsm-a si na LS Praynig

# 343
Немога да спя мисля за Сладка мама и малката красавица която вярвам че скоро ще е едно здраво и красива бебче и майка и ще е горда с нея вярвам в това и съм сигурна ,че ще е така защото иначе няма да е честно.И колкото и егоистично да е това ми дава сила да се боря и аз.
Продължавам да се моля и за беба и за мама както и за бъдещото мамче Весето защото знам че и нейният край ще е щастлив. Heart Eyes

# 344
чак сега разбирам какво се е случило.Милата ми Сладка Мамам пак екшън,дано всичко с нея и бебка е наред стискам палци скоро малкото човече да порасне и да се прибират в къщи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт