И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 442
  • 650
  •   1
Отговори
# 375
Радвам се, че чета само хубави новини!
През изминалите дни само отварях темата и четях, но не смеех да напиша нищо.
Ще продължа да стискам палци и да си мисля за малката мръвка на Сладка мама, нека скоро всичко лошо да остане зад гърба им и да се гушкат вкъщи в мекичко креватче.
Весенце, добре дошла, пази се на топличко в гнезденцето и бъди спокойна - всичко ще бъде наред!
Рита, много специално гуш за теб  Hug
Ники, погали малката госпожица манекенка и от мен  Wink
Искам да споделя - от последните постове ми стана едно такова топличко на душицата, размазващо - кефско, абе като крем брюле и конфитюр от малини (или тирамису, който както го предпочита) Mr. Green То са дупенца, то са бузи, то е чудо. Скоро да се чуе и за още. Praynig

# 376
Веселушка,никакви сълзи,няма да разстройваме младежа.Само усмивки и много спокойствие ти трябва.И наистина да пешеш често,може и само по едно "ок" да слагаш ако те мързи повече,че да сме спокойни. Hug
Ники,много си е добре девойката.Тя трябва да е финна,все пак е дама  Wink
Меги,а твоята госпожица направо ми разточи лигите  Heart EyesСтрахотен бонбон е.
Ще изпробвам всичко,което сте ми казали,пък дано подейства,че ми е много жал за милото,сигурно го боли.
Шер,не съм на Памперс,със Хъджис сме,обаче същата работа.
Спокойствие на всички малки и големи тумбалачета и никакви притеснения. Hug

# 377
  • София, "Младост 3"

Аз да дам отчет също,щото вчера бях на преглед.Бебчо е добре,доплера ни също.Малко ме притесни,че е наддал само 230г. за 2 седмици,а преди по толкова наддаваше за 1-а седмица.Но пък няма да раждам слон я - и без това беше 1850 г.,което си е екстра.Само да не почнем да изоставаме.[/color]

вярвам че този пт няма ад има проблеми
и само да ти кажа - аз от седми края бях с влошени кръвотоци на бебето и плацентата и въпреки че в началото на 8-ми бебка се роди малка - всичко бе ок слава богу
дори почнах и кръвон да вдигам - и пак имахме късмет
не че моя случай е миродавен - просто ти пиша да ти покажа, че винаги има надежда и това, че веднъж е имало проблеми - не значе че всеки път щее така - виж сега вече пу-пу сте в доста добра седмица
трябва още мъничко да изчака бебка
и още нещо - дори да почне да изостава и да се повлошат нещата - има спецз ампули или семси или каквото и да е които се вливат да се подхранва бебето - някои жени успяват така по два месеца да издърпат до седми...
горе главата - а и като гледах мама - не е мама слон че да иска слонче! /то аз с моите деведесет и повече кила родих мишка..../

# 378
 newsm59  Gift Рени, желая ти много да си здрава, много щастлива с любимите хора и много късмет. Скоро време и сестричка за Филип ти желая.   bouquet

Веси  Hug Hug кураж ,скоро ще се гушкате с бебчо.

Ритка , добре сте се завърнали. Не се трвожи много, всичко се оправя.  Hug

Ники ,Зори  Hug Hug

Меги , много ти е сладка куклата пу,пу  Heart Eyes

# 379
Ренче, Любима моя козирогодругарке Heart Eyes, да си жива и здрава, да си много щастлива и обичана! Да си каквато си си - прекрасница!   Heart Eyes
 newsm51
Весенце, добре е че се включи. Моля чат пат да ни информираш за вас, че наистина сигурно сме ти дошли в повече с нашия телефонен тероризъм от любов към другарчето.  Heart Eyes
Сега пък и пневмония на СладичкотоCry Ще разчитаме, че когато излезе ще успява да наминава през форума, защото го мислим нейното мишле и нея също.  Hug
Берни, доброто старо Бочко не помага ли? Няма как да съм разбирач, но вълшебните свойства на класиката Бочко съм ги пробвала.  Simple Smile
Зори, Ники, Ритче -  Heart Eyes Hug

# 380
 nbirthday Ренка, честит рожден ден. Пожелавам ти да си все толкова прекрасен човек, да си безкрайно обичана жена и щастлива мама на поне още едно човече newsm51. Хубав празник.

Ние сме добре, дребния ме ползва за боксова круша, но така поне ми е спокойно. Тъкмо се бях понаучила да си поспивам, а в тази болница като ставах в 7 ч. и тази сутрин се чудих какво да правя, та да не събудя околните.

Много ми е мъчно вече за вкъщи, но Емо обеща до няколко дни да е приключил ремонта и да се прибера в чисто нова къща Simple Smile. Мисля да се възползвам от това време и да понапазарувам за дребосъчко.

Приятен уикенд, а като имам новини от Сладките мацки ще пиша пак. Heart Eyes

# 381
Рени, Честит Рожден Ден, красавице!!! Безметежен и щастлив да е животът ти, а в най-скоро време.... знаеш какво плануваме за теб! Hug Hug Hug

Рита,  слънчо.... Hug Hug Hug Вярвам, че след няколко месеца преживените изпитания ще са забравени и ти ще гушаш най-готиния бебок.

Весе, добре дошла! Златен мъж имаш ги - виж нова къща ти стяга! Да го нагушаш от мен. Оппп - това не трябваше пред теб да го казвам.

Продължавам да мисля и да се моля за Сладкото бебе.

Ники, Зоренце, още мъничко остана до финала. Hug Hug Hug Все си спомняма там на морето....

Аги, ако не е нагло защо е разкажеш за геройствата на Лъчи от онази вечер? И момичетата да му се покефят. Аз вече го раднесох из Карлово. Mr. Green

# 382
  • София
 newsm59Ренка, Честит Рожден Ден! Желая ти да си здрава, щастлива и обичана от двамата ти мъже! Бъди все такава готина, любима!  txtloves

# 383
ДОБРЕ ДОШЛА ВЕС!
ЧЕСТИТ ЧОЖДЕН ДЕН РЕНИ! - ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ!

fingerscrossed Сладка мама и Сладко бебе!
Много  Hug  Hug  Hug на всички!

# 384
  • София
Рени,честит празник-да си здрава,щастлива,обичана и само радост да ти носят твоите мъже!  bouquet

# 385
Ренка,честит празник.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetМного здраве,любов и късмет ти желая.Подкрепям идеята за сестричка на Филип. Grinning

Весе,добре дошла.Да си почиваш добре вкъщи, в домашна обстановка.

Ники и Зори ,още малко остана,всичко ще бъде наред. Hug Hug Hug

Рита,добре дошла и на теб.През първата ми бременност на два пъти се случваха не добри резултати на урина,но после като пуснех стерилни ,всичко си беше наред ,и казваха
,че вероятно първите са били замърсени.

Меги ,много сте пораснали.

# 386
Рени,честит рожден ден!Желая ти преди всичко да си здрава,много обичана от двамата ти мъже и в скоро време да увеличите семейството с една прекрасна девойка.

# 387
Рени, честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и все така готина! Весел празник!

# 388
Рени, честит рожден ден! Да си много здрава и обичана и двамата ти мъже да те носят на ръце! И скоро да се появи и една малка дама във вашата къща:))

# 389
  • София
Ренка, златна да си ни жива и здрава и винаги такава една добричка и усмихната.     bouquet  Hug

Общи условия

Активация на акаунт