И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 383
  • 650
  •   1
Отговори
# 105
Електра, и от мен стиснати палци имаш за майчето. Дано бързо се оправя.  Hug
Ники, радваш ме с твоите прекрасни резултати. Браво!
Веселка и Сладка мама ги мисля постоянно, сигурна съм, че всичко ще е наред при тях. Ще ни радват те с пролетно бебешко попълнение.  baby_neutral
Аз в предишната тема бях споменала, че сънувах Ясна в едно пожелателно положение, ама да видим.

Целувки от мен и от Макси сладура!  Hug

# 106
ЕлектраHug имаш и моите стиснати палци! Дано майка ти се оправи бързо и всичко да мине добре!
helenapeeva, добре е веселушката. Всичко на всичко имаме 2 зъба отдолу  Grinning Ама вече е във форма - шета из къщата, подрежда дрехи, играчки... Опитва се да ходи, обаче вчера много лошо падна, та се притесних доста. И сега я е страх да се пусне сама, даже като се движи по мебелите лекичко ако залитне и почва да плаче. Явно доста се е уплашила Confused
А ти как си?  Wink
Ники, радвам се за резултатите. Все така да е и за напред  Hug
Bori-Ana, как е Макси сладура? Папка ли, спинка ли? Има ли колики?
Дари, при вас как е положението? Беше писала че Филип го мъчат вече коликите.
рони, оздравявай бързо  Hug

# 107
helenapeeva, .................А ти как си?  Wink
Някой нещо за споделяне?  Ъ, таковата - много заговорническо ми се чини това намигване. Може да съм болна със запушен нос, но нюх имам.  Hug
Бързо прохождане на двузъбката Вики.  Heart Eyes

# 108
 Joy от запушения нос е ,рончо! нищо няма заговорническо  Grinning

# 109
момичета, надявам се всички да сте ОК!
нямах Интернет три дни, та затова ме нямаше! но ви мисля с добро и стискам палци!

целувки от нас!

# 110
Joy Joy Joy Рони, сетих се за моята математика, нали помниш - 2+2=4 hahaha hahaha hahaha

Светле преди малка забърках от твойта рецепта на свекърва ми .... тя доста кашля от няколко дена затова реших да пробвам с твоя съвет,май доста и хареса Wink ще трябва да забъркам още след малко Laughing
Тва е идеално за свекърви пък - ама за тяхрецептата е по-различна - увеличаваш ракийката. Знайш как омекват послееее? Mr. Green

Раленце, снощи не заспа до късно - видях аз, че надничаш тук-там, пък не пишеш. Предполагам ти е нервно. Как е мама? Мина ли вече операцията? Силно те гушкам! Кураж! Hug Hug ВПрочем, ти защо се ослушваш за ликьорчето -айде взимай ги тези изпити и давай да се напиваме. Впрочем аз колкото уговорки за напиване имам вече.... ooooh!

# 111
Тва е идеално за свекърви пък - ама за тяхрецептата е по-различна - увеличаваш ракийката. Знайш как омекват послееее? Mr. Green

Етоооооо, още една добра идея Joy какво бихме правили без теб Hug увеличавам я е после зарязваме работата и  yesyes

Да Рони от това ще да е Laughing А иначе да кажа че съм добре ,сега почва голямото бачкане с преключването на годината но фирмите, освен това съм решила да отслабвам /което е трудна работа Blush/ ,но след празниците е така сега диета да ми дойде акъла в глават Laughing Още чакаме ,остана месец и половина /след като ме ваксинираха за заушка декември месец и се наложи да се пазим/ и започваме отново с опитите ни............................ ,въпреки че не се чувствам много готова затова. Sad

# 112
helenapeeva,  Hug
Я не рискувай с тази Светлюшкова рецепта за свекърва ти. Щото ти е и колежка. Не е рентабилно по време на приключване.  Wink Сега ще жулна един гълток от ликьора на класната и ако от това не мине, че ходя на лекар.  bowuu

# 113
   Здравейте момичета, гледам забавлявате се - това е добре, дори много добре - положителните емоции влияят благоприятно, както на физическото така и на психическото здраве. Simple Smile
   С моята женица за сега всичко е наред, даже май ще ми идва на гости (у нас), защото искат да я изписват (може би в петък). Дано наистина всичко да е добре, а не само да отбиват номер и че им пълни леглата. Онзи ден нейната съкилийничка роди момиченце, от тази нощ една друга нова приятелка, съетажничка и съфорумка е в предродилна зала и там се чака момиченце и дано всичко мине благополучно и при нея. Тя е малко по-особен случай, та се нуждае от много стиснати палци за което разчитам на вас и не се съмнявам, че ще бъде изпълнено. Simple SmileSimple Smile
   Светлееее, така ли учиш децата в училище - ликьорче за този, ликьорче за онзи? На къде върви българската младеж...? newsm78 Rolling Eyes Shocked
   За сега това е от мен (днес съм малко по-кратък) Simple Smile
   Пожелавам на всички, здраве, успех и много, много любов!!!
   Поздрави, Емо!!!

