И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 432
  • 650
  •   1
Отговори
# 240
Шийката е много скъсена - 1 см. Не знам колко много е точно този 1 см.  И водите са почти изтекли. Специалистите са казали, че има все пак някакви води бебето да се "къпе". Дано.
Пуснах тема при недоносените дечица. Дано бързо се отзоват мами.  Praynig

# 241
не ме свърта на едно място
само влизам да гледам дали няма по-добри новини...

И аз така... Ох, дано всичко завърши добре... 1 кг е мъничко, но дано това бебче се роди с късмет! Дано има шансове да го спасят... Аз мисля, че не може много дълго без околоплодни води... 2 седмици са доста  Sad

# 242
  • София, "Младост 3"
малката ЛОри съм заплюла за ДАни - тя се роди наистина по-рано и пу-пу - за сега не е да ла ни най-малък повод за притеснение - мисля наистина Сети бе 26 към 27г.с.
уви няма мдоверие на мерене на бебе - мен преди да раждам ми мери бебето едан и вика 3.2кг - аз й казвам - невъзможно е - бебето е дребно и поради лошото захранване - върви съвсем дребничко - не толкоз...не спорих - е роди се 2.5кг
чувала съм, че при напълно изтекли води не може да се задържи бебето в организма на майката - не повече от 12ч май най-много да става 24ч - защото е застрашено от бактериална инфекция детето....
виж ако водите са намалели - има шанс, докато има водии - има надежда!

има и други бебета роден след 26г.с. и оцелели
така че да се молим, а най-вече да се молим да опазят водите и да закрепят майката ако може....

# 243
  • София, "Младост 3"
в интензивното при ДАни имаше бебе 600гр и оцеля
неонатолозите в МД са златни! само гинеколозите да си свършат работата и има шанс за мъника

# 244
Търсих, търсих и явно голямото ми желание да има по-дълго време за отлагане пред Сладкото мамче ми е изиграло номер. Не го намерих.  Confused
Ангелче, как го сметна този 7-ми месец? Аз както и да смятам при термин 9-ти април все ми остава много време.
Дано наистина теорията за по-борбени предсрочно родени момиченца се окаже вярна.  Praynig

Да - на етажа на недоносените бебчета има много снимки на дребосъчета, които са излезли истински малки борци.

# 245
  • София
ами като въведеш в този сайт с лентичките термина(http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php) и излиза,че е 28 седмици и 1 ден и е 7-ми месец.
 За водите-ако са напълно изтекли и аз знам,че трябва до 24 часа да се извади бебчо,но ако си има все пак останали,то може и да почака.
 Дано да не е под 1 кг..Не знам защо,но аз съм с добро предчувсие щом бебчо вече е 28-ма седмица.Дано се сбъдне де! Praynig

# 246
Дано да не е под 1 кг..Не знам защо,но аз съм с добро предчувсие щом бебчо вече е 28-ма седмица.Дано се сбъдне де! Praynig[/color]

Ох, дано! Дано, дано...
Относно водите - ако са нъплно изтекли, няма как бебчо да остане в мама. Казвам го от личен опит. Сигурна съм за това. Но ако е изтекла само част, знам, че има шансове. От Асето съм чувала, че има случаи дори, когато са се възстановили след изтичане на част от водите. Даже Ася миналата година, когато аз бях в МД ми спомена за някакви нижекции, които възстановявали водите, но ги няма в БГ. Това в случай, че само малка част от водите са изтекли.

Ох, така ми е стегнато... спомням си кога за последно беше така във форума.... Cry

# 247
Светле, и аз за миналата година по това време си спомням и ми става дваж по-гадно.  Cry
Дано този път има повод да се надяваме, че всичко ще завърши с хепи-хипи.  Praynig

# 248
Направо ми се реве...цял ден за нея си мисля и само като си помисля как се чувства,какво преживява в момента  и ми става още по-гадно... А и тая неизвестност... Една съученичка има дете вече към 10ина годишно, знам,че се родил в 6я месец..оцелял е, нищо му няма сега Praynig Praynig Praynig
  На фона на всичко това някак взех ужасно да се шашкам аз самата... от вчера бебка ме рита доста ниско и болезнено, имам чувство, че корема ми е слязал надолу... Гледаме с Ники, пипаме, сигурно си въобразявам, той не вижда разлика, бебата мърда доста добре... Май ще приготвя  аз чантата утре, поне да ми е готова,че нищо не се знае... В петък съм на преглед, дано не хукна още утре... Можете ли да ми кажете кога трябва да слезе корема надолу? Има ли някой идея слиза ли,ако бебето не е с главата надолу... Уф как не искам сега и със себе си да ви занимавам...

Сладко мамче, Весенце, дръжте се Praynig Praynig Praynig

# 249
 Praynig Нямам думи, само се моля всичко да е ОК със Сладката мама и с бебка. Дано  Praynig

Ники и ти се дръж, мила. Моя корем така и не слезе. Макс си тръгна да излиза с дупето напред. Не се шашкай, моля те.

# 250
Ники, при второ казват че корема или по принцип си вървял по-ниско или слизал доста преди коремите на първескините (обикновено 2-3 седмици преди термин). Моят с Борис си вървеше ниско, но според мъж ми, последната седмица се бил смъкнал още повече. Борката си беше в идеална стартова позиция с главата надолу.

Стискам палци на Весето и Сладка мама. Дано има шанс бебка.

Бори,  каката да оздравява.

# 251
Отдавна не бях влизала много работа .........

Преди малко влезнах и прочетох всичко за Весето и Сладка мама ,незнам какво да правя и какво да кажа само мога да се моля  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Дано края на този безсмислен УЖАС да е добър ,мъчно ми е за всичко което преживяват сега тези смели мамчета Cry

# 252
  • София
Niki,преди около 2-3 седмиции моят корем беше така.Даже свеки ме пита дали не ми се е смъкнал,та и аз се бях леко шашнала.Обаче от 2-3 дни пък ми се струва,че ми се е качил нагоре. CrazyТа или си въобразяваме и прекалено се вглеждаме или коремите ни си менят позициите честичко.

Eто ми го от днес :http://images23.snimka.bg/004968465.jpg - определено е по-високо от преди 2 седмици.

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 21:09 от angels_zg

# 253
  • Някъде там...
Да се включа и аз със стиснати палци за Сладка мама.  Praynig Praynig Praynig

Дано се наредят нещата и с Весела. С нея не се познаваме, но едни палци в повече не са излишни.  Hug

# 254
Моля се за Сладка мама! Дано Господ даде шанс на малкото бебче и се справи и живее! Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт