И през Новата година,да има бебчета поне дузина

• 30 373
  • 650
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Браво на бебе Дари! Много се радвам, че наддава!

# 631
  • Стара Загора
Имам доста работа и малко време за това влизам и пиша в телеграфен стил /извинете/
1. На Сладката мама Сладкия тати да и пусне вече нет  Crossing Arms
2. Много се радвам за малката сладка Дари Hug
3. Емо липсваш ни  Mr. Green
4. Весе слон, тюфлек, кит жив и здрав да е. Ти носи и храни пък другото е лесно Mr. Green
5. Рени моля те прати ми РД-то на Филип/не го помня съжалявам/ и ще се опитам да ти намеря темите, които търсиш.
6. Зори и Ники - добри тумбаланки...тях си ги следя из късо в мартенската тема и да знаят, че са под зоркия ми поглед Wink
Исках още да пиша но толкова за сега.

# 632
Здравейте мили мой,

Съжалявам за притесненията които ви създадох,но на ланаджиите им скъсали кабел,а пък те ни си дадоха много зор да го оправят.Първия ден не се тормозих много,ама на втория им звъннах,а те се задействаха чак на третия. ooooh!

Весето ви е информирала за Дари,за което и благодаря официално Heart Eyes

Аз обещавам да ги тормозя повече доставчиците на нета за да не ви причинявам повече такъв тормоз.  Blush

И благодаря отново на всички ви за всичко. Hug Hug

Приятна вечер.

# 633
Сладко мамче  Hug , браво на Дари ,голяма да порасне сладурката малка  Heart Eyes

newsm59 Надя , много здраве и семейно благополучие   bouquet

# 634
Наде,Честит рожден ден!Много здраве ,късмет и любов в семейството ти!
Весел празник!  bouquet  bouquet  bouquet

# 635
Браво, Даренце!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сладко Маме, звучиш много по-ведро.   Hug
Ники, айляк човек си вече.  Laughing Остава да не се отдаваш на лудващи мисли.  Hug
Емо, Емо, ЕмоHug Grinning Аз съм дала заявка за 2-ри да има включване от него.  Crossing Arms

Наде, весел празник сред любимите хора! 
  bouquet

# 636
Абе Рони - втори ми се струва много близко, да не говорим че е петльов ден и като порасне момчето може да му е кофти да празнува.
Нека си дойде близо до 19-ти.
Пък ако аз нещо не съм разбрала и искаш Емо да рапортува нещо друго на 2-ри, добре. 

# 637
Ани, много добре си си разбрала.  Grinning Весето си знае. Sunglasses

# 638
Ето ме с доклада,

Фоликула няма развитие от 12ти до 14ти ден - все е 12 мм.  Sad Според доктора този месец няма да има овулация. Close Прегнила си го пазим за следващия път а Клостилбегита ми е с увеличена доза на 3 таблетки дневно. Изписа ми и Сиофор 850, който трябва да пия от вчера до следващия път (12ти ден), когато отида на преглед при него. Засилвал ефекта на стимулиращите хапчета или нещо такова.  Rolling Eyes Накратко - нарушена функция на яйчниците. Повече незнам какво да кажа. Много съм разочарована макар, че това не е точната дума.
Прегръщам ви  Hug Hug Hug

# 639
Ясничка,  spoko
Предполагам, че просто този месец ще трябва да си правите любов без очаквания - просто хубава и единствено заради насладата на вас двамата любов.  Hug Представям си колко си разочарована, но поне има диагноза, която да бъде борена и с помощта на лекар.  Hug

# 640
Емо, Емо, ЕмоHug Grinning Аз съм дала заявка за 2-ри да има включване от него.  Crossing Arms
Весенце, ма много го го жалЪ Емо аз - то ремонт, то работа... ooooh!

ooooh! ooooh! ooooh! - вие кво бе, не ме ли щете вече  Cry Mr. Green. Е няма пък ще си стоя тука и ще си ви дразняяяя Party. И на 02.02.2008г. пак ще съм си тук  smile3534.

Имате много поздрави от Емо, макар хич да не ми повярва, че питате за него и трябваше да му го доказвам нагледно.

Наде, честит рожден ден, мила! Нека през следващата година получиш това, което ти е липсвало до сега. Бъди здрава и много обичана.  newsm51

Ясничка
, всичко ще се нареди, просто няма да е тоя месец  Hug Hug Hug.

# 641
  • София
Яснич,твоят цикъл не беше ли дълъг?Питам,защото при мен беше подобно положението при стимулацията-на 12-ти ден -нищо,но на 18-ти вече имах фоликул и към 20-тия ден го спукахме.Вие си действайте по въпроса,пък може да се окажа,че ще имаш ову!За Сиофор-а -много сваля кръвната захар и може да ти стане много лошо,та да знаеш.Каква доза ще пиеш от него?Аз също го пиех.
 Да докладвам за прегледа -всичко е ок ,бебо е 2.250 кг.  и кръвното ми беше добре. Grinning

Наде,да си жива и здрава ,много обичана и щастлива!

# 642
Здравейте и от мен.

Дари е добре вече е на 1 антибиотик.Продължават да и увеличават храната,но явно не и е достатъчна,защото от вчера е качила само 10 гр. и сега 1100 колкото като се роди(точно 2 седмици от раждането). Heart Eyes

Да се похваля,че вчера направих някой покупки за Дари,ако искате да ги видите са в априлския албум с покупките за бебоците.

Това е от нас и отивам да подремна.Не че съм мързелива,ама съм уморена. Laughing

Приятна вечер на всички.

# 643
Светленце, значи преди готиния дофтор с Ритата идвате у нас!
решено е! ще ви чакам в петък да се видим задължително!

Всички ви целувам и обичам, но съм на работа и нямам време нито да чета, нито да пиша! цун муцун

# 644
Наденце, Честит Рожден Ден, мила моя! Жива и здрава  и все така съпричастна и отдаваща се! Щастие и здраве на всички покрай теб,слънчице!   bouquet  bouquet  bouquet
Зоренце, браво на бебо за размерите!!! Юнак!!! Hug Браво на мама за кръвното!

Ясна, не разбирам много от фоликули, но от прочетеното разбирам, че за този месец не е добре. Искрено се надявам другият месец всичко да е ок и да се отчетеш с положителен резултат. Hug

Ронка, целуфффф, другарче...

Сладко майче, браво на Дари.... ами да й увеличават яденето на мъничката кукла!

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 18:40 от svetlana_78

Общи условия

Активация на акаунт