И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 424
  • 650
  •   1
Отговори
# 435
ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА ГРЕТА!

браво! да са й бели и здрави зъбките! пу-пу!

# 436
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Сладка мама , много ми беше тъжно за теб , при първите лоши новини и направо си поплаках за теб. Сега се надявам , че след като малката Дари е оживяла в първите часове ще се пребори за да радва теб и цялото ти семейство. В петък минах през Св. Седмочисленици и специално се помолих пред иконата на Св. Николай - чудотворец за вас двечките, да напави чудо и скоро да се гушкате вкъщи.
Успех! Дръж ни в течение за състояниено на Сладка Бебка!

# 437
  • София
Привет на всички, специални поздрави на именниците.
Честит първи зъб на Грета, да растат и другите за да се
зъби качествено скоро.
Моите изследвания са  ooooh! . За пръв път си отглеждам гъби и ми е много гадно.
Ще си слагам малко свещички, пък да видим какво ще стане.
Милото и него ще го мъча, няма начин, ама не съм била сама в басейна.
Урина не можах да дам, защото не съм прочела как се давало стерилна урина,
та утре пак ще се разхождам до Вита, че си нямам работа.
Кръвните са ми ОК, поне това ... Опитвам се да пия повечко вода, ама ми е сложно
( това за Ася специално ).

Сладка Мама чакаме хубавини от теб.

# 438
Силна сладка мама и силно сладко бебче Дарина Hug. Цялата ми положителна енергия е насочена към вас!
Скоро, много скоро, преживяванията ви да останат в миналото, като лош сън, и да се гушкате и радвате една на друга удома!

# 439
Здравейте милички,

Благодаря ви отново за полужителната енергия отправена към малката Дарина.Вярвам,че всички вие и помагате да бъде силна и да преодолее всички препятствя по пътя си.Продължавайте да вярвате в добрия изход и да се молите за нея. Hug Hug Hug

И така новините от днес  са позитивни.

Дари вече започва да диша по -добре и са и намалили малко подаването на кислород.Вече е по стабилна и не и се влошават показателите по време на манипулациите.Кара по силна жълтеница,но е на  фотолампа и се надявам утре да е по-слабо изразена.

За съжаления все още нямат резултати от микробиологията.Дано утре да са наясно с каква инфекция се борят,за да е по-ефективно лечението.

Това е за днес.Утре пак.

Пожелавам ви приятна вечер и само положителни емоции.

Весе ти как си?

# 440
  • София, "Младост 3"
боже ка кможе на новородено толкова време да не могат да направят спешни изследвания?
знам че трябва време д поникне кулутрата, но ако са чакали до понеделник за да работи лабораторията...ужас някакъв

# 441
Браво на малката ми борбена приятелка Дари Hug. Нека новините да са все така добри и възможно най-скоро да се прибере в къщи при семейството си Praynig.
Злати, аз съм добре. Дребния си скача както винаги, а утре ще ходя да си прося запис на тонове.

Ренка, едва днес разгледах новите снимки в албумчето и останах възхитена от промените у малкия ти мъж - страхотен бонбон. Чакам с нетърпение да дойдете за да се срещна с неговите прекрасни сини очета на живо. Heart Eyes

# 442
Браво, Злати, само хубави неща искам да чета от теб. Скоро да започнеш да ни казваш колко е наддала и пораснала Praynig Praynig Praynig

Честито на имениците!

# 443
Здравейте и успешна седмица!
Много се радвам, че чета добри новини тук. Продължавам да си мисля хубави неща за всички вас! Hug Praynig Heart Eyes

# 444
Сладка мама, много се радвам, че сте добре , и че се подобрявате Hug!
Само така, може да е малко бавно, но сигурно!Чакам с нетърпение новините от утре и нека те да са още по-добри от днешните Praynig

Ритке, само така миличка Peace, много вода му е майката.Искаш не искаш, ще се наливаш.

Ники,как е при теб положението?Спокойна си , нали?Готвиш ли се за царското посещение / Mr. Greenмоето имам в предвид/?

Весе,ама наистина...Тамън се прибра и ще се настроиш и ще  трябва да се връщаш в болницата, защото е дошло време бебчо да излиза.Ама няма значение, важен е резултата Hug.

# 445
Сладка мама,само добри новини да има от сега нататък.

На Гретка честито първо зъбче,следващите да излизат без да ги усети.

На всички много прегръдки и успешна седмица и от мен. Hug Hug Hug

# 446
Къде сте всички днес?? Защо никой не пише?
 Аз вече 2 дни успешно бездействам и обикалям накъде ли не. Направих и някои дребни покупки- бебешорски дрешки. Хем ми е кеф, хем ми е свито... обаче ме е страх,че ако влеза в болница и остана там до края, Ники ще има много неща да пазарува, вече е наясно с по-големите неща, ама не искам и дрешки той да пазарува...
 Искам да ви видя...хайде помислете за кога- аз мога и в събота и неделя- тоя уикенд мъжо няма да го има... Мога и всеки друг ден де...
 Весе, не си се отчела днес.
 Чакаме и новини за сладка бебка Дари Praynig

# 447
Здравейте,

Новинките за Дари са още по добри от вчера.
Вече диша самостоятелно,но тъй като гръдния кош и е много малък и тя не може да си набави необходимия кислород все още няма да  изключват напълно апарата.
Изхожда се по малка и голяма нужда нормално и жълтеницата и не е много силна.
Бактерията е Е.КОЛИ и със сигурност я е пипнала от мен.Въпреки ,че моята последна МБ беше чиста,явно бактерията бързо е стигнала до нея предполагам заради късата шийка.Иначе на 14.12. ми взеха МБ която показа наличие на Е коли и до 2.01.08 вече бях излекувана.Така,че да знаете,че дори в ниски стойности .коли е опасна.Мен в Фемина ме убеждаваха,че не се лекуват особено когато са единични колонийте.Е не е вярно.Сега съжалявам,че се дожерих на микробиолога в Фемина,но дано само Дари да  ми е жива и здрава.

Това е от мен.Приятна вечер.

# 448
Браво  Сладка мама Hug Hug Hug!
Днес за трети път влизам да видя има ли новини, направо си отдъхнах и съм много щастлива Hug Hug Hug!!!
Ако знаеш как се радвам само.....................
От тук нататък ви пожелавам да  излекувате бактерията, да папката е наддавате.И в най-скоро време да се гушкате.

# 449
  • София
браво на малката Дари,нека всеки ден новините покрай нея са добри! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт