И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 432
  • 650
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Сладка мама Hug
Молим се за малката борбена Дарина Heart Eyes
Ще чекам със стаен дъх всеки ден новините от теб и силно вярвам, че със всеки изминал ден ще става все по-силна Heart Eyes

# 406
Сладка мама ,моля  Praynig се дъщеричката ти по скоро да се стабилизира с теб съм, знам че всичко ще  е наред вярвам в това и те прегръщам Hug ти си едно много силно мамче с едно много силно малко момиченце  Heart Eyes

# 407
Злати, добре завърнала се  Hug. Не спирам да мисля за малката бебочка и знам, че ще се справи. Толкова борбено малко човече е.  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 408
Сладка мама, добре дошла  bouquet!
Честита ти щерка, да е здрава и силна , и да се пребори с инфекцията Praynig Praynig Praynig!
Тя е силна и ще го направи Peace.
Пращам ти цялата си полижителна енергия и сила, която имам Hug.

# 409
  • София
Слада Мама,добре завърнала се,ще чакаме и бебка да пребори инфекцията и да расте здрава и силна,за да бъде по-скоро у дома! Praynig Praynig Praynig

# 410
И ние сме с теб и малката борбена Дарина  Hug Избрали сте и чудесно име! Кураж Силно Сладко мамче! Пожелавам ти бързо да мине времето и да я гушнеш  здрава и силна!

# 411
  • Варна
Моля се да сте силни и всичко с Дарина да бъде наред.  Praynig Praynig Praynig

# 412
Злати ,не спирам да се моля и да стискам палци за бързото възстановяване на малката ми адашка  Heart Eyes Вярвам ,че скоро ще ни зарадваш с новината ,че се прибирате заедно у дома щастливи.  Hug Hug

# 413
Стискам палци на Дарина! Вярвам че ще се справи с предизвикателствата!

Рени, честит рожден ден (на патерици). Бъди здрава и обичана!

Днес направихме погачата на Борис. Дедо поп ни прочете молитвата. Естествено видоизмених обичая както ми изнася. Бабите и дядовците се видяха. Аз пък се видях и си побъбрих с приятелки. Бебо доволен от вниманието. Мама доволна, че 3-4 часа не беше нужно да играе ролята на люлка (а само на хранилка). Беше много хубаво. И като се замисля - от погачата на Петър почти нищо не си спомням - само че май нямах мегдан да се видя с гостите. После ще сложа и някоя и друга хубава снимка (ако има, че този път бях от действащите лица, а не фотаджия).
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201177&photo=19

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 16:18 от Anichka

# 414
Сладко мамче, добре си се завърнала!  Hug
Сладката беба Дарина ще бъде още дълго време в мислите ми. Ще бъде там и когато стане на месец, и когато си я приберете у дома, и на втория й месец, и догодина по това време. Тя ще бъде силното бебе на една силна мама.  Heart Eyes

# 415
Сладка мама,добре дошла.Избрали сте прекрасно има на малката принцеса.Продължавам да стискам палци за нея и съм сигурна,че скоро ще е добре и ще се приберете в къщи   bouquet

# 416
Сладко майче,  Praynig Praynig Praynig
Моля се и вярвам, че мъничката принцеса е достатъчно борбена, за да победи тази инфекция и бързо-бързо да нанддаде и да се прибере вкъщи при вас!
 Praynig Praynig Praynig

# 417
Изпращам цялата си положителна енергия на малката Дарина!Бори се детенце,всички много те обичат!

# 418
  • София
Садка Мама, добре си си дошла.Сигурна съм че е мъчително без бебата, но като се възстанови ще бъдете заедно постоянно.
А тя е силна и борбена, затова вярвам че скоро ще е много добре. С теб сме, и не спираме да стискаме палци и да се молим.

# 419
  • Виена
Благодаря на всички за милите пожелания! Включвам се малко късно, но, както казва Малкият принц, имам основателни причини за това!  Laughing През изминалата седмица ми беше много напрегнато и не остана време за компютъра! Във вторник след инфарктно оттегляне на офертата за новата къща, вече все пак сме с договор и ключове  Laughing Вечерта ми падна короната на предния зъб и изглеждах точно така:  tooth Един олигофрен, който беше написал на голяма табела, че е зъболекар ми го залепи толкова накриво, че сега съм с променена захапка. Но не искам да ходя повече никъде из тукашните прословути с некадърността си идиоти, защото като нищо ще счупят короната, докато я свалят. Замислям да направя нещо, за да се добера до София, но все още обмислям кога да стане и дали само с Филип да прескоча или и тримата да се понесем. Моите мама и тати пристигнаха на гости в четвъртък, за да сме заедно послучай половин годинката на Филип (това си е направо юбилей  Wink ) и моя н-ти рожден ден. За благодарност ги скъсах от работа по почистването на новото жилище и двора и пренасянето на първите багажи  Mr. Green Трябваше да излетят в неделя сутринта, но заради мъгла над софийското летище, ги отложиха за тази сутрин. Дано поне днес всичко е наред и се приберат живи и здрави навреме.
Весе и Сладко мамче, добре дошли у дома! Веселушке, спирам да те мисля с тревога! Принцът вече е достатъчно силен, за да му позволим да има собствено мнение по въпроса кога да напусне удобната утроба и да поеме своята първа глътка въздух  Hug Сладко мамче, Дарина ще се справи, сигурна съм! Толкова много обич, толкова много надежди няма начин да не акумулират положителната енергия, от която се нуждаете! Само се моля да сте заедно час по-скоро! Нека расте здрава, да бъде умна и много красива дама! Прекрасно име сте й избрали!  Hug
Ритко, добре дошла! Искам те винаги с прекрасни новини около бебока! Точно по същото време миналата година и на мен ми откриха тук инфекции, пък виж какъв страхотен син си имам с днешна дата! Случват се такива неща! Ще вземеш, каквото ти назначат докторите и си готова!
Сега ви цункам много!
П.С. Още не съм правила тест  Mr. Green Ще докладвам за резултата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт