И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 427
  • 650
  •   1
Отговори
# 420
Сладка мама, моля се най-горещо от цялото си сърце и душа Дарина да се пребори с инфекцията и всичко да е наред! стискам палци!
вярвам в силата на положителната енергия - много хора се тревожат за вас и ви мислят с най-добри чувства!

# 421
  • София
Сладка мама, ти си една от нас. Молим се всички априлки за теб. Искам само да кажа нещо, което мисля, че ще те обнадежди. Аз съм родена в 24-та седмица, 750гр и 37см. и то преди повече от 30 години. Ето жива и здрава съм и имам малко съкровище вече. От съце вярвам, сигурна съм, че Дарина ще се пребори с инфекцията, ще бъде силна и скоро ще сте си всички заедно в къщи. Пращам всички позитивни сили, които имам към нея и стискам палци  Heart Eyes

# 422
Добро утро от мен!
 Сладко мамче, непрестанно ви мисля и искрено вярвам,че Дарито ще се пребори  с инфекцията, бързо ще наддаде и скоро ще се гушкате вкъщи!Просто няма начин да не е така! Всеки ден ще следим новините покрай нея и ще се молим Praynig
 Аничка, честито ви погача. Какъв е голям Борис, много му се радвам!И ти си екстра, ама аз ти ги казах като те видях де...е,пак да ти го кажа!
 За днес имам купища задачки и след малко ще изляза и дано свърша всичко...ама сигурно ще забравя половината с липсващия ми мозък... Ще взема да си ги напиша на листче newsm78
 Желая ви хубава седмица!

# 423
СЛАДКА МАМА, ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЕБ!
Стискам палци бебка да е така силна като мама и да се пребори с инфекцията! Praynig Знам, че скоро ще си гушкаш едно здраво, сладко бебче! Hug

# 424
Сладка мама,моля се от все сърце всичко да е наред с малката бебка,да се пребори с проблемите ,да наддава и да расте,и в скоро време да се гушката ,и всички проблеми да останат в миналото. Hug Hug Hug

# 425
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Господ прави чудеса! Вярвай Сладка мама!

# 426
Сладка мама, с цялото си сърце се моля деденцето да се пребори и в най-скоро време да я гушкаш в обятията си!

# 427
БориАнче, честит първи имен ден на Макси.   bouquet
Рени, да ти е жив и здрав и твоят прекрасен любим племенник! Дано мама и татко ти да се доберат нормално до това мъгливо място София, за да празнуват и с другия внук.  Hug

# 428
СЛАДКА МАМА, с теб сме всички априлки 2007, молим се и ви изпращаме цялата си положителна енергия  Praynig Знам, че всичко ще е на ред и малката Дарина ще се пребори  Hug

# 429
Хайде,хубава седмица на всички от мен  Simple Smile
Аничка,Борис е страхотен.И какъв голям мъж е.Май скоро няма да можеш да го разнасяш дълго на ръце.Мойте вече трудно издържат на тежестта,а и нали съм си хилава все нещо ме боли  Mr. Green
Ники,листчето със задачите е просто задължително иначе като нищо половината ще бъдат забравени  Laughing Лошото е,че след това бременния мозък не се заменя пак с качествен,поне при мен си остана такъв,но се свиква. Hug
Честит имен ден на Макси.  bouquetДа слуша мама,кака и тати и да расте здрав.
Рени,айде какво направи с тоя тест,нещо започваш да ме съмнваш мнооого. Thinking
Аз пък не съм се наспала,ама то да беше само днес.Голяма мъка са тия зъби,мислех си ,че по-гадно от коликите няма,да ама не.Цяла нощ се разнасяма и спим на пресекулки.Тъкмо заспи и легна и задрема и айде пак.Вече съм  #Crazy
Сладка мама,чакам с нетърпение хубави новини от МД за малката Дарина.И естествено продължавам да стискам палци  Praynig Hug
Весе,и теб те чакам на отчет да кажеш как сте днес с младежа  Hug

# 430
Сладка мама,с теб сме и стискаме палци всичко да е наред.Бъди силна и вярвай,че всичко ще се нареди съвсем скоро Hug

# 431
Честит имен ден на всички празнуващи  bouquet.
Аничка, Борис е станал още по-сладък и колко много е пораснал - пу пу  Heart Eyes.
Ние сме добре. За първи път от много време останах сама и цял ден се обгрижвам, че не приличах вече на човек. А и утре вече ще съм си вкъщи newsm68 newsm68 newsm68. Лека полека се опитвам да навляза в нормалния си ритъм  и тъкмо ще свикна и ще трябва да се връщам в болницата, но този път се надявам да е за хубаво и за последно поне за следващите няколко години.
Злати, чакам новини  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover.
Ритата да се отчете и тя какво се случва с нейните неща.

Хубава седмица на всички  Hug Hug Hug.

# 432
Сладка мама, и ние, миналогодишните априлки, сме с теб и с малката Сладка Дари! Дано скоро се излекува инфекцията и бебче да расте здраво и красиво!  Hug

# 433
Сладка мама и Даринка стискаме палци  Praynig
Молим се всичко да е наред и да пребори инфекцията. Тя ще успее

Аз да се похваля Грета има зъб голямо чакане и още по голямо среднощно реване ooooh!
 newsm44
за всички вас newsm51 newsm51 Обичаме ВИ

# 434
Честито зъбче на Грета!
Мамо, тичай за нещо бяло и здраво за подарък на госпожицата.

Общи условия

Активация на акаунт