И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 378
  • 650
  •   1
Отговори
# 570
Честит рожден ден на Ани-бани.Да е жива и здрава и много щастливаbouquet

Момичета,много сте хубавички,сега разгледах снимките,радвам се че сте прекарали добре.

Честито ходещи крачета на Вики и от мен.

Електра,браво на теб-и следващите изпити така да минават.

Очаквам само добри новини от бебе Дари,Сладка мама Hug HugМного сили и кураж и на теб.
Поздрави на всички и успешна седмица. Hug Hug Hug

# 571
 newsm59 Ани-бани , много здраве,щастие и късмет   bouquet

# 572
Честит рожден ден на Ани-Бани! Да си здрава и много радост да ти носят любимите мъже:)

Мерри, ти как си, нищо не казваш за себе си?

Пожелавам ви успешна седмица! Hug Hug Hug

# 573
  • София
Честит Рожден Ден,
Ани- Бани!Желая ти много щастливи мигове
и сбъднати мечти.

# 574
Ани-Бани, Честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и най обичаната мама!

Електра, забравих да ти честитя шестицата! Браво на теб, в този дух продължавай!
Ренка, а дано де - да ми се отрази на фигурата  Grinning Аз килцата ги оправих, ама има нужда от стягане.
http://www.vbox7.com/play:59915088 ето тук е събитието. Вчера на село се случи  Grinning

# 575
  • София
Шерче, напълни ми душицата тази малката красавица.  Mr. Green Много и се смях на правата походка.

# 576
Ух каква е готина Викито:) Някой май ще трябва да меси пита за прощъпулник скоро Mr. Green

# 577
Ани-Бани, честит рожден ден и от мен. Нека здравето, късмета и щастието да са твой спътник завинаги   baloni.

Cher, гледах първите ви стъпки - пу пу - нека все така смело пристъпва детенце Heart Eyes.

Ясна, имаш и моите стиснати палци.  fingerscrossed

Хубава седмица на всички.  Hug

# 578
Ритка, радвам се, че те разсмяхме  Laughing Голям образ е Викито.
Помниш ли като се видяхме в Пловдив какво малко коремче имах, сякаш вчера беше... Не мога да повярвам, че е толкова голяма.

# 579
Шерче,голяма сладурана си имаш.

Ники,добре съм,горе-долу.На работа ходя,после вкъщи,домакинство.Гледам да отделям  максимално време на детето,защото покрай вечно тъжното ми настроение и безразличие усещам,че много неща започнаха просто да минават покрай мен.Няма какво да се похваля,затова и не пиша много.В някаква фаза съм такава-неопределена-и аз не знам каква.Това е,не исках да се оплаквам,но май така се получи.
Целувки на всички.

# 580
Пу-пу, Вики.  Heart Eyes Страхотна е. Като мама.  Hug

Ани-Бани, много здраве и щастие да си имаш през тази година от живота ти!   bouquet
Ясна,  fingerscrossed

За виждане със Светланка явно ще се уговаряме по-нататък през седмицата.  newsm78
Приятна и успешна седмица понеделнишки.   bouquet

# 581
Здравейте  Simple Smile

Сутринта бях при докито. Имам си един доминиращ фоликул в левия яйчник - 12 мм. Сега ще го чакаме да нарастне и в сряда ще ходим пак да ме види.
Жабче, ние си имаме спермограма ама е вече малко старичка та след този месец ще направим нова, а това за проходимостта на каналите не сме го правили. Според доки всичко е наред и първо ще опитаме така. Да ти кажа честно не ми се ще да стигаме до толкова "сериозни" методи, защото вместо добро то....... ни се убива желанието. Та за сега ще пробваме само със стимулация. Все си мисля, че като улучим момента няма как да не стане, ако не от първия път то от 2-3тия. Praynig

Ани Бани, честит рожден ден и от мен   bouquet
Да си жива и здрава, и всички твои желания да са мои пожелания.  Hug

# 582
Честит рожден ден, АНИ БАНИ!

Шерче, да нацелуваш малката сладурка от нас! пу-пу!

Мията също прави самостоятелни крачки, но няма кой да я снима и да ви я покаже! Иначе обикаля къщата, ако някой я държи за ръчичка.

# 583
Мерри, Hug Hug Hug
Ясна, и аз стискам палци хубаво да порасне фоликула и да бъде правилно оползотворен!  Според мен в твоя случай не са нужни други изследвания, щото все пак миналия път не си имала проблеми със забременяването. Реално не лекуваш стерилитет, а просто хормоналния дисбаланс, който неизменно следва всяка бременност. Аз нали ходех при една лекарка преди да забременея, тя ми беше казала, че щом ни изтече изчаквателния срок, веднага щяла да ме почва със стимулациите. Което мен лично ме уплаши,понеже имам горчив опит от 6-месечни стимулации. Но пък познавам много момичета, забременели още от първата. И стискам палци ти да си от тях!
 Пък и имаш вълшебен конец:)
 Сега трябва да ходя до здравната каса, за да си взема една справка от счетоводството. И се чудя дали ще им попадна баш в обедната почивка и ще трябва да ги чакам да "починат". Ама какво да правя, като толкова хубаво си спя сутрин...

# 584
Браво на ходещата сладурка Вики! Шер, да я нацелуваш от мен!
Честит Рожден Ден, Ани-Бани! Здраве и много, мноооого усмивки ти желая!   bouquet
Ясна, успех!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт