Рекордно ниското тегло на оцеляло бебче в МД е 600 грама, малката е 1 100 грама - така че има двойно по-големи шансове, остава специалистите да си свършат работата, ние да продължаваме в същия дух да се молим и вярваме, Господ да даде благословията си на малкото същество и скоро всичко да завърши благополучно. ДАНО!
Весела я изписват днес, ще отиде при родителите си, защото поради течащия ремонт, у нас е абсолютна лудница и няма да има нужното спокойствие. Там има компютър да се надяваме брат й да е платил нета, така че занапред ще си бъде ТЯ в нейната си кожа (профил). И да се надяваме, следващия път когато се наложи да пиша от нейно име, то да е, за да ви съобщя - ЩАСТЛИВОТО СЪБИТИЕ, което чакаме да ни се случи.
Благодаря отново за оказаната подкрепа, разбиране, добрите пожелания и отборния дух! Аз продължавам да се моля и да стискам палци рамо до рамо с вас и само си викам ДАНО!
Пожелавам ви от все сърце всичкото щастие и здраве на света. За сега ви казвам чао (жена ми ще ме замести в нейния й профил).
До скоро.
Поздрави, Емо!!!
и ще те чакаме да дойдеш пак с най-хубавата новина

. Сега ще се върна да ви прочета, че имам доста пропуски и после ще се разпиша подобаващо, че като гледам Емо много е вдигнал летвата