И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 355
  • 650
  •   1
Отговори
# 615
Мимич,Гретка много е пораснала,още малко и ще празнувате годишнина.Красавица.

А синеочкото Филип е голям сладур.

# 616
Да дам отчет - всички доФтори са луди - всички изследвания са ми в норма и няма нищо притеснително. Явно беше важно да ми изкарат акъла, това забелязвам, че добре го умеят. Така че благодаря за стиснатите палци и оставам тук  Grinning.
Изкарах една кошмарна нощ в полудрямка и сега ще отида да понаваксам, а после ще мина да ви видя пак и ако още няма вести от Сладка мама ще й звъня да питам как са.

Heart Eyes на всички, особено на бебоците  Hug.

# 617
Веселче,  :love: Емо кога ще ни пише?  Laughing
Мими4, аз разчитах на това като градски с Алина да сте се засичали преди това и да имате някакви контакти. Дано всичко с нейното Марийче да е наред.  Praynig
Мъгла (това е партизанското име на един приятел  Mr. Green и много ми харесва да го използвам Embarassed) , аз понеже не намерих в този даден от теб архив нещото на Рени, си спомних, че преди имаше един много странен за навигация търсачка в стари теми.   
Шушу, не й вярвай на Ники - фоликуло-не-нам-си какво се произнася, както ти е удобно. Аз как произнасям люкарството Дустафон Crazy както ми е удобно на езика.  Laughing

# 618
  • София, "Младост 3"
Да дам отчет - всички доФтори са луди - всички изследвания са ми в норма и няма нищо притеснително. Явно беше важно да ми изкарат акъла, това забелязвам, че добре го умеят. Така че благодаря за стиснатите палци и оставам тук  Grinning.
Изкарах една кошмарна нощ в полудрямка и сега ще отида да понаваксам, а после ще мина да ви видя пак и ако още няма вести от Сладка мама ще й звъня да питам как са.

Heart Eyes на всички, особено на бебоците  Hug.

само да ти кажа че долна гарница под 100 и горна граница до 130 е пределно добро кръвно!!!
аз не знам какво са те ошашкали и как видяха албумина така веднага с очи ли те прегледаха и го измериха....
лекарите наситина не са добре - я се мести при други

# 619
мими4, страхотно е пораснала, направо си имаш една голяма госпожица  Heart Eyes Да я намачкаш и нацелуваш по хубавите бузки! За яслите не се коси... навсякъде е така... Аз реших да ги пропуснем и направо на градина ще ходи. Даже тия дни ще ходя да си давам молбата, че току виж сме изтървали ... Аз ще почвам работа към септември и майка ми ще я гледа докато стане време за градина... Луда работа е с тия ясли и градини, детски кухни....  направо като се родят бебоците трябва да грабваш акта за раждане и да ги записваш на всичко...
Да ти кажа имаме абсолютно същия слон... Ама нашия ни го подариха розов  Crazy Вики го бута и ходи с него, но много е бърз и пада доста  Grinning
Рени, за Филип думи нямам - страхотен сладур е!  Heart Eyes
angels_zg , радвам се че удържаш фронта с кръвното. Знам колко е трудно... направо ужасно... Не знам колко е максималната доза на допегита /на мен въобще не ми действаше това лекарство/, но щом помага взимай си я и не се плаши. Бебо вече е голям дори и да се наложи да се роди по рано всичко ще е наред.
Весе, ти пък ако си с нормално кръвно по принцип това 130/80 въобще не е завишено ... даже си е много добре... Радвам се ,че си отървала болницата .... за сега  Grinning
Ники, пий каквото там трябва и осигурявай комфорт на бебка - никакви притеснения, вижда му се края  Hug
Ох, знам колко е трудно баш накрая ти се струва че времето направо се точи, ама скоро ще си гушкате бебоците  Hug
А, Ритке, ти как си с цигарките?  Mr. Green
Поздрави на всички  Heart Eyes

# 620
  • София
Ванче, мога да твърдя че не пуша. но ако чак толкова ми се прииска, палвам една и след две дръпвания я гася.Който иска да ме ругае ...  Joy

# 621
Е, супер си с 1-2 дръпвания! Няма да те ругаем  Laughing Трудно е изведнъж да спреш. Интересно ми беше... щото... съм запомнила, че доста си попушваше  Grinning

_MEGI_, ти оздравя ли? Дано си вече без температура, че сигурно е много трудно да гледаш бебка като тие кофти  Hug

# 622
 Рони, тя Шушу питаше как се пише, аз просто отговорих. Обаче на дуфастона много повече му отива Дустафон:)))
 Весе, много се радвам,че всичко е наред. Поспи си сега едно хубаво,щото казват,че после нямало спане Mr. Green
 Грета и тя голям сладур. Кога пораснаха тия трите моми- Грета, Вики и Мия, на годинка скоро ще стават. Между другото- и аз искам да видя малката ламя поне на снимка!!!
 Помотах се малко по слънчицето, напазарувах и довечера ще готвя на мъжо /отдавна не му се е случвало/.
 А утре ще си взема болничния за 45 дни преди раждане. Наближава съвсем "страшния" ми период Shocked

# 623
Алоууу, Милото.  Naughty Ти затова ли седна на един космос разстояние от мен?
Ники, заради твоето готвене пациентът ти само ме юрка да взема пример от теб.  Wink Whistling
Светленце,  Hug Hug Hug
Аги, и теб те  Hug Hug Hug

# 624
Чух се със Сладката мама и причината за отсъствието й е, че няма интернет. Дари е добре - вече диша съвсем самичка, от понеделник до днес е качила 90 гр. и вече е 1090гр Simple Smile. Мама се цеди мъчително, но важното е, че бебката папка и се справя все по-добре.

Рончо
, понеже незнам точно какво ме питаш, ще ти отговоря в 2 варианта:
1. Емо ще ви пише пак, когато има с какво да ви се изфука
и
2. Емо ще ви пише пак, когато му остане малко свободно време от работа и ремонт  Mr. Green.

Във връзка с първото забравих да ви кажа, че бебчо е много високо и сега пък не ще и да чуе да излиза. Освен това и плацентата е 1-ва степен зрялост - до април ли ще мътя  ooooh!. Ще чакаме още около 2 седмици да видим дали диването ще се смъкне и ако не го направи според тази ми лекарка ще мислим кога да го вадят, защото най-вероятно това щяло да е индикация, че така или иначе няма да може да се смъкне достатъчно за да излезе сам.

Ники, само спокойно, доколкото това е възможно, разбира се. Ние всички ще стискаме палци и всичко ще бъде наред. fingerscrossed

Наде, албумина наистина с очи ми го мериха вчера - по подутите ми крака. Днес вече няма и следа от него след реални изследвания.

Гушкам ви всичките - и малки, и големи сладурки и сладурковци  Hug Hug Hug.

# 625
  • София
тея са уникални,че коя бременна няма отоци.Важното е,че изследванията са ок.
 Аз доста се подувам-даже свалих халката и то с триста зора.Утре съм на преглед,а също и на запис на тоновете,ще давам и урина за моя албумин-с две думи стискайте палци. Grinning
 Весе,ти още пиеш ли магнезии.Аз знам,че в 9-ти месец се спира(на мен даже от 34-та ми казаха),за да може подготвителните контракции да смъкнат бебето надолу.
Яснич,къде се изгуби-чакаме доклад.
 Много се радвам и за добрите новини за Дари.

# 626

Весе,ти още пиеш ли магнезии.Аз знам,че в 9-ти месец се спира(на мен даже от 34-та ми казаха),за да може подготвителните контракции да смъкнат бебето надолу.

от 08.01. не пия нищо, аз няма да нося слон я Laughing.

# 627
Рени, разкощен красив мъж си отглеждаш ти!!! Има изключително изразителни очета! Simple Smile
Весенце, ма много го го жалЪ Емо аз - то ремонт, то работа... ooooh! Ох, за малко да забравя, ти как си? Mr. Green Мъничко останаааа. Heart Eyes
Рони, и аз. Другото го знаеш...
Ламче, имам среща се един готин доктор аз в петък. Ма го не издавам. Wink А иначе ето плановете за петък - пристигам, Рита ме поема/щото да се не изгуби селянчето из Софията Mr. Green/, мотаме се някъде до обед/май това е момент удобен за среща/ и после - при готиния доктор. Mr. Green В 16 часа си потеглям за Карлово.
Аги, I miss you. Как е моята мъничка любов?

Само да ви кажа - петък ще ми вземат проба да видим какво естанало с гадната инфекция. Искрено и силно се моля да няма и следа от нея. Praynig

# 628
 Има накъде, Весе, тамън прочетох в нета за бебе в Полша 6,300 кг. Слон не, ами направо китче:) Гледа едно ококорено като голям човек:) А миналата седмица май и за 7 килограмово се споменаваше. Да не влезеш и ти в новините:) А коя е "тази ти лекарка" от ТК, да не е моята микробиоложка. Тя обича да точи ножа на хората...

Отдъхнах си, като прочетох за Дари. Да вземат да й пуснат нета на Сладката да минава на отчет всеки ден, че за това бебе мисля сигурно толкова, колкото и за моето /а аз друго почти и не правя.../

А, докато пишех се е включила и класната. Как да разбирам, да гледам в петък сутринта да съм свободна, така ли?

# 629
А, докато пишех се е включила и класната. Как да разбирам, да гледам в петък сутринта да съм свободна, така ли?

Псулютну. Ми как иначе! Класна е туй, ей! bowuu И изобщо не мога да разбера, що като ще идвам не отцепят движението по Витошка и тем подобни артерии, както и да го обяват по медиите? Да не би да искат да кажат, че съм по--маловажна от президената на Америка примерно?
Изобщо предиобед е чудесно верме да се видя с всички ви, ама ако може на едно място, че миналият път имаше разни разминавания кой-къде.

Общи условия

Активация на акаунт