И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 363
  • 650
  •   1
Отговори
# 585
Адаш, Честит рожден ден!

Шер, честити топуркащи крачета.

# 586
Шерче честита ти ходеща принцеса/веселушка/ много е сладка ,а освен първи стъпки вкарва и малко танци  Laughing голям бонбон

Честит рожден ден на Ани -Бани здраве ,щастие ,късмет и здраве.

Ясна успех и от мен Heart Eyes

# 587
  • София
Аничестит празник-желая ти много здраве и щастие!

Шер,малката е много сладка! Heart Eyes

Ясна,стискам палци .Аз първият път забременях на втората стимулация.

# 588
Напоследък ми се губи Фивърчето newsm78

# 589
Благодаря ви, милички! Дай Боже да ви се връща на всички!  Голям купон е!
Днес цял ден упорито ходи, почти не е лазила... От доста време се пуска, но понеже доста сериозно беше падала и я беше шубе, обаче вчера явно го преодоля  Grinning  Чакам с нетърпение да проходи стабилно... Че иначе тръгва на някъде и вдига ръката да я водя...  Tired А иначе е много музикална и чуе ли музика почва да друска дупето и да върти глава... Особено ако е чалга  Crazy
Ники е права за фивърчето, и Аги нещо напоследък я няма....
angels_zg , ти как си? кръвното?
Ламич, сложи някоя нова снимчица на Мия! Не сме я виждали от ехеееее... Последно ви гледах в "часът на мама"...
Ама хич не пишете в бремелинската тема, ей  Naughty

# 590
 Hug Здравейте всички!
Много ви се радвам и малко ви завиждам (благородно) на веселите срещички. (и на червените конци). Голяма дружинка сте и предполагам, че ви зареждат много положително тези сбирки. И преди и след среща, като завалят едни хубави новини и едно весело настроение във форума - зареждам се и аз.
Мъничето Дари е наистина много силно бебче и се надявам скоро да навакса с теглото и да бъде здрава и силна в прегръдките на мама.
Вики е сладко ходещо бонбонче пу-пу - поздравления!
Ани-Бани - Честит рожден ден! - жива, здрава и много късмет!   bouquet
Поздравления и за отличната ни студентка Електра - все така до края на сесията и до завършването!
Късмет и  fingerscrossed на Ясна! - Но каквото и да се случи този месец, не го мисли. Спокойствие и силна храна.
Колко много поводи за радост!  Hug Hug Hug
Аз да си призная:  Embarassed най-много исках да видя коремчето на Рита, че нали сме с близки термини.

Последна редакция: пн, 28 яну 2008, 18:18 от Lili_X

# 591
  • Пловдив
Честит Рожден ден Ани-бани!!!!  bouquet
Направо се разплаках като гледах Вики-толкова хубаво ми стана Heart Eyes
Аз съм с висока Т. а Мария не ме оставя за 5 мин.,да е жива и здрава голямо шило е.Иска да се изправя мъчи се да лазаи и като не става исе ядосва Crazy

# 592
Честит рожден ден , Ани-Бани ! Много здраве и щастливи дни ти пожелавам!     bouquet

Честити ходещи краченца на Вики ! Да е здрава, да играе, да танцува и да бъде много щастлива!
Електра, браво за шестицата! Успех и занапред!

Ясна, всичко ще бъде наред. Спокойствие и само спокойствие, както е казал приятелят Карлсон. Пък и, както Ники спомена, си имаш червен конец.  Simple Smile

# 593
  • морето и сините вълни :)
Момичета много ви благодаря Hug Hug Hug
по случая  ще ви покажба моя малък буболечо baby_neutral

на мама смешкото

тука налита от ранна възраст на моми Mr. Green Mr. Green

както не можеше да се обръща моя Пич   и глей ко прай като видя момата
а тя горката  Sick
цункам ви  всичките-на бремелинките цунки по тумбалунки а на небременнните  работете по въпроса не се озъртайте само Peace Naughty

# 594
  • Варна
Ани-бани Честит Рожден Ден! Желая ти много семейно щастие и здраве, спокоен живот и твоя буболечо само радости да ти носи!

Напоследък ми се губи Фивърчето newsm78
cher, Ники, тук съм и ви чета и ви се радвам на снимките Simple Smile. Аз нещо пак съм крива напоследък, и този месец опитите ни за бебе са неуспешни и по-скоро си мисля, че изпускаме момента. И колкото да се опитвам да не се вманиачавам в това, май натам вървя Sad. Затова й не пиша много, няма нищо ново около мен, но обещавам да си оправя настроението и да мисля позитивно.
Целувки на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 595
  • София
ani-bani ,много сте сладки -иде ми да гризкам през екрана. Hug

cher ,благодаря-добре съм.Миналата седмица имах пак малък екшън с кръвното,но вдигнахме дозата на Допегит-а почти на максимална и нещата са ок. Grinning

# 596
Ихаааа, Влади е страшен готин.  Heart Eyes А момата задушена от любовта му.  Mr. Green
feverHug
Аngels, още малко остана. Не му се давай на кръвното.  Hug Харесваш ми, че звучиш ведро.  Heart Eyes

# 597
  • Виена
Ани, едно малко закъсняло, но много искрено пожелание за здраве, щастие, късмет и любов! Влади е страхотен! Да му изпапкаш бузаците направо! И какво ще ги правим тия женкари, направо не знам  ooooh!  Mr. Green
Качих три снимки на Филип да го видите какъв голям мъж е! Вече не е в най-бебешката приставка на количката  Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=99

# 598
Ренка, много сте пораснали. Пък и щом вече сте на следващия номер "кош" за количка - явно наистина растете (а не само ти да ни го казваш).

# 599
Пу, пу. Бебоците са много сладки, а снимката с Любимата е направо сърцеразбивачка  Joy. Много ви се радвам.

Благодаря на всички за стиснатите палци.  bouquet
Аз съм спокойна, но концентрирана  Mr. Green А утре ще ви пиша още новини.

Зори, радвам се, че си в стабилно положение. Вярно, че малко време остана. Ще видиш, че всичко ще е наред и скоро ще гледаме снимки от теб  Hug

Прегръщам ви всички  Hug Hug Hug
Благодаря ви за подкрепата txtloves

Общи условия

Активация на акаунт