И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 394
  • 650
  •   1
Отговори
# 525
Ники,градската отпуска скоро няма да ме огрее.Мъж ми е захванал един проект,който трябва да стартира през началото на март и до тогава просто няма как да му оставя Марти.
Шер,успех утре и дано Вики да е спокойна и да не плаче много.
Днес говорих с Електра.Добре е ,обаче яко учи и нама време за форума,обеща ако успее тази вечер да се включи,но явно не е могла.
 Hug

# 526
Другарки и другари, моля, представете в писмен вид вашите претенции и съображения за часа на провеждане на партийния конгрес. Моля също така уважаемите другарки, които само подслушват наоколо, да не се ослушват, а да се явят своевременно. Wink
Аз утре ще си имам мама свекърва, която с най-голямо удоволствие ще се занимава с Кристина, без да им досаждам Laughing Така че съм градска отпуска. Мога да ходя където си искам и да правя каквото си искам. Sunglasses

# 527
Ники, гъсеницата се появи. Ни плъчи.  Hug
Аз съм с тесен ханш - все някъде ще се побера ако ви изненадам.  Wink

# 528
Аз претенции за час нямам.

# 529
Ок, тогава днес след работа ще мина да направя резервация, салон за непушачи, за 12.30 устройва ли ви?

# 530
Сладко мамче, браво на маката борбена принцеса - все така да напредва!!!

Сега и класната ще ревне, че иска среща Mr. Green. Ритко, да ни метнеш и до там освен  Thinking. Браво за урината. Hug

Е, за сефте ли ще е? Иначе аз съм обещала като забременея ( видно е че съм вече ) да отида на гости на Светлана.

Еми кво се ослушвате. То ще стане: айде - като родим, после - айде - като проходят децата,  после - айде като тръгнат децата на училище, после - айде като завършат децата, после - айде като се оженят децата, после - айде като се родят внуците.... Ми чакам си, кво? Mr. Green

Рени, айде, че списък ме чака? В тази връзка  - иЯсна, и Раленцето? Laughing

# 531
Алооу, Класната  Naughty
Ти напоследък си виждала повече хора отколкото ние тук. Все се разминаваме с организацията - пък ти понамаза напоследък.   smile3534

# 532
Гъсеницата се появи, понеже аз я настроих наново. Но защо беше изчезнала, така и не разбрах, и на Весето детелинките бяха изчезнали,а те са от същия сайт. Явно нещо там се е повредило.
 На мен ми е все едно, да кажат Рита и Весето имат ли претенции за час или да остане 12,30.
 Рони, стягай се, според мен си изтрепала всички бацили, то близо месец мина вече, трябва да си здрава:)

Какво слънце е изгряло,ще взема малко да разходя шкембето навън...

# 533
  • Виена
Рени, айде, че списък ме чака? В тази връзка  - иЯсна, и Раленцето? Laughing

Ами... засега съм в изчакващите. Вчера най-после направих теста. Мислех, че направо на доктор трябва да отида. Нали кърмя и хич не знам дали това не се отразява на отчитането на теста. Но докторката каза да си го направя и тогава да отивам, ако е положителен. Е, няма бебе засега. Не че нямаше да се радвам, но все пак ми се иска Филип да стане поне на две. Толкова бях повярвала, че е станало друго бебе, че направо се чудех как ще го остава цели три дни с баща му  Crazy Засега оставаме само с Филипчето и с мечти за сестриче  Mr. Green Обаче и мамата се слага на строг физически тормоз, че вече се треса от сланини.
А да ви разкажа как Филип започна да флиртува...
Бяхме при новия ни детски лекар, до новия адрес. Вече си тръгвахме и в чакалнята влиза една мама с момиченце на около 2 годинки. Филип като грейна, като се разприказва. Ама едни чаровни усмивки, едно жизнерадостно поведение - маха крачета, ръчички, посяга да я гушка... С баща му не го бяхме виждали такъв  ooooh! Той по принцип е доста контактен и усмихнат, но това си беше направо свалка, момичета  Mr. Green Още се смеем с Краси като се сетим за тая случка... Обаче и госпожицата си я биваше. Заключихме, че отрочето ни проявява добър вкус  Mr. Green
Хубав ден на всички и весело изкарване на срещичката!
Продължавам да очаквам хубави новини и много се радвам, че всичко върви към добро. Дано в най-скоро времето Сладкото Даре да си отиде у дома  Hug
Целувки и гушкаци на всички!  Hug Hug Hug

# 534
  • София
Ако може за 13:00 поне да е резервацията, че аз нали ще съм парашутка, а искам да се наспя както си му е реда , че с това ранно ставане през седмицата ... ми се плаче. Мислете за бедното бременно, моля ви.  Praynig  Mr. Green
Ренка, на мен живот и здраве са ми дали няколко месеца почивка след като родя ... , и зареждал милия наново.  Mr. Green Ама бензин ли зарежда, дърва за камината ли ... ?  Mr. Green

# 535
Рени, значи кво - отглеждате си сваляч?  Mr. Green И то още отсега!!! Не ви мисля като поотхвръкне малко - лелееее, шо народ ще се реди на прага ви... ooooh!
А за сестричката - когато дойде... но че ще дойде съм сигурна. Peace

# 536
Рени, тренирай. То и нищо друго не ви чака от тук насетне с тез прекрасни синьо-зелени очи.   Stuck Out Tongue Winking Eye kiss

# 537
Момичета, аз съм от априлските очакващи, днес има ли новини от Сладка мама? Трябваше да я пуснат да види детенце днес  Sad, мъчно ми е така като няма информация. Притеснявам се за тях.

# 538
Тъй. Значи резервация за 13 ч. А колко народ ще сме?

# 539
Шушу, аз дотук 6 преброих (ама мен може да ме броите за 2-ма - просто не знам дали баткото ще е с мен - пък той си заема място вече)
Ясна не знам дали ще се присъедини.
Рита, Весела, Ники, Шушу, Рони, Аз

Общи условия

Активация на акаунт