И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 412
  • 650
  •   1
Отговори
# 495
Шерче,не ми е и минавало през ум,че ще се наспя Wink
А ти не се депресирай,още малко остана и после ще стане топло,ще беснее на вън
ladybebi,аз също мисля,че е добре да се консултираш с психолог,но според мен антидепресантите са ненужни и само задълбават проблемите.
 Hug
Браво на малката борбена Дари.Само така  Hug

# 496
Браво, Даренце! Браво, браво, браво!  Heart Eyes

# 497
Честита зъбата усмивка на сладурката Грета!
Весенце  Hug Поздравления! Половината товар ти падна, нали? Айде скоро и ти като мен сега ще ни пишеш с една ръка.
Макс ми заспа в ръцете, докато си четях и го държах на слънчице. И сега гледам да не мърдам, че да му се понапече главицата. През прозореца слънцето е толкова топличко и усмихнато, а навън - хапе. Аз го извеждах двата дена, като беше топло, и сега съм с хрема, добре, че на него нищо му няма. И може и да ми се смеете, ама да споделя - сега ям лимони заради вит.С и лук заради кърмата, страшна комбинация е просто.  hahaha
Ей, аз май досега не съм писала толкова дълъг пост, при това с една ръка. Заслугата е на спящото ми съкровище.  Heart Eyes
 Hug Hug Hug на всички

# 498
 Браво на Дари, само така!!! Толкова ме радва това сладурче!!!
 Весе, ако правим среща, защо не кажеш и на Сладката да дойде? Ако може, естествено.

Аз пък приготвям едни торби тук- едната е ако евентуално ме приберат по-рано, другата за после. Подреждам гардероб и изхвърлям разни стари работи и освобождавам място:) Направо се преработих днес.

# 499
  • София
Браво на силната Дарина.  Hug Все така да продължава да напредва, че пролет идва и на разходки трябва да ходи с другите малчовци.
Аз забравих да ви кажа , че урината ми е чиста, само остава да уморя гъбите и бактериалната вагиноза, почнала съм  си свещичките, и милото се маже с кремче, солидарност ...  Mr. Green .
Ники почивай си да не те почнат контракциите като Весела, цшл ден не сяда и после ... .
Виждам че и Ралка се появи, хубаво е да сподели разни новини хубави ... .

# 500
Берни, честито ви зъбче и на вас.
Браво на Дарина.
Кажете къде и кога среща, че да знам дали ще мога да приготвя на съкровището бутилчица с млекце и да си доредя и аз до среща - то се е видяло, че няма да идвате при мен  Cry

# 501
  • София
Аничка, в съботно по обедно, да можем да се напупим качествено, че мен какъв апетит ме гони ако знаете.

# 502
Сега се замислих за онази хубава пицарийка Милениум,дето е точно срещу Аничка/ в Дружба/. Ритата като най-мобилна може да събере Весето и да стигнат до там. И мен може:) Ама аз мога и с трамвай, не ми пречи. Тамън да видим малкия-голям мъж Борката:) После може да ви заведа на "обекта", където ремонта тече:)  Всъщност остава само голямото чистене, ама няма кой...

# 503
  • София
Нямате проблеми, така и Лидия ще мога да видя че ми е залипсвала. Ще ви събера с Весела и ще отидем. А може и в Бачи, че има много вкусни броколи със синьо сирене. Ани, май ще ти се усмихне късмета. Hug

# 504
И къде е Бачи? Не забравяйте, че ви подслушвам и ще преценя в събота как-какво.  Crossing Arms
О, и Марти зъбат.  Heart Eyes

# 505
Здравейте.

Вече ми пуснаха нета и бързам да ви кажа нещо за Дари което забравих да спомена на Весето.

А то е, че е качила 10 гр. от вчера и сега е 1000 гр.

Колкото до срещата,няма да успея.В събота има лекция за задържане на кърмата след раждане на недоносено и отглеждане то му в МД и след това ми е посещението при Дари.
Следващия път дано да мога да дойда.

Приятна вечер на всички.

# 506
  • София
Сладка Мама виртуални целувки на малката Дари от нас. На другата ни среща ще дойдеш , така ще я направим че да ти е удобна и на теб.
Рони , и Бачи е в Дружба, до моста се намира по пътя за летището.

# 507
SLADKA MAMA, страхотни новини! С кърмата ще се справиш ако си упорита. цедене му е майката! Хубаво е, че си амбицирана, за Дари е много важно да получава кърма от мама.

# 508
  • София
Много се радвам за добрите новини около Дари. Hug
 Тук пък до 6 м. не дават вода на бебетата.

Ах как благородно ви завиждам,че ще се виждате.Да дойдете до Дружба и мен да ме няма-язък.Весело да си изкарате и добре да си хапнете-в Милениума има големи вкусотии.
 Ясничка и тя е в Дружба-ще взема да и пратя един смс да се обади на някоя от вас и да разбере за срещата.

# 509
Страхотно е това че Дари се бори и не се предава Heart Eyes
Момичета блгодаря за съветите.А някой може ли да ми каже дали депресията е виновна за това че не се чувствам и добре физически от време на време?Замайва ми се главата, пищят ми ушите от време на време и тем подобни гадости?

Общи условия

Активация на акаунт