# 114
Куку:) А пък аз днес си имам и хрема:) Както каза една позната- хванала ме е "втората вълна" на грипа...  Поуспокои се малко кашлицата с една друга бабешка рецепта- инхалации с лайка. Над чашката с чай слагам една фуния и дишам през тръбичката... правих го 2 пъти днес и кашлям по-рядко, но пък за сметка на това кихам редовно:) Пих и една греяна ракия на вечеря и сега някой танцува:)
 Днес татко ми каза: "Днес ставам на 1 годинка"- точно на 9.01 миналата година му беше операцията... наистина има нещо много вярно в тия думи . Ако не бяха го оперирали тогава... Да чукна на дърво,последните му изследвания са много добри и за първи път от години насам е вдигнал хемоглобина на 146, което си е постижение предвид това,че преди да му поставят страшната диагноза, му беше паднал на 93... Не ми се мисли... Искам само да ви кажа,че никога няма да забравя каква невероятна подкрепа ми бяхте миналата година по това време. Обичам ви!!! Heart Eyes Hug
 А пък мойта котарана днес става на 11 годинки:)
 Да ви се похваля,че си имаме 2 нови фотьойла в хола. Плетени, приличат на сателитки:) Обаче са много удобни и сега с Николчо сме се опнали всеки в своя си:) Бавно и постепенно ще си сменим обзавеждането на хола. Чакаме и едно диванче,ама 45 работни дни са си направо през март...Дано го донесат преди да съм родила.
 Емо, да приготвиш къщата и да наготвиш вкусотийки за гостенката:)
 Стискам палци за съфорумката... коя е тя? знаем ли я?
 Електра, и за твоята мама стискам палци!
 Как са бебоците? Мамите на декемврийчетата нищо не разказват!!!
 А Ясната днес я видях,че си беше пуснала кюто,ама не е писала...
 Милата двузъбка...не се прохожда лесно явно...вече не помня как е било едно време...

Айде стига,че нещо май прекалих. Гуша ви всичките! Hug

# 115
Ники, жалко че си с хрема! дано бързо да минава!  Hug

Емо, да цункаш Веселчето! стискам палци и на другата мама!

Майсторът на краткия разказ съм... нямам време за нищо! започвам работа от другата седмица. уф!
целувам всички мацки, тумбаци, бебчовци и бебки!

# 116
Ники, със здраве да си ползвате новото обзавеждане.  Hug
Оооо, Ламско чадо лаконично.  Heart Eyes
Стискам палци за Весето и всички знайни и незнайни другарки в МД.  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

Мойто мамка има ден-ден. Да ми доживее до хубави старини в здраве. Тя го заслужава.  Two Hearts

# 117
Здравейте,милинки
в последно враме все по-труден ми става достъпа до компа.
Марти е много кисел,голям зор ще видим с тия зъби.Единия вече прозира на венеца,обаче кога ще избие идея си нямам.Милото мрънка по цяла нощ и аз вече съм с хронично недоспиване.Мажа го с разни гелове ама файда няма.Дано по-бързо мине тоя гаден период,че ми е много мъчно като го боли нещо.
Рони,да ти е жива и здрава мамето.Да те радва още дълги години и да отгледа много внуци   bouquet
Електричка,стискам палци за майка ти,дано бързо се оправи.И ти да вземеш всички изпити,че после имаш друга работа за вършене  Wink
Ники,честити ви нови мебели
Емо,поздрави на Веселушка.Малко остана  Hug
Гушкам ви всички. HugИ по една голяма целуФка   love001,а на бебоците може и по една по дупетата  Grinning

# 118
  • София
Ронке, ЧРД на твойто мамче! Да е жива и здрава и да се радва и на правнуци! Heart Eyes

# 119
Ронке, ЧРД на твойто мамче! Да е жива и здрава и да се радва и на правнуци! Heart Eyes
  Peace Подкрепям! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт