И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 382
  • 650
  •   1
Отговори
# 555
Добра вечер от г-жа Маргаритова. Flutter
Приятно ми беше да се запознаем и да побъбря. Искам да си призная, че бях малко приСтеснена, почти като на среща с първо гадже. Не сте ми досадили никак. Тръгнах си, защото наистина бях обещала на зълва ми да ходим да си избере цвят за латекса и фризове за бебешонската стая.

Благодаря на Рита за специалния червен конец.  Grinning Изфуках се на всички роднини.

Сладка мама, дано тревогите ти да свършат скоро, искрено ти го пожелавам. Малкото сладкиш ще си натрупа всички грамчета и килограмчета, които му трябват, за да расте здраво.

Лека нощ.

# 556
Най-накрая ви изчетох.Доста време ми отне,но нали съм упорита.
Сладко мамче,стискам палци за малката борбена принцеса!И аз съм чувала че козирозите са големи инати-малкото ти козле ще пребори всички изпитания.Дано скоро започне да наддава и не след дълго да можеш да я държиш в прегръдките си. Hug
Стискам палци и за всички нуждаещи се!  bouquet
Аз съм в сесия!Вече мина първия изпит и да се похваля-имам 6.Сега в четвъртък ми е най-тежкия и сериозен при един асистент,който явно си има предпочитание към момчетата,а алтернативата е да бъда изпитана от доцента,който е на мнение че от жените археолози не стават.В 21-ви век сме,а каква несправедливост само...
Как ме е яд,че съм изпуснала срещичката.Можех да оставя учебниците за малко,но нали съм завеяно вчера като влезнах четох отзад напред и стигнах само донякъде.А Ритката миналия ден нищо не каза-но на нея и е простено! Heart Eyes
Само да си взема изпита в четвъртък и предлагам петък-събота да си направим още една срещичка,тъкмо и класната да видим. Wink
Гушкам ви много.Сега отивам да спинка,че утре пак учене ме чака. Hug Hug Hug

# 557
Малката сладка буба Дари  Heart Eyes. Има си и косичка даже.
Сладко Мамче, скоро ще започне да наддава по-устойчиво и ще започне да изглежда от ден на ден все по-добре.  Flowers Four Leaf Clover
А като я изпишат по моите груби сметки до месец и половина, Ритката ще й върже червено конче и на нея.  Hug
Електра, честита ти първа шестара. Grinning

# 558
  • София
Сладка Мама, силна принцеса си имаш. Скоро ще си е при вас, и ще е малка дебеланка , хубава и здрава и ще и връзвам червени конци...  Heart Eyes

Срещата беше щура както винаги, особено когато има и мъжко присъствие  Mr. Green . Аничка, има много да го пазиш малкия
Убавец... , че какво го чака.  Mr. Green Тате донесе ли на детето каквото му е обещал?
Маргаритска (така си я кръстих аз) се надявам да не сме я стресирали ... но другия път я искаме за повече време при нас.
Ралке, честита ти шестица.И извини бременния ми мозък, но реших че трябва да си прочела из форума ... .  Hug Ще се реванширам, обещавам.
На Весела и Ники тумбаците са станали едни огрооомни и много хубави.
Ронка, другият път си за смяна на конеца.
Ясна, чакаме те с инфо, от нас стиснатите палци другата седмица.
Гуш на всички.   Hug

# 559
  • Някъде там...
Сладка мама, стискам палци да се закрепи човечето и да наддава бързо! Толкова е малка и крехка... За инфекцията какво казаха?

Племенницата ми се роди миналата година 1500 грама, седя 45 дни в кувьоз и я изписаха 2200 грама. Видях я, когато беше само на 1 ден - също толкова мъничка и крехка душица. Сега е почти на годинка и е здрава и палава мадама, на леля бонбона.  Heart Eyes

А за козирозите Електра е права - много сме жилави и упорити.  Laughing

# 560
Голяма тишинаааа

Миличката Дари, такова мъниче, ама съм сигурна, че скоро Злати ще ни показва снимки на една госпойца с гънки по крачетата и големи бузки! Praynig Heart Eyes

Значи ще си имаме КЛАСНО посещение другия петък. За колко време ще си тук,Светле? Ще имаш ли време за среща с който може- аз сигурно ще съм свободна:) Само да мога да се придвижа. Вчера накарах Рита да ме метне в другия край на нашата улица, за да се поразходя по хубавото време...и на средата на пътя вече бях толкова уморена и запъхтяна, и като че дивачето ме нарита  долу ниско и чак ме заболя. Абе направо не мога да се позная.
 Аз си имам две приятелки, на които съм кума. И днес по обяд едната от тях се сдоби с още една мъжка рожба. Оня ден се видяхме, коремчето й едно малко, тя и без това е много слаба. А малкия юнак е 3400:) Голям мъж!
 Електра, браво за шестицата. Пожелавам ти все в тоя дух да продължаваш с учението!
 Рита, много хубаво ми звучи, че корема ми е огрооомен, ама да видим какво ще каже доктора тия дни... Много му се кефа на конеца.  Hug

# 561
Жабче, поредния козирог си  Hug. Понеже преобладаващата част от пишещите в този форум са родени през през декември (стрелци и кози), ще запълниш една почти представителна извадка. Не че нямаме и достатъчно януарски копитни, както и малко други зодии.
Видяхте ли, че имаме нов мод? Мъглите над Авалон.  Mr. Green Що ли ми се струва, че този ник го имаше и преди точно 2 години?  newsm53

# 562
И аз видях малката Дари! Изглежда крехка, но съм сигурна, че догодина по това време ще тича и лудува!
Моето диване проходи. Днес направи повече от обичайните 3-4 крачки. И даже този път успях да и направя клипче  Grinning
Не съм в час за какво са и палците на Ясна, обачеее предполагам и много силно се надявам да се похвали  Heart Eyes
Ники, твоя корем си е перфектен. Аз до 8мия месец имах много малък корем, после изведнъж порасна, а в деветия месец въобще... Толкова е относително, не го мисли това... Нали се развива нормално и всичко и е наред!

