И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 452
  • 650
  •   1
Отговори
# 345
   Здравейте дами, искрено много ви се радвам на задружието и прекрасните пожелания, благодаря и се моля заедно с вас, те да се сбъднат. Стискам палци, моля се и вярвам, че малката рожба на Сладка мама ще се пребори, ще оцелее и ще порастне щастливо. ДАНО!
   Рекордно ниското тегло на оцеляло бебче в МД е 600 грама, малката е 1 100 грама - така че има двойно по-големи шансове, остава специалистите да си свършат работата, ние да продължаваме в същия дух да се молим и вярваме, Господ да даде благословията си на малкото същество и скоро всичко да завърши благополучно. ДАНО!
   Весела я изписват днес, ще отиде при родителите си, защото поради течащия ремонт, у нас е абсолютна лудница и няма да има нужното спокойствие. Там има компютър да се надяваме брат й да е платил нета, така че занапред ще си бъде ТЯ в нейната си кожа (профил). И да се надяваме, следващия път когато се наложи да пиша от нейно име, то да е, за да ви съобщя - ЩАСТЛИВОТО СЪБИТИЕ, което чакаме да ни се случи.
   Благодаря отново за оказаната подкрепа, разбиране, добрите пожелания и отборния дух! Аз продължавам да се моля и да стискам палци рамо до рамо с вас и само си викам ДАНО!
   Пожелавам ви от все сърце всичкото щастие и здраве на света. За сега ви казвам чао (жена ми ще ме замести в нейния й профил).
   До скоро.
   Поздрави, Емо!!!

# 346
Емо и аз така викам ДАНО Praynig Praynig Praynig

ДАНО беба на Сладка мама

ДАНО и за Весела

ДАНО!!!!!!!!

# 347
Здравейте!Включвам се само да подкрепя Сладка мама и Весито.Имам 15годишна племенница родена в 28г.с. и то в РАзград.Щом тук я спасиха вярвам,че и малката кукла ще се пребори.По него време ни успокояваха с една фраза,че жените имали 7живота и нямало начин да не се справи!
Веси,и на теб стискам палци да удържите още и вече да не се ядосваш с лекари.Аз родих в 35седмица и знам коло се страхувах по него време.За мой късмет бебо беше цели 2,800 и даже кувиоз не се наложи.Дано и при теб нещата се развият по няай-добрия начин!
Всички тук заслужавате толкова много!Пожелавам ви да чета постовете ви в темичката"Моята  мечта се сбъдна"!
Поздрави!

# 348
Присъединявам се и аз към пожеланията,да е здравичка бебка ,да расте и да наддава ,нека е родена с късмет и всичко да бъде наред с нея и мама.Много стиснати палци и от мен ,ще се моля за тях.

И на Весето много поздрави и прегръдки. Hug Hug Hug

# 349
  • Стара Загора
Ох и аз с родната кирилица вече, че аман от латиница.
Емо ще ми липсват докладите ти но важната е, че сега ще черпим инфо от извора Heart Eyes и ще те чакаме да дойдеш пак с най-хубавата новина Hug
Ох много се развълнувах за бебка на Сладка мама Heart Eyes Дано всичко си е наред и да се погрижат за нея Blush Heart Eyes

# 350
Ох много се развълнувах за бебка на Сладка мама Heart Eyes Дано всичко си е наред и да се погрижат за нея Blush Heart Eyes
newsm10

Нека е здрава Сладката бебка на Сладката мама! Изпращам им мнооого  Hug Hug Hug
Весенце, не спирам да си мисля за теб!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

И лекинко да се похваля, така между другото, след вчерашната консултация. Макс вече е 4 кг и е "висок" 55 см  smile3521

# 351
Емо, щом мародерът Mr. Green, опс МОДЕРАТОРЪТ разрешава да пишеш от профила на жена си, моля те да го правиш.  Hug
Чакам с нетърпение да се прибере Весето. И да ни раздаде номера на Сладката мама. Продължавам със облъчването с положителна енергия в тяхна посока,  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Днес от 3 дни насам дишам по-леко и буцата в гърлото ми изчезна.

Ники, стискам ти палци за прегледа днес. Да докладваш своевременно.  Hug
Ритче, какво стана снощи. Да не си мислиш, че си забравена?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честитка за навършващия днес ПОЛОВИН годинка Филип на Ренчето.  Heart Eyes Още 200 по половинки годинки да навърти.   bouquet

# 352
  • варна
И аз съм от Априлки 2008,благодаря на всички,които ни държат в течение и носят хубави новини!
Дано Сладка мама и Сладка бебка скоро се оправят и имаме още по-хубави новини Praynig
На Весито,въпреки че не я познавам й пожелавам щастлив финал на бременността,прекрасни новини и за нея! Praynig

# 353
Ники, с теб сме!  Hug Само хубави новини очакваме!
Ренка, да ти е жив и здрав юнака! Да ви слуша и да ви направи много щастливи, а вие да му направите сестричка  Wink
Гледах последните снимки които си качила. Много се е променил. Има супер око  Heart Eyes
Бори, браво на Макси. Да го нацелуваш от кака Вики  Heart Eyes

Радвам се за Весето /очакваме да бъде толкова изчерпателна като Емо  Wink/ и продължавам да стискам палци на бебанка на Сладкото мамче!
Ей, като видя че рони е писала последна и настръхвам  Grinning

# 354
Днес от 3 дни насам дишам по-леко и буцата в гърлото ми изчезна.

И при мен е така.... Вярвам, че беба ще се пребори. И всичко ще е Ок. Сега остава да чакаме и следващото включване на Емо!!!

Рени, да ти е жив и здрав мъничкият красавец! И викам в скоро време - батко на мома, а? Wink
Рита,   Hug
Ники, чакаме инфо за момата!!!

Така ми е леко днес. Party

# 355
Стискам палци!!!

Ники, Ритке  Hug

# 356
  • София
Пресните изследвания са - кръв в урината, бактериална вагиноза и опасения за гъби, наследени от екскурзията. В понеделник ще давам стерилна урина, и след 14:30 ще ми излезнат другите изследвания от кръвта и микробиологията. Поне бебето има сърдечна дейност и рита и се върти, отговаря си за седмицата, ама на мен ми е ад вече. Днес ми е кофти ден.

# 357
Стискам палци и аз за бебата на Сладка мама.Дано има късмет малкото човече  Praynig
Ники,чакаме доклад. Hug
Ритка,спокойно всичко ще е окВажното,е че бебчо расте,другото ще го оправите.Голямо гуш и за теб  Hug
Честита половин годинка на Филип.  bouquetДа расте здрав и мама скоро да му купи сестричка  Wink
Весенце,чакаме те скоро сред нас.Много спокойствие и всичко ще е наред.Малко остана. Hug

# 358
Нег_Ритче,  Hug
Сега важното е, че пумпалчо си пумпалетка, пък другото ще го лекувате.  Hug
Целувам ти по галвичката, Мило.

# 359
Минавам само да ви кажа, че съм на свобода  newsm44. Сега ще се върна да ви прочета, че имам доста пропуски и после ще се разпиша подобаващо, че като гледам Емо много е вдигнал летвата  Mr. Green.

Хиляди благодарности на всички за всичко Hug Hug Hug.

До по-късно. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт