И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 456
  • 650
  •   1
Отговори
# 315
Ще се справят, вярвам в това! Бебка е силна, просто няма начин да не е силна. Цял ден само те са ми в главата. Все си мисля,че при тях проблема не е в храненето на бебето, значи не трябва да е по-малко от срока си...според таблицата 28 г.с. трябва да е около 1 кг. Не е чак толкова малко, спасявани са и по 600 грама бебета. А и ние тук всички се молим за тях. Трябва да бъдат добре и двечките!!!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 316
Всичко ще е наред!!!  PeaceИскрено се надявам на това  Praynig Неонатологията на МД е много добра , дано бебенцето да има късмет в живота , пожелавам му го от сърце  Hug

# 317
Браво на бебека, сега трябва и да се пребори Peace.Моля се всичко да е наред, все пак това е 28 г.с. и е в Майчин дом,а там са най-добрите неонатолози.
Тъй като аз нямам телефон на Весето, нека някой от вас,която се чуе с нея да й каже за по-подробна информация около бебка да търси д-р Слънчева.Тя е мила и обяснява всичко,а долу на сведенията дават тегло,колко я яло и не можеш да зададеш всичките си въпроси,които те вълнуват.До колкото си спомням хубаво е да я търси след 12,30 и  до 13.30..Мисля, че няма да й откаже.

Както и други мами са писали, че са седмачета,да кажа, че и аз съм родена в началото на 7я месец и съм си много добре/ Ники ме виждала, другите не сте още/,дано това да вдъхне повечко кураж на Сладка мама.

Весе, ти се дръж Hug.

# 318
Дано добрите новини продължат  Praynig Praynig Praynig

# 319
Да е жива и здрава малката мома на Сладка Мама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Д-р Слънчева, грижете се добре на нашето първо априлче !!!

Момичета, д-р Слънчева е един много добър неонатолог. Пише и във форума ! Сигурна съм че ще се погрижи добре за бебка !

Благодаря ви че ни информирахте   bouquet И само хубави новини  Hug

На другата мама, която в момента е в Майчин Дом, пожелавам леко бременеене и живо и здраво бебче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 320
Моля се с бебка всичко да е наред и да се пребори.Стискам палци и на Весето да устиска още малко. Пращам им положителна си енергия  Hug

# 321
  • София
Не съм губила бебе,на никого не го й пожелавам.
Искренно се надявам и изпращам моята положителна енергия на малката бебка.
Дано всичко е наред!Стискам палци и за Весето!

# 322
Благодаря на мамите, които ни държат в течение Hug

Освен Сладка мама има и друга жена, която ще ражда по-рано ли? Извинявам се, но не знам истинското име на Сладка мама и не разбирам дали Веси е друга майка Embarassed

# 323
  • София, "Младост 3"
напарво ми стана такова едно от щастие....
ако ви кажа, че цял ден влизам и излизам от темата и пак съм проспала новината...
моля се за малката - дано тя е първата априлка, дано бъде жива и здарва, дано1

на Весето - късмет мила! да устискаш още малко, дзано те наблюдават и не те изписват защото знам какъв страх се бере след проблеми с бебе и най-важното - следена или не - дано дочакате с прекрасния ти съпруг и татко Емо още едно бебенце в къщи!

само да кажа, че и доктор ПОПИВАНОВА също е много добър неонатолог /да е жива и здрава, че ни видя проблема с ДАни и ни прати овреме на невролог/, много грижовна и също така е една от първите в СДф съвсем сериозно заела се с къменето и4 неговите проблеми

# 324
  • София
Дано мънинка има късмета да живее, да бъде здраво бебче и да порасне щастливо детенце. Имам предчуствие, че всичко ще бъде наред. Дано се окажа права. Praynig

vercho, Веси е друга мама в МД. Тя е в 8-мия месец и на нея също така и стискаме палци да не роди по-рано и бебочко да е жив и здрав! Praynig

# 325
 Praynig Praynig Praynig

Господи, закриляй мъничкото човече и го пази! Грижи се и за Сладка мама и й дай сили!

# 326
Още малко информация - малечка е мома със сигурност. Изплакала е, тежи 1.100 кг.
Името й е измислено от батко й, но ще си го получи по-късно.
Сладичката е родила нормално с епидурална. Веселчето я е оставила да поспи. Видяли са се иначе. Нашето добро вестителче за първи път от много време насам ми прозвуча бодро и ведро.  Heart Eyes

# 327
мерси, Angela!

Тогава стискам палци и за Веси  Praynig Дано хубавото събитие около Сладка мама й се отрази положително и й вдъхне кураж.
Рони, благодарим ти, че носиш вестите. Все така хубави да са Wink

# 328
  • София
милата принцеска,ще стискам палци да е всичко наред.Не е чак толкова малка,така че дано се пребори и расте здравичка!

# 329
  • София
Не познавам и двете,но ми е много тежко.Днес през по -голямата част от свободното ми време, съм тук, във вашия форум.Всеки ден около обяд имам път към  МД.Ако знаете как ми се иска да отида и да ги видя двечките.Не знам,може би това,че не ги познавам,ме спира.А мисля всеки ден за тях.
Изпращам им още веднъж цялата си положителна енергия!

Общи условия

Активация на акаунт