Молим се за малката борбена Дарина

Ще чекам със стаен дъх всеки ден новините от теб и силно вярвам, че със всеки изминал ден ще става все по-силна
Един олигофрен, който беше написал на голяма табела, че е зъболекар ми го залепи толкова накриво, че сега съм с променена захапка. Но не искам да ходя повече никъде из тукашните прословути с некадърността си идиоти, защото като нищо ще счупят короната, докато я свалят. Замислям да направя нещо, за да се добера до София, но все още обмислям кога да стане и дали само с Филип да прескоча или и тримата да се понесем. Моите мама и тати пристигнаха на гости в четвъртък, за да сме заедно послучай половин годинката на Филип (това си е направо юбилей
) и моя н-ти рожден ден. За благодарност ги скъсах от работа по почистването на новото жилище и двора и пренасянето на първите багажи
Сладко мамче, Дарина ще се справи, сигурна съм! Толкова много обич, толкова много надежди няма начин да не акумулират положителната енергия, от която се нуждаете! Само се моля да сте заедно час по-скоро! Нека расте здрава, да бъде умна и много красива дама! Прекрасно име сте й избрали!