# 563
Дари е толкова мъничкааа, душичка златна  Hug. Пожелавам й бързо да наддава и скоро да е в прегръдките на мама.

Честити ходещи крачета на Вики Heart Eyes.

Честита 6-ца на Електричка и само така и за напред  Flowers Four Leaf Clover.

Светле, хвърли бомбата и изчезна  Naughty. Я дай малко яснота относно визитата си.

Ники, да й е жив и здрав малкия мъж на приятелката ти.

Срещичката както винаги беше много приятна, аз мога да се срещам и всеки ден  Laughing. Само дето Борката ми показа, че изобщо не знам как се успокоява плачещо бебе и сега съм леко комплексирана  Mr. Green.

Приятна вечер  на всички Heart Eyes.

# 564
Здравейте .

Благодаря ви за милите думи за Дари.Стана ми много приятно  Heart Eyes

Колкото до изследванията на очите и мозъка,мисля,че ги правят като станат на 1м .бебетата.Не смея да питам още,щото ме скастриха първия ден като взех да разпитвам.Ще изчакам още 10 дни и ако до тогава не са и направили нищо ще питам.От други майки съм чула за 1-ния месец  Thinking.

Чао

# 565
Здравейте мили мой. Срещата беше страхотна. Много се зарадвах, че Ники ми писа. Извинявайте, че така изчезнах от хоризонта, но ..... такъв беше периода. Иначе не съм спирала да си мисля за всички вас и да ви чета.
Утре съм на преглед след лечение с клостилбегит. Доктор "Димитров", който се оказа, че бил Лазаров  Crazy ще ми прави фоликуметрия. Та за това са стиснатите палци. Като има някакво развитие ще ви пиша. Иначе настроението е добро.. Mr. Green, пък ще видим.
Аничка, да ти кажа честно малко се стреснах в първия момент, но иначе чувството е невероятно. Малкия Борис е много сладко и кротко бебе.   bouquet пу,пу....да не му е уроки. Това ме направи много радостна и .......на мъжа ми после му излезе късмета Joy.

# 566
Много се радвам, че ви виждам макар и на снимка такива хубави и свежи! пу-пу~!

Светле, мисли му ако не се появиш в петък или събота, да се срещнем! и аз те обичам! за брат ми не знам  Joy Grinning

Сладка мама, Дари е страхотна! пу-пу! силна, смела и сладка! кураж на теб и на семейството ти!

# 567
  • Някъде там...
Ясна, аз като дърта свекърва да попитам - тест за проходимост на тръбите и спермограма правили ли сте...? Това по повод стимулацията с клостилбегит.  Embarassed Ще ме прощаваш, аз съм малко параноик по тези въпроси, все пак пиша в проблемно забременяване.   Crazy
Успех!  Peace

# 568
Здравейте и от мен.
Много се радвам за новините за малката Дари. Гледах и снимчиците. Вярвам, че всичко ще бъде наред и всеки следващ ден ще бъде все по-хубав за нея.
Днес се разходихме до вилата. Беше супер, времето прекрасно и малчуганите изкараха 4 часа навън. Борката се събуди само на 2 пъти за порцията манджа. Обича да се вози, а на връщане цареше абсолютна тишина, защото и баткото уморен от беснеене заспа.
Весе, да те успокоя. И аз не знам как се успокоява ревящо бебе. Затова и си тръгнах - да не се излагам  Embarassed Всъщност в момента, в който усети, че го клатушкам ходейки заспа. После малко се размрънка като го преместих в количката, но си спа още 1 час.
Баткото си получи обещаното, но майка му докато подкара въпросната игра се препоти 100 пъти. Вече 2 вечери слагаме волана на малката масичка, включваме телевизора към компютъра и малкия се кефи максимално. "Кара" и "троши" автомобили на 32 инча - почти като на истинска кола. Ама аз нещо съм разочарована от въпросния волан - много кофти се използва. Утре ще видя дали случайно няма някакви по-фини настройки чудото. Иначе няма шанс да мине и 20метра без да "потроши" колата.
Лека вечер и успешна седмица за всички.

П.С. Добавих и моите скромни 4-5 снимки в албума със срещите.

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 23:08 от Anichka

# 569
  • Виена
Ама много сте сладки! А тия коремчестите, направо ми напълниха душичката! Боже, как съжалявам, че не мога да ви видя наживо  Cry Ралунчо как си държи коремчето само...  Heart Eyes А, да... Честита розова новина! Стягай се отсега за поправителния, че направо те виждам като юрната без почивка!  Mr. Green Важното е само да са живи и здрави, естествено! Аничка, Борката ти е одрал кожата! То може син да прилича на майка си, но това ваш`то е направо уникално! Шушо, приятно ми е, че и тебе те видях! Рони, мляс! Обичам я тая широка усмивка! Понякога се чудя къде го побираш това сърце в мъничкото си тяло!  Heart Eyes  Hug Hug Hug
Сладко мамче, принцеса Дарина е страхотна! Това е най-силното бебе, което "познавам"! Пожелавам ви възможно най-скоро да си бъдете заедно вкъщи. Всъщност в момента с твоето мляко ли я хранят?
Ясна, успех от мен! Чакам добрите новини!
Шерче, честито прохождане на Вики! Това съм чувала, че се отразявало добре на мамината фигура  Mr. Green
Ламчо, как е Мия? Тя май също трябва да прави самостоятелни крачки вече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт