И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 414
  • 650
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз поне вярвам, че ще е наред всичко дано не се лъжа.
Слагам свещички за гъби и инфекция, утре ще видим и урината, но мисля че не са непоправими неща.
А и с  всички стиснати палци и положителни мисли смеем ли да не сме добре.  Simple Smile
Мечко, прегръдко - тупка.  Mr. Green
helenapeeva, и аз имам някакви подозрения относно Ясната ни мома.
Мисля че е време и Ралка да даде отчет, за да не я тормозя директно по телефона, че имам този лош навик.
Рони, само ела ако трябва и ние ще слагаме по една маска.

# 481
здрасти на всички  Hug
Ники - бебе Вики е добре ,дебелее и расте  Laughing За първия месец беше качил 1400 гр и педито щеше да ни бие , но за втория сме по-добре ,качихме само кило , но порасна 10 см.  Laughing Яде непрекъснато по малко и денонощно. Не признава да му давам вода. Режимът сам си прави ,когато хапне повече спи по 3-4 часа , а когато е ял по-малко след два часа чакам включване. Иначе е симпатяга и вече гука и се смее. Познава ни и чака да го гушкат.
Не зная как да кача снимки (срам ме е ,но искам помощ и инструкции  Grinning) и ще кача снимки  Embarassed 
На всички стискам палци всичко да е наред  Peace Hug
Много гуш от нас с Вики и компания  Hug  bouquet

# 482
Много се радвам на всички хубави новини тук напоследък.
Браво на сладката Дари!
Рита, получи розови очила, а сега и розова новина  Grinning  Hug

Аз преди време сънувах Ясна с бременна лентичка, сега да се появи да каже вярно ли съм сънувала.Дано е вярно!
И в тоя ред на мисли и Глори се губи нещо.  newsm78

# 483
Сладка Мама и Весе много се радвам и за двете че всичко е наред. Hug
Момичета аз пък нещо от един месец не мога да се справя с тази моя депресия.Вече почвам да се чудя дали да не потърся медицинска помощ.Лошото е че бях решила февруари да почваме с бебеправенето, но ме е страх че ако съм в това състояние само ще си навредя и на мен и на бебето.Знаете ли колко време държи една бих казала тежка депресия?Дали някои леки хапчета (антидепресанти) биха ми помогнали да се преборя по бързо и по лесно с нея?Чувствам се в някакъв кошмар и искам да се събудя Cry

# 484
Ехо,ние тази сутрин се събудихме с един зъб повече в нашта къща. Laughing Марти има вече едно зъбче отдолу
Много се радвам за хубавите новини от Сладка мама.Все така да се бори малката Дарина. Hug
Рита,чудесни новини,аз не познах за цвета на щъркела,но много се радвам,че е девойка.Ще бъде хубава като мама  Heart Eyes
Браво на растящите бебета,само така.Мушец и нас щяха да ни гонят първия месец от консултацията,но на мен хич не ми пука.Щом му се яде нека си папка,няма гладни да ги държим я. Wink
Гушкам ви и изчезвам,че чакам мама на гости да пием кафе и да поноси малко тя Марти,няма само мен да ме болят ръцете  Mr. Green

# 485
ladybebi, не се чувстваш само ти по този начин.  Hug
Знам ли, на мем липсата на слънце и почти непреставащата мъгла явно ми се отразява много зле. Ако мислиш, че имаш нужда от специалист, консултирай се с такъв. Но не отлагай за дълго подновяването на опитите.  Hug
И Марги се губи, и Електра Зубъркова също.  Thinking

# 486
Най-накрая влязох в 9-ия месец   newsm44 newsm68 newsm44.

Честито зъбче на Марти. Heart Eyes

Масово зачезване наблюдавам, дано да се появят мацките с добри новини  Peace.

За срещата каквото и да измислите ме устройва, стига да не се случи нещо непредвидено.

Злати, и днес чакам прекрасни новини от Дари.  Flowers Four Leaf Clover

# 487
Продължавам  да стискам палци за Дари! Сладка мама бъди силна!
Vesela- az Ще подскачам от радост като родиш. Така ще му тегля едно уиски!
Много целувки ти изпращам! Hug
Рита - честито ти мома Hugпрекласно е  да си мама на момиченце
berni Честито Ви зъбче!!!Цунки на Марти
Светле - стана ми мъчно за Вас с Вики. Чакам лятото.

На принцеса Вики и Мия също мисля почти всеки ден.
Аги - как сте?
На мъжките мами- Да ни гледате зетьовите като писани яйца.............
На всички бременни - само лека бременност и ние сме с Вас
Кой е на старт?
Мерри как си?

