И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 420
  • 650
  •   1
Отговори
# 465
Много ме радват добрите новини около Дарето  Heart Eyes Кураж Сладко мамче, всичко ще е наред  Hug

# 466
Сладко мамче, браво на вас,браво на мъничката сладка Дари!!!  Hug Hug Hug Да подължава все в този дух и скоро да си се гушате вкъщи.
Никинце, на мен с Аб /когато морих инфекцията/ми дадоха да пия Мукомакс. Що не питаш дали не става и за теб. newsm78
Веселче, гушшшшш

# 467
Здравейте милички.

Дари днес вече е без апарат и диша сама.Казаха ми че ще я сладят и ако не успява да се справи пак ще и пуснат малко кислород.Стискайте палци да се справи и утре да ми кажат ,че все още диша без апарат.Жълтеницата и е почти преминала.Тежи 990 гр,а вчера беше 1010.Казаха да не очакваме да надава в следващата една седмица.Аз се надявам поне да престане да губи тегло.

Това е от днес за Дари.

Аз от снощи имам коластра и ще опитам да си потдържам кърмата.Дано успея.

Прегръщам ви и приятна вечер.

# 468
  • София
Сладка Мама, много се радвам за хубавите новини, това е прекрасно че диша само детенцето. Все така бързо да се възстановява,
за да може да е при мама и тате възмовно най-скоро.  Hug

При мен новините от феталната са добри, всичко на БЕБКА и е добре и на място. Марков на 90 % каза че е мома. Дано и занапред така да е хубавицата.
Утре ще разбера и резултата от урината ми.

# 469
Браво още веднъж! Все така да ни радваш с добри новини!
А би било чудесно да запазиш кърмата - Дари ще има нужда от нея! Peace

Рита, кой позна отново полът, а? bowuu bowuu bowuu

Рени, айде, пророци ли сме? Grinning

# 470
Браво на Сладката бебаHeart Eyes
Дано, Сладко мамче утре когато отидеш да има още добри новини и да я видиш малката красавица.  Hug
Ритче, Марков да си върне дипломата - щом не е видял близнаци.  Mr. Green Hug
Шегувам се, разбира се и страшно много се радвам за добрите новини. Дано продължат да са все в този дух.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Весе, прави каквото ти казват училите.  Hug
Ники, Берни ги разбира тези неща.  Hug Вярвай и не се тревожи. На този етап и гъбите могат да сее контролират, пък за сметка на това и този път ще те оперират от бебе  Wink (както обича да казва една моя любима форумка от отчетните на Ритката).
Зори,  Hug
Някой да набие Ясничката за отчет. Това красиво създание съвсем се загуби  Hug
Ренииииии, да имаш нещо по-така за споделяне?  Heart Eyes

# 471
  • София
Рита, кой позна отново полът, а? bowuu bowuu bowuu

Еми първата беше Весела, Делфи, Ники ...  Ха ха ха  Mr. Green

# 472
Браво на Сладката бебка. Ех как ме радва това човече Heart Eyes. Браво и на мама за стоицизма  Hug.

Ритко, ти с мене няма да спориш Wink. Мисля да пускам обява, че познавам пола на бебетата в ранна бременност - до момента нямам непознато бебе Laughing. Направо съм 3Д ехограф  Mr. Green.

Ясната вярно никаква я няма.

Ние сме добре, днес даже и контракции нямам - 2-3 за разкош. Цял ден размятам малки дрешки и се чудя какво се прави с тях - ама много са мънички  ooooh!. Чудствам се гигант в сравнение с тия миниатюри.

Четох нещо за срещичка? Дайте нещо да измислим, че после кой знае кога ще ви видя.

Приятна вечер, милички.

# 473
Еее,най-после нета тръгна малко по-бързо,че само се нервя.

Светле,аз какво ти казах оная вечер за бебката на Ритката? Не знам какво са пророкували Весето и други, но и аз познах:)

Браво на Дари,че диша самичка. Такова умиление ме изпълва като си го представя това дребосъче.. От сърце се моля да започне да качва в най-скоро време Praynig Praynig Praynig. Злати, като ти дойде кърмата я поддържай, предполагам ще ти позволят да й я даваш в най- скоро време.

Аз не съм се шашнала кой знае колко от тия бактерии. Утре ще направя посявката. А иначе отделно си имам и гъби, ама ще оставя тяхното лечение за след бактериите. Иначе съм си купила лекарството, ама добре,че реших да почакам да видя резултата от урината. Просто се чувствам добре и хич не ми се искаше да консумирам каквито и да било медикаменти, ама щом се налага...
 Рени се покри нещо, не иска да ни каже Heart Eyes
 А, ето Весето подхвана моята идея за среща. Аз съм за. Когато кажете.
 С Ясна си говорихме веднъж по кюто, ама защо не пише тук не знам. Не знам дали чете. Но ако измислим среща, ще й звъннем.

# 474
  • Пловдив
Така се радявам на хубавите новини за силното ни сладко бебе.Дано и утре да кжеш че е дишабез апарат Praynig
Ритка Честита ти розова новина Heart EyesЛентичка ще си сложиш ли?
Наистина какво ли става с Ясна? newsm78Дано да е изчезнала заради нещо хубаво.и Рени никаква не пише.....

# 475
  • София
И аз съм за среща, милото е на събрание , така че в събота съм свободна и искам да ви видя. Три сме за сега, стига да не ни пресече котка пътя. Другите да се включват ...,  Рони?
Меги, лентичка не мисля да си слагам, поне не скоро... . Малко съм суеверна относно това, страх си ме е.

# 476
Аз ще подслушам къде сте и ще знам в последния момент. Ако може, Ники да ми вземе една маска превантивно. За сега си мисля, че не съм болна, но понеже подкашлювам още, не ми се ще да си мисля че съм самоходен бацил. Hug

# 477
Браво на сладката бебка Дари истински боец smile3521  все така да продължава, много се радвам Heart Eyes

Ритко честита розова новина а и синя да е пак хубаво важното е всичко да е така добре както е досега Wink Heart Eyes

И аз се надявам загубата на Ясна да е просто предшественик на нещо многооооооо хубаво Laughing Wink

Аз съм добре бачкам като луда но иначе бива.Обичам ви и само хубави новони нали Wink

# 478
Сладко Дари, Сладка мама,
продължавайте само с хубави новини. Аз от миналата седмица влизам на ден поне по 2 пъти да чета новини. Изпращам ви стиснати палци и положителни мисли от нашето семейство, а те в случая са тройно по-силни - две козорогати същества + именник от рождения ден на борбената дребосъчка.
На всички останали  Hug и само усмихнати човечета из форума.
Ритка, изкушавам се да напиша "Аз нали ти казах, че всичко ще е наред" с тези видели-недовидели продълговати плодни сакчета и понеже "аз нали ти казах..." ми е една от "любимите" фрази, ти разрешавам да ме тупнеш - и без това заплесът ми застрашително расте.
 Heart Eyes

# 479
  • София
Сладка,много се радвам за бебка,за килата не се притеснявай-всички бебчета губят в началото.

Ритка,много се радвам ,че е бебка и най-вече че всичко е наред!

Ясна наистина никаква я няма,дано скоро се появи и то с хубави новини!

Общи условия

Активация на акаунт