Отговори
# 60
Орхидейке, пак не четеш - предложих 2 или 3.02.
АААААААААААА съмняваш ли се това е присъщо за мен Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Party Crazy Flutterтогава пиши и нас Hug

# 61
А на Хриси с какво я лекуваш?.
Ми със същият АБ - Азатрил но в по малка доза и сироп за кашлица,капя витамин Ц и физиологичен р-р в носа.
А Вяра нещо не ми харесва,една такава унила преди малко я забелязах, сигурно ще вдигне Т.Оххх направо незнам вече Tired

# 62
Аз съм забелязала (от опит, за съжаление), че температурата при малките деца е адски упорито нещо!  #Cussing out Като почнат да вдигат, докато не се изчисти проблемът, който я причинява - все си вдигат. Деси, дано не вдига Вяра Т и да е спокойна, че и май доста те натовариха тези болести. Хубаво е, че не си свикнала на такива неща. Wink Аз на моята педиатърка като й циврих, че Максим е много малък за АБ, тя ми вика "Еееее, той е герой, чак сега да се разболее с този ходещ на ясла брат, това си е супер рекорд!"  hahaha Тъй че така ще е с две малки деца - хване ли едното, хваща и другото. Спокойно, всичко ще се израсте, ще им се засили имунната система и да мине зимата, после е по-добре.  Peace

# 63
  • София
Дейзи , танцува така ,защото няма кой да я води  Wink, то си мъж трябва за тая работа. Grinning
Ако пъпчиците са от подсечено със сигурност ще се повлияят от крем Здраве.
За купона ще кажа твърдо като уточните датата, защото съм зависима от 1300 фактора ,така става ли? Peace
Ани, навън е наистина зима, ама все пак сме в Европа, няма страшно.

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛюДМИЛАНЧЕ, БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ВСЕ ТАКА ВСЕОТДАЙНА МАМА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО МНОГО ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДОВЕЧЕРА!

# 65
  • там където ме зове сърцето!!!
baloniЧестит Рожден Ден на Петър!! baloni
Здраве и безгрижно детство!!!

Орхидейка , да ти е жив ,здрав и послушен  мъжът!!!  bouquet

ludmilana,
 Честит Рожден Ден!!!!
Желая ти здраве ,
 любов и късмет!!!!

Момичета как сте в тази бяла , зимна приказка -при нас е направо  красота, но пък положението е бедствено -няма пътища ....  ooooh!!!!

Дес, как са днес госпожиците!!Надявам се вече да са добре Praynig!

Vili4ka , браво на Али, дано да е така и за напред!! Hug

*Daisy* , и аз съм мазала Калоян с пиоктанин и много бързо му минава изприщеното дупе , но при нас е било след разтройство !Отначало мажех с пиоктанина и отгоре слагах крем  Бочко , но забелязах , че ефекта е по-добър като го намажа и не слагам крем , а го  оставя малко без памперс !

Роси , как е Бояна???Направихте ли изследванията ???

Анту , прибраха ли се роднините ти????

liliq Hug, стискам палци всичко да се оправи! Praynig

bordima,стига чете , слез и драсни ред!!! Wink

Весел ден ви желая!!! Hug

# 66

Тц. Не са още... Tired Дано поне до довечера успеят. Русе почнали да го разчистват, а? Вчера братовчед ми каза, че не можели да мръднат от квартала! Rolling Eyes

# 67
  • София

Тц. Не са още... Tired Дано поне до довечера успеят. Русе почнали да го разчистват, а? Вчера братовчед ми каза, че не можели да мръднат от квартала! Rolling Eyes
Май съм непоправим оптимист по отношение на Европейското ни положение? newsm78

# 68
  • там където ме зове сърцето!!!

Абе прав е -добре , че Кауфланд ни е наблизо , че си купихме хляб, в близкия магазин дори и брашното беше свършило ooooh! !Днес още не са минали да почистват  #Cussing out!
Ще кача след малко снимки от вчера в снега -Калоян беше доволен Mr. Green!!!

