И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 436
  • 650
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
И аз се присъединявам към молитвите за Весето и Сладка мама  Praynig Praynig Praynig
Със свито сърце прочетох всичко за обстоятелствата около тях и ме беше страх да отворя последната страница. Представям си кошмара и стреса, който изживяват в момента и ми се иска да се протегна и да ги държа за ръката, както на мен последния път ми я държа една изключително мила акушерка и въпреки, че не можа да ми помогне, поне направи кошмара мъничко по-малък. Силно искам обаче сега, точно в този момент да има някои добри хора до Сладка мама и до Весито, които да им помогнат и всичко да има щастлив край.
Мисля ви и дано бебенцата да са добре  Praynig Praynig Hug Hug

# 256
Влизам да видя има ли новини, като се надявам те да са само добри Praynig.

Ники, недей моля те да занимаваш хубавата си главица с такива мисли Naughty.
Всичко е наред, не се притеснявай, просто така ти се струва за корема.Никакво стягане на багажа Stop.
След прегледа ще се успокоиш Hug.

# 257
Ники , аз също не знам кога слиза корема. При мен също не се смъкна, тъй-като Филип беше с увита около врата пъпна връв ,която не му е позволила да слиза на долу според професора. Но от други мами съм чувала че се смъква около 1-2 седмици преди раждане.

Дано скоро се появят добри новини от Сладкото мамче  Praynig Praynig Praynig

# 258
Ники, не даваме да събираш никакви чанти. Просто в петък ще си идеш на преглед да се успокоиш. Погали бебка, поговори й, тя има нужда да знае, че мама едобре и спокойна. И тогава и тя ще е спокойна... всичко ще е ок.

# 259
Продължавам да стискам палци на Сладка мама и Весето.Дано да успеят да устискат маскимално много  Praynig
Днес точно си мислех за януари миналата година,и ми стана едно крио и гадно.Искренно се моля този да е различен и да завърши с хепи енд за всички. Praynig
Ники,раничко ти е още за чанти.Имаш още доста време къде си се разбързала.Може бебка да се е завъртяла с главата надолу и затова да я усещаш ниско долу.Моя дивак ме побъркваше от момента,в който се завъртя.Постоянно имах чувството,че ще излезне,пък той си устиска почти до края,така,че не се притеснявай толкова.Тя вече е големичка така,че е нормално да ти тежи и да създава напрежение.Моя корем се смъкна две седмици преди да се роди Марти,но това според околните,на мен ми се струваше,че не е.Ще видиш в петък,че нямаш основания за притеснение. Hug
Зори и твоя тумбак е много готин  Heart Eyes

# 260
Май се поуспокоих. Явно се започва голямото шаш и паника. Да минава това време по-бързо,че ще откача... Предполагам,че си въобразявам какво ли не. Имам смътен спомен,че последните дни преди предишното раждане корема ми беше отпуснат...и днес разни такива вредни мисли ме налегнаха.
 А чантата ще я стягам. Да си седи и да си чака момента. Пък дано ми влезе в употреба след най-малко месец и половина...
 Зори, добре сте пораснали! Мойто шкембе май е доста по-малко Rolling Eyes

Продължавам да стискам палци. Всеки ден,в който успеят да задържат бебетатата в коремчетата на мамите ни, е голям бонус. Оня ден гледах едно филмче по канал 1, май френски беше, на една майка й падна тапата и й изтекоха водите в 7я месец, но със системи успяха да задържат бебка до 36тата. Praynig Praynig Praynig Има начини явно,само желание трябва да има!!!

# 261
Зори, добре сте пораснали! Мойто шкембе май е доста по-малко Rolling Eyes

Ники,стига си си търсила причини да се притесняваш.Мойто шкембе по това време беше още по-малко,пък я гледай какво слонче се роди.Ей,сега ще ти намеря снимка да си припомниш и да не го мислиш толкова
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100537&photo=111 - 7 месец
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100537&photo=112 -  9 месец
Имаш още доста време,рано ти е да изперкваш. Hug

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 00:45 от berni

# 262
  • Стара Загора
Много, много силни палци и от мен за Сладка мама и Весето Praynig Praynig Praynig
Направо се разтреперех...мъчно ми е и ми е жално за тези мили майчици, които се борят за своите неродени рожби Sad и се питам - докога????? До кога?
С вас съм и имате моята положителна еренгия.
Емо не спирай да пишеш защото ти чета постингите на един път и то със затаен дъх. Пиши.
Ники я събери багажа/ей така за свое успокоение/...нека е готов, че госпожицата като хукне след 1,5м да си готова Hug

# 263
Не смея да попитам какво става със сладка мама?
Веселчето, миличкото, как е?

Ники, моля те стига си се шашкала! разбирам да имаш основание! Всяко излишно притеснение се отразява на психиката! опитай да си прилагаш самовнушение, че всичко е ОК! наистина е много важно! знам какво преживяваш - минала съм от там!  Hug

# 264
Милички горе главата !!!!
Няма да позволя На Ники и на другите мамета да се предават!!!!  Peace
И аз съм била като вас . Не смеех да излизам на вън от страх да не стане нещо на бебо ,на всяка консултация сърцето ми щеше да се пръсне от страх да не  му открият нещо лошо и т.н Но от сърце ви пожелавам само хубави емоции и много щастливи усмивки.   Hug Praynig
На всички ,които се нуждаят от подкрепа изпращам положителна енергия и ги прегръщам многооооо силно  Hug  bouquet

# 265
Сега се върнах да прочета старите постове и МНОГО СИЛНО СТИСКАМ ПАЛЦИ НА Сладка мама и на Весето   Praynig Praynig Praynig  Praynig

# 266
   Добро утро, ще бъда много кратък този път, защото нямам много подробна информация за сега, след няколко часа ще ходя на свиждане на женицата и ще ви "докладвам" подробно.
  1.) Весела утре я изписват на 99%, не давам 100, защото там мненията се сменят както времето.
  2.) За момента положението със Сладка мама е закрепено, т.е. дават и някакви антибиотици и разни системи, инжекцията за белите дробове е бита отдавна и сега повече от всякога се нуждае от вашите ...

Току що Весела ми се обади и каза не много добра новина за Сладка мама. Сложили са и системата за предизвикване на раждане, защото тоновете на бебето станали много лоши. Така че молете се, вярвайте и пратете всичката си положителна енергия към Сладка мама - сега точно, това й е най-нужно. И нека Бог бъде с нея!!! Положението съвсем скоро ще се изясни - МОЛЯ СЕ - ДАНО ИМА ПОВОД ЗА ЩАСТИЕ!!!
   Затаявам дъх, стискам палци, моля се рамо до рамо с Вас, словото ми секна след тази новина. Дано след няколко часа ви зарадвам с нещо - ДАНО!!!
   Поздрави, Емо!!!

# 267
# 268
  • София
ДАНО! Praynig Praynig Praynig

# 269
Злати,  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Сутринта минах пред черква да запаля свещички и за двечките.
Моля те, Майко Богородичке, закриляй Златина.  Praynig  

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 10:13 от рони

Общи условия

Активация на акаунт