И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 423
  • 650
  •   1
Отговори
# 450
Сладка мама, кураж! Непрекъснато си мисля за теб и за бебка и стискам палци!

# 451
SLADKA MAMA,ние дамите от зодия "Коза" имаме едно качество наречено - инат,за добро или за зло не знам,но ни е дадено в повече,малкото ти козле ще се справи - вярвай му безусловно.
 Прегръщам ви силно и двечките   Hug

# 452
Браво на Сладкото ни бебе Дари!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сладко мамче, всичко ще бъде наред щом знаят какво да лекуват.  Hug
Весето  Heart Eyes сигурно вече си е у дома, но защо не се включва? Поне Емо да драсне няколко реда.  Mr. Green
Ники, радваш ме че правиш покупки, та били те и дребосъчести.  Heart Eyes
Ясна съвсем се изгуби Thinking

# 453
  • София, "Младост 3"
Здравейте,

Новинките за Дари са още по добри от вчера.
Вече диша самостоятелно,но тъй като гръдния кош и е много малък и тя не може да си набави необходимия кислород все още няма да  изключват напълно апарата.
Изхожда се по малка и голяма нужда нормално и жълтеницата и не е много силна.
Бактерията е Е.КОЛИ и със сигурност я е пипнала от мен.Въпреки ,че моята последна МБ беше чиста,явно бактерията бързо е стигнала до нея предполагам заради късата шийка.Иначе на 14.12. ми взеха МБ която показа наличие на Е коли и до 2.01.08 вече бях излекувана.Така,че да знаете,че дори в ниски стойности .коли е опасна.Мен в Фемина ме убеждаваха,че не се лекуват особено когато са единични колонийте.Е не е вярно.Сега съжалявам,че се дожерих на микробиолога в Фемина,но дано само Дари да  ми е жива и здрава.

Това е от мен.Приятна вечер.

браво
аз не съм обаче убедена в това което лекарите там казват
ВСИЧКИ бебета в интензивното бяха с бактериална инфекциа
е как пък едно не бе чисто! и все майките били виновни
ми аз като бях един месец в МД и уж всичко ок - най-накрая детето с стафилококи...за това съм убедена че ТЕ бяха причината - в болницата, защото после и аз лепнах тези коки
виж втория път в шейново ни се размина... но и това си бе по чудо

за мен не е изкл да си има вътреболнични проблеми - и Сладка мама като се държали с изтекли води - и най-малкия проблем застрашава детето...така че възможно е ти да си била чиста до раждането и там да е проблема
както и да е - има ли значение, важното е че детето ще бъде добре и вече дори е много по-добре
все така да е

# 454
  • Някъде там...
Браво на малката Дарина! Все по-добри да стават новините!  Hug

# 455
Браво на Дари, само така и занапред fingerscrossed. Злати, виж колко е борбена сладурката мъничка  Hug.

Аз вече съм си в къщи  ooooh! - тук е строителна площадка.

Минах сутринта през "Тина Киркова", че нали имам платен абонамент за ЖК, та реших да си ползвам каквото мога от пакета. Направихме запис - много добър като изключим контракциите Sad. Лекарката, която го гледа се очуди страшно, че са  ми спрени всички лекарства и ме посъветва да продължа магнезия. Изморих се страшно вече от различни мнения и препоръки.

После минахме през "Штъркел" и капарирахме креватче. Понапазарувахме и разни бебешки нещица, та утре ще ги пера, а като изсъхнат  1ironing. В общи линии това е от мен. Утре ще пиша пак, че вече нещо се скапах и мисля дя се хоризонтирам.
 Hug Hug Hug

# 456
  • морето и сините вълни :)
Браво на малката Дари Peace Peaceсамо така да продължава Peace Peace
Прегръдки за Сладка МАМА от мен Hug Hug

# 457
Браво Весе, само така Peace.Да си спокойна и лека полека да се приготвяш Hug.
Днес няма много постове в темата?Що така сте се скрили  всички newsm78?

# 458
  • София
Весе,на мен са ми казали от 34-та да спирам всички лекарства,без тези за кръвно де.Ти вече си 36-та ,така че бебчо е напълно завършен.

# 459
  • Варна
Прегръдки и от мен за сладкото бебе Дари! Все по-добре да се чувства, да почне и да наддава и скоро да дойде денят на изписването!

# 460
Сладка мама - Браво за добрите новини ! По няколко пъти на ден влизам да проверя как е малката Дари. Силно й стискам палци и съм убедена ,че скоро ще си е вкъщи и ще се гушка с мама  Peace
Веселче , пий си магнерота ! Казват да го спреш за да можеш по-лесно да родиш , но при теб ,т к. имаш контракции той е необходим. Аз го спрях и след седмица родих .Контракциите ми бяха направили разкритие без да разбера    Rolling Eyes Затова , съвет от опит пий го до последно. Успех и стискай кълки още малко  Peace
 Hug Hug  bouquet

# 461
Сладка мама, много се радвам, че новините от вас с Дари са добри. Стискам палци бързо да бори инфекцията, да трупа килца и да се гушкате двечките.  Hug

# 462
Браво на Дари! Тя е истински борец!

Искам да се оплача. Преди малко си получих резултатите от урината и имам бактерии... сега ще трябва да направя посявка да видим какво ще поникне:( Това значи антибиотици, антибиотиците пък значат гъби... реве ми се...

mcheuz, нищо не казваш,как е Вики, покажи някоя снимка на сладура да го видим колко е пораснал!

# 463
Ники,не бързай да се ядосваш.Бактериите в обикновената урина не винаги значат нещо и в стерилната (микробиология).Ако след като си я занесла за изследване е престояла половин ден преди да я изследват не само бактерии ще има а и бобулечки   Mr. Green Пусни си микробиология и не се притеснявай толкова
 Hug

# 464
  • София, "Младост 3"
Браво на Дари! Тя е истински борец!

Искам да се оплача. Преди малко си получих резултатите от урината и имам бактерии... сега ще трябва да направя посявка да видим какво ще поникне:( Това значи антибиотици, антибиотиците пък значат гъби... реве ми се...

mcheuz, нищо не казваш,как е Вики, покажи някоя снимка на сладура да го видим колко е пораснал!

не ес шашкай предварително
за бъктерии ако са е.коли или пък са слаби - се пие бисептол - много слаб аб и нема да се щшашкаш! гъбите не са нещо което не се лекува и не са опасни ако не са свързани и с др инфекции
но сами по себе си само гъбите не са нещо което е твърде притеснително

Общи условия

Активация на акаунт