И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 392
  • 650
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте милички.

Дари продължава да е в кувиоз,но вече са и намалили кислорода на 2 литра(вчера беше на 3,но не си спомням дали съм ви споменала ).
Само да ви обясня,че тя си диша сама,но и пускат кислород в кувиоза.И другото е,че на въпроса ми как се справя с захранването ми отговориха "добре".Това е,а утре ще я видя и ще опитам да я снимам.

И ме извинете,че ви държа в напрежение,но вината е в гадния интернет.От два дни почти го няма.

Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палци. Hug Hug Hug

Съжалявам,че не мога да се включа в актуалните дискусии,но съм много отпаднала от това цедене  и отивам да подремна.

Чао

# 541
Браво,Злати! Почивай си, полага ти се. Не мога да си представя напрежението, в което живееш в момента, обаче вярвам,че ще се справиш прекрасно- при такъм стимул! Стискам палци утре да се срещнете с малката принцеска!

Другата хубава новина е, че Ясна ще дойде. Пуснах й смс, само часа остана да й уточня, но ми отговори,че ще дойде.  13ч ми е екстра, тамън време за обяд:) Обаче от 2 дена ме почнаха яки киселини, направо ми се реве. Мислех,че тоя път ще ме подминат, особено като гледам мартенките откога се оплакват от тях, аз имах 1-2 пъти проблем до сега, а от оня ден какво ми стана... Едно е сигурно-след 2 месеца няма да има и помен от тях!!!
 Весето не е минавала на отчет днес.

# 542
Сладка, браво за усилията ти да си запазиш кърмата. Браво и на малката мишка, да похапва здраво, да наддава. Радвам се за теб и продължавам да стискам палци.

За мацките, които смятат утре да се напупят в Милениум: Заповядайте утре в 13 ч. в салона за непушачи. Резервацията е на името на госпожа Маргаритова, приятна брюнетка с черно яке, дънки и червен пуловер.  Flutter

# 543
Тук съм, просто днес си имах бая задачки и чак сега мога да седна да пиша.

Браво на мъниченце Дари Heart Eyes. Злати, ти си почивай докато имаш възможност  Hug.

Рени, липсваше ми вече Hug. Май е време да почваш и ти да тренираш за люта свекърва, че с тоя флиртаджия не се знае, да не се окажеш неподготвена  Mr. Green.

Светълче, не ставай нахална - имаш първо да връщаш визита. Уж щеше да е през лятото, то мина и замина, ама идва следващото - да видим.

Ники, аз разбрах какво са киселини чак в болницата. Дотогава не знаех що е то. Ама откакто спрях да им ям манджите пак изчезнаха. Що не пробваш да промениш нещо в режима на хранене, че е много неприятно.

Шушу, благодаря за организацията за утре bowuu.

Приятна вечер.

# 544
  • София
сладурки,влизам да ви пожелая приятна и много вкусна среща! Hug

# 545
Браво бе! нали всички знаете, че съм кукумицин? Пак съм изпуснала уговорките за среща!

дано да ви е било хубаво, да сте си прекарали супер! даразказвате и  да ме е яд!

а аз днес цял ден чистих и работих! изгоних татко и бебе и юруш!

сладка мама - гуш от нас!

чакам новини!

# 546
На мен срещата ми хареса много. Жалко че за мен беше доста кратка. Нищо, надявам се следващата среща малчо да не е толкова претенциозен и да спи по-дълго.
Иначе от местоположението наистина намазах най-много аз.
Мили девойки, благодаря от името на момците за прекрасните подаръци. Като влезнат в употреба тези дни ще ви снимам малкия шушон в тях.
Ясна, съжалявам ако те стреснах като ти връчих Борката. Ама той те хареса.
После и снимки ще сложа в албумчето, но Ники снима повече. Бремелинките изглеждаха перфектно.

# 547
Xajde na snimkite- presni i toplichki, parqt!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145314&photo=53

A kyde mi e kirilicata icheznala, ideq si nqmam. Zatowa nqma da pisha poweche.
Beshe mi mnogo got,che wi widqh!
 Hug Hug Hug

# 548
Много сте хубави, пу-пу. Ритката не можах да я позная, как грее само. Ронито с неотразимата усмивка ,а Борката е  Heart Eyes ... абе всички сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug

# 549
Някой да не си помисли, че серията от снимки на Бобсъна с отворено устенце е случайна. Не. Няма нищо такова. Професионалният интерес на госпожа зъболекарката си казва думата.  Wink
Много готина среща. Дано на Шушу не сме й досадили с нашето старо познанство, но си мисля че при следващото виждане вече всичко ще бъде наред.  Hug
Пепи е страшен бонбон. Ама страшен. Той така хубаво пасна на целия отбор квачки. За искрите между него и Рита няма нищо да казвам. Светле, Вики има сериозна конкуренция. Можеш да го върнеш в играта с малко вътрешна информация. НегРитата е по негов вкус -  bombs  Wink
Ясничка, имаш стиснати палци за другата седмица. (Много ме развесели с помненето на имена - мислех си, че само аз имам тази страшна дарба) Hug
Дари, на това моето и Венци Димитров би завидял.  Mr. Green

# 550
Ох, бе, пак ме е яд, че не съм от СФ. Нищо, за сметка на това пък петък идвам. Не може така - и аз искам. Среща де. Така топло ми стана като ви гледах на срещичката. Grinning Мъничките ми те! Обичам си ви всичките!!!
Ламче, и брат ти обичам!

# 551
Я, Светълке. Ми изтърва бе, душа. Как можа.
За колко време ще си в Софето?  Hug

# 552
Много сте хубави, пу-пу. Ритката не можах да я позная, как грее само. Ронито с неотразимата усмивка ,а Борката е  Heart Eyes ... абе всички сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug
Peace Напълно подкрепям! Много сте готини и се радвам, че сте си изкарали супер!  Hug

# 553
Здравейте милички.

Дари е вече на 1л. кислород.Теглото за сега и варира.Вчера е била 990 ,днес отново е 1000.

Днес като я видях отново спинкаше.Изглежда видимо отслабнала.Само 100 гр.е свалила,но за нея са много явно.Кожичката и е една суха и сбръчкана,не е като миналата събота.

Важното е обаче,че ми казаха,че е много добре,а грамчетата ще ги качи.

Има снимки в snimka.bg,aprilki2008,parola:2008
вижте я.

Приятна вечер.

# 554
Браво на малката,но борбена Дари Hug Hug Hug!
Сладка мама, знам, че не ти е лесно в момента, но бъди силна,пази си нервите,не се притеснявай!
Всичко ще е наред Peace.Важното е, че принцесата наддава и кислорода й спада.
А прегледаха ли мозъчето и очичките?Кога ще може да цедиш кърма и да й дават?
С вас съм да знаеш, не съм спряла да се моля и да ви мисля Praynig.

Сега разгледах и албума на мъничето, колкото е малка, толкова е и сладка Hug.
Моля се Praynig, всичко да завърши добре.Нека да е много силна и борбена.

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 22:20 от Assia_Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт