А синеочкото Филип е голям сладур.
.
на всички, особено на бебоците
. 
както ми е удобно на езика.
.
на всички, особено на бебоците
.
Да я намачкаш и нацелуваш по хубавите бузки! За яслите не се коси... навсякъде е така... Аз реших да ги пропуснем и направо на градина ще ходи. Даже тия дни ще ходя да си давам молбата, че току виж сме изтървали ... Аз ще почвам работа към септември и майка ми ще я гледа докато стане време за градина... Луда работа е с тия ясли и градини, детски кухни.... направо като се родят бебоците трябва да грабваш акта за раждане и да ги записваш на всичко...
Вики го бута и ходи с него, но много е бърз и пада доста

. Мама се цеди мъчително, но важното е, че бебката папка и се справя все по-добре.
. Ще чакаме още около 2 седмици да видим дали диването ще се смъкне и ако не го направи според тази ми лекарка ще мислим кога да го вадят, защото най-вероятно това щяло да е индикация, че така или иначе няма да може да се смъкне достатъчно за да излезе сам.
. 

Ох, за малко да забравя, ти как си? 
А иначе ето плановете за петък - пристигам, Рита ме поема/щото да се не изгуби селянчето из Софията
И изобщо не мога да разбера, що като ще идвам не отцепят движението по Витошка и тем подобни артерии, както и да го обяват по медиите? Да не би да искат да кажат, че съм по--маловажна от президената на Америка примерно?