и последнно още малко ще махаме проходилката които я иска нека да ми пише на Лични -Искам да му я подаря.
mcheuz - чудех се от къде те познавам. Ще ти пиша на ЛС

# 488
ох Embarassed Embarassedсрам ме е...
грешки  Whistling

# 489
  • София
Lady baby , ако имаш нужда да поговориш с лекар, напражи го. Но антидепресанти е много крайно. Минали сме по пътш и е тежко проходим ,  но продължаваме напред каквото и да ни коства това. Хубаво е да се успокоиш. А за бебеправенето, като не е самоцел си идва само с времето. Ти сама ще разбереш дали си готова.  Hug

# 490
Значи среща събота някъде по обедно време предлагам, да се понаспим хубаво сутринта. И да е на маса eat eat Нямам претенции къде.
 Весе, честито ти девети месец. Завиждам Mr. Green
 Днес ми се случи нещо невероятно. Нося аз урина за изследване в 17та поликлиника- понеже ми е най-близо, а и исках да е в друга лаборатория. И казвам на жената "Докторът ми иска да се направи урокултура и антибиограма" и тя ме гледа все едно чува за пръв път... Тогава аз й обясних като на малоумните какво точно искам и тя още по-глупаво ме загледа и ми каза "От другата страна на булеварда има друга лаборатория, отидете там и сигурно ще разберат какво искате". Направо ми се дорева.В другата лаборатория /естествено/ ме разбраха и приеха да направят изследването. Просто не мога да повярвам,че в кварталната поликлиника не знаят какво е урокултура...
 ladybebi, не преживяваш малко нещо и няма лошо в това да потърсиш професионална помощ.  Не винаги можеш да се справиш с това самичка. Дори ако трябва, идете двамата с мъжа ти. Специалистите ще преценят имаш ли нужда от лекарства. Не трябва да подценяваш това състояние. Всички ние знаем колко е тежко. И ако всичко е наред, не отлагайте бебеправенето. Винаги ще ти е мъчно за загубеното детенце, но когато имаш и една позитивна мисъл за същество, което расте в теб... И пиши по-често, заедно сме по-силни!  Hug Hug Hug
 Берни, честито ви зъбче.
 Цунки на прохождащата Гретка
 mcheuz, браво на Вики, голям мъж той:) Снимките-в snimka.bg, име: silnite парола 2007 и там ги качваш. В албумчето на силните бебоци:)

# 491
  • Варна
ladybaby, говори  с лекар-класически хомеопат. в такива случаи хомеопатията помага много добре, без да товари организма с химия.  самото хомеопатично интервю, което трябва да трае около 2 часа действа много разтоварващо на психиката. може да се окаже, че имаш нужда главно да изговориш нещата, които те подтискат.

# 492
Ники, интересни преживявания си имала. Дано да си ги научила на нещо ново.  Wink
Веселушке,   bouquet за влизането в деветия. 
mcheuz, Вики наддава стра`отно.  Heart Eyes
Мими4, да й е здрав и бял зъбака на Гретката.  Ти виждала ли си се с Алина?
Чакам новини от днешната среща между двете Сладки наши любимки.  Heart Eyes

# 493
ladybaby, всички знаем за какво ни говориш, просто всеки се справя по различен начин. Трябва да ти кажа, че аз не можах да се преборя и ако зависеше само от мен може  би и досега щях да си дълбая и да продължавам да се пазя от забременяване. От позицията на времето и всичко, което междувременно се случи разбрах само, че колкото повече чакаш и отлагаш, толкова по-трудно става. Затова потърси помощ каквато сметнеш за необходима. Успех и кураж, а болката и страха остават завинаги. Hug

На Гретка специални поздрави Heart Eyes, а мамка й да я нацелува от мен.

Никчо, нищо невероятно не ти се е случило, за съжаление подобни неща не са рядкост и ми става адски мъчно, че трябва ние да обясняваме кое как и защо, вместо да се оставим в нечии уж образовани ръце и поне за тази част да не мислим. Confused

Сладка мама ме помоли да ви пиша от нейно име, че са й спрели интернета и днес няма да може да пише. Новините от сладкото бебе са още по-хубави - днес ще пробват да го захранят, най-напред с водичка. Дари продължава да си диша самичка, въпреки че е в кувиоз.  Hug

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 14:01 от Vesela- az

# 494
Ей, добрах се до компютъра...
Ритка, страшно се радвам, че с бебочето всичко е наред! Това е най важното и ти пожелавам да изкараш най безпроблемната и лека бременност  Hug
Весе, честито ти влизане в 9-тия! Сега май беше момента, в който почваш да мислиш пък за раждането  Rolling Eyes Ама така е... Все нещо трябва да ни притеснява...
берни, честито зъбче! ей, най накрая излезе. Сега чакайте в скоро време второто  Grinning Ти да не си помисли, че ще имаш почивка и ще спиш  hahaha
ladybebi, аз те съветвам да се консултираш с психолог. Много помага  Peace
Антидепресантите нищо не могат да направят в случай, само ще се наложи да отложите бебеправенето. А според мен - не отлагай, с времето става по трудно да се престрашиш! И аз се депресирам от време на време, но не мога да го избегна. С времето приемаш, че така ще е... Просто с главата напред и говори, споделяй...  Hug
mcheuz и аз искам да го видя бонбончето!
Ники, погали бебка  Heart Eyes
Специални целувки на Гретка  Heart Eyes
Ясна и аз я мисля и даже я проверявах... Не е влизала във форума от 10 дни  Rolling Eyes Надявам се да има хубави новини!
Иначе ние сме добре. Бебка беснее по цял ден, къщата е с главата надолу...  Crossing ArmsИскам да идва пролетта вече, искам навън по цял ден!!! Нещо напоследък ми е много подтиснато  Sad

Общи условия

Активация на акаунт