И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 438
  • 650
  •   1
Отговори
# 390
Риткее,имам нужда от твоя вълшебен червен конец:) Преди седмица ми се скъса и сега като си погледна ръката и ми е едно такова празно... Това е добър повод да вземем да се срещнем. Тамън съм вече здрава и съм на линия!

# 391
  • Стара Загора
Честит рожден ден на чаровната Рени  Heart Eyes Да е жива и здрава и да е най-щастливата майка и съпруга Heart Eyes Весело изкарване на празника Hug

Весе към поспиването бурзо се свиква...ще видиш, че скоро пак ще си поспиваш и ще събираш сили за малкия мъж Heart Eyes Емо милия е на сто фронта. За пореден път се убеждавам, че мъжете колкото и да са силния пол изживяват бременността на съпругата си много повече.

# 392
ЧЕстит рожден, Рени! ПОжелавам ти да бъдеш много, много щастлива! Да си здрава, обичана и желана! и късмет във всичките ти начинания!

Весе, целувки! обещала си да пазиш леглото, да не щъкаш много и да папкаш! пълно спокойствие - нали?  Hug

Стискам палци на Сладка мама и Сладка бебка!

# 393
Честит рожден ден Рени  bouquet!!!
Да си ни жива и здрава и много,много щастлива!

# 394
Честит рожден ден ,мила Рени!!! Нека усмивката не слиза от лицето ти и слънцето да грее в очите ти!!!

Ники , браво за отличните резултати  Peace Стискай кълки ,още малко остава!!!
Сладката + сладкото бебе ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!
На Ритка също й стискам палци за отлични резултати !
 Hug  bouquet

# 395
Незнам какво да пиша.........
Исках да отворя страниците и всичко да е наред.
Исками се тази нова година да е различна! За всички които са изгубили бебчета да си родят най малко две!
Незнаех за Сладка мама,
Моля се за нея и за малката сладурка.  Да е жива и здрава Сладката принцеса . Знам,  че с Весито са силни и ще успеят!
на другите момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
и да нацелуват малките си рожбички
А на РЕНИТО!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
ДА СИ НАЙ ОБИЧАНАТА ЖЕНА ОТ МАЛКИЯ И ГОЛЕМИЯ МЪЖ!
Много щастие и здраве! Не спирай да се веселиш това е твоят ден!

# 396
  • София, "Младост 3"
Честит рожден ден ,мила Рени!!! Нека усмивката не слиза от лицето ти и слънцето да грее в очите ти!!!

Ники , браво за отличните резултати  Peace Стискай кълки ,още малко остава!!!
Сладката + сладкото бебе ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!
На Ритка също й стискам палци за отлични резултати !
 Hug  bouquet

позволявам си просто да се подпиша и аз под тези прекрасин пожелания! към всеки персонално и към рожденниците с особено внимание!

# 397
Рени, честит рожден ден!
Пожелавам ти да бъдеш здрава, обичанада има много уют, топлина и детски смях в дома ти!    

Ей сега си прегледах темите, в които съм писала и видях, че има едно лично запитване към мен  Wink
рони, "Шейново" каза, че трябва да се прави фоликулометрия - поне за три поредни цикъла. В понеделник ще излезе резултат от цитонамазка. В очакване съм.

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 20:21 от Шушу

# 398
Всички имате поздрави и благодарности от Сладка мама . Новините около бебето са обичайно полюсни като се има в предвид от къде идват - една лекарка я е наплашила, а друга й е казала, че инфекцията е овладяна. Тези хора за мен не са нормални, но както и да е. В 19.00 ч двете сладки мацки ще се срещнат, но аз няма повече да ги безпокоя за днес. Надявам се утре мамата да ни пише, но ако не го направи каза да не се тревожим, защото не знае дали има интернет.

Приятна вечер.  Hug

# 399
Честит Рожден Ден, Рени! Желая здраве, щастие, късмет и слънчеви усмивки!

Веси  Hug

# 400
Дано при срещата на двете Сладки малката бонбонка усети колко обичано и желано бебе е и да продължи да се бори.  Hug
Шушу, нали не съм те обидила с любознателността ти? Просто ти мисля разни хубави неща.  Hug

# 401
  • Някъде там...
Дано бебката се пребори с инфекцията и всичко да е наред.  Praynig

# 402
  • София
Аз знам , че бебка е много борбена и силна , защото има силна мама и няма как да не го е наследила, така че остава да нараства скорострелно и да се бори с всяко едно препятствие по пътя им.

# 403
Рончо, напротив  Hug Просто не исках да отговарям в онази "споделителна" тема. Тук се чувствувам по- комфортно и имам нагласа да споделя и тези неща.  Hug
За двете Сладкишки си мисля. И си спомням за ужасно дългите две седмици, докато Криси беше в Неонатологията на Института по педиатрия. Всеки ден бях при моето мъниче и всеки ден се молех на Богородица за добри резултати.
Малко преди раждането на Криси моята майка ми подари една икона. За мен не беше толкова важно това, че е осветена в църква, а че е осветена с обичта на искрен и добър човек. И си представях как е до мен и ми говори с мекия си глас. Това ми даде сили.
Искам и се надявам, че ще мога да дам същата обич, същата сила и вяра на моята щура 4 - годишна ВодоБлейка, един шемет неземен, който за мен е целият ми свят. Клише, к'во да се прави, но самата истина.
Та с тия си объркани мисли исках да кажа, че знам, че всичко ще бъде наред, защото малката Сладкишка получава най- силното лекарство - обичта на майка си.

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 23:37 от Шушу

# 404
Здравейте мили Силни мами.

Благодаря на всички за хубавите пожелания,молитвите и позитивната енергия насочена към нашата  малка принцеса.

Отправям молба да не спирате да мислите и да се молите за нея,защото тя има нужда от всичкия позитивизъм на този свят.

Дарина се роди на 17.01.2008 г.в 15.12 часа, 1100 гр. и 35 см.

Самото раждане премина леко.От момента в който ме сложиха на система окситоцин до раждането минаха около 3 часа,като от 5 до 10 см. ги направих за 15 мин. така,че не ми сложиха епидурална упойка въпреки, че бях поискала.

Мъничето изплака и по скоро си поплака малко докато я подготвяха за кувиоза.

Последната информация за нея е от 12 часа днес и е следната:

Инфекцията е водеща,но поне не се влошава.За съжаление,тъй като се паднаха събота и неделя все още няма готова микробиология,но до 1-2 дни ще се знае от какво е причинена инфекцията и какви антибиотици ще  и се дават.
Казаха ми,че предвид състоянието и се държи добре.
Има вариация в някой показатели,но се дължат на инфекцията,което значи,че като я излекуват трябва да се стабилизира.
Самата инфекция е следствие от 2 -та дни с пукнат мехур.
Дробчетата и се развиват сравнително добре.

За сега ни остава да се молим да се пребори бързо с инфекцията,да я стабилизират и да започне малко по малко да диша по самостоятелно.
След като я стабилизират ще започнат изследванията на мозъка и очите.

Всички сме оптимисти и вярваме ,че малката ни дъщеричка ще се пребори и няма да има никакви сериозни последици за нея.Вярвайте и вие и се молете за нея.

Всеки ден м/у 13 и 13.30 ще ни дават информация за състоянието и и в следобедите ще ви информирам.

Благодаря ви отново за подкрепата.

По късно ще ви прочета и ще пиша отново.

Общи условия

Активация на акаунт