# 69

Май съм непоправим оптимист по отношение на Европейското ни положение? newsm78
Ха! Какво ти европейско положение, какъв ти евросъюз! Знаеш ли какво ми тресна преди малко чичо ми, който е журналист? Че общините нарочно не чистели, за да обявят бедствено положение и да цинцат пари от държавата. А фирмите-концесионери нарочно аварирали, за да взимат застраховки! Егати европейците сме, няма що!  #Cussing out Честно да ви кажа, направо ще се изкефя, ако ни изгонят от съюза! Crossing Arms

# 70
Честно да ви кажа, направо ще се изкефя, ако ни изгонят от съюза! Crossing Arms
Peace Peace Peace И аз така.За нищо не ставаме само тоя съюз ни липсваше,баси тъпата държава #Cussing out Всичко Мара втасАла само в евросъюз не влезнАла ooooh!

При нас положението е подобно на вчера.Вяра все така оклюмала,сега едва заспа от кашлица,дави се милото.Малко светлинка в тунела - сякаш Хрисчето е по добре,покашля но не както преди Laughing А при Вяра мисля си че това кашляне е свързано със бронхиалния чай дето пие и сиропа,отхрачват я явно и май затова така кашля.Но защо ли ми е така унила? Rolling Eyes А и да я похваля,вече свикна със сиропите и ги пие с лека неохота но не плюе и не вика.Скоро и Пиносола ще прилагам,тогава ще има неравна борба,ама тия сополи трябва да се махат.

Честит Рожден Ден,ludmilana!Бъди весела,жизнена и щастлива!

# 71
  • Madrid
Людмилана,честит рожден ден!Усмивката да не слиза от лицето ти и искриността от сърцето ти!

Дива Орхидея,да е жив и здрав мъжа ти,винаги да е до теб и да те подкрепя!!!

Честит рожден ден на Петър!Да расте здраво и безгрижно дете!!!

Честит рожден ден и на Калоян на Патенце!!!Да те радва все така малкия малчуган,да расте здрав и любознателен към света!!!

Патенце,относно бензина Joy...ми няма как,зареждам! LaughingИначе протестът  е огромен,труден за изтърпяване! ooooh! Party
Виличка,чудесно,дано все така  и харесва на Али!
Мале,Вивка,как ми се иска да видя такъв сняг,май ще си спретнем тези дни една екскурзия към някое снежно поле,да пооплакна очите малко! Simple Smile
Анту,дано скоро се приберат роднините ти,да не мислиш и тях! Praynig
Дес,аз пък се очудих-възможно ли е толкова малко бебе да пие антибиотик? Rolling EyesДано се оправят децата!  Praynig
Дейзи,наистина,ако обривът е резултат от раздразнение на кожата-пробвай със Здраве,но ако е някаква алергична реакция-по-добре да я види педиатърът,така ще си по-спокойна.Самуил също има пъпчици с малко бяло връхче,но на вратлето.По принцип понякога му излизат,когато проявява реакциа към храна или козметичен продукт.Тъй като не е ял нещо по-различно,го отдавам на играта му с моя шампоан в банята,която не забелязах веднага...
Чакам го да се събуди и отивам да измисля нещо за рождения му ден! Peace
Весел ден,момичета!!!

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 14:38 от ilindi4ka

# 72
ludmilana, честито и от мен! Весел празник!

Да ви се пооплача сега - е днес си е поплакала Али в яслата - и сутринта, и като отидох да я взема ... Sad Толкова се притесних и разтреперих, че забравих изобщо да питам закусвала ли е, как се е държала и каквото и да било Sad И за капак както беше изморена - спа от 1:10 до 1:30 и от тогава реве  Crazy Crazy Crazy И аз ще ревна след малко.Изпокарах се с татко й и така Sad

# 73
Ludmilana, Честит рожден ден и от мен!!! Нека годината бъде мнооого щастлива и успешна за теб и близките ти!   hbdtu

Виличка, нормално е втория ден да реагира така - вече знае какво я чака и не е толкова ентусиазирана. Лека полека ще започне да привиква и ще се успокои. Не се притеснявай. Hug А и това, че е кисела е нормално - Калоян и сега като отсъства по-дълго от градина първите две-три вечери са ужасни - киселяк, реве непрекъснато и се тръшка. После нещата се нормализират. Мисля, че така ни отмъщават  #Cussing out Sick

Честно да ви кажа, направо ще се изкефя, ако ни изгонят от съюза! Crossing Arms

То и аз така  Peace Поне да не им разваляме съюза на хората.

Анту, дано се приберат скоро и безаварийно близките ти  Praynig

Дес, пооправят ли се девойките? На Калоян например Флудитек сироп (отхрачващ) му влияе много зле и зсапочва неспирна кашлица  ooooh! Два пъти съм му давала за по два дни и вече край  Naughty Ми то детето се чувства по-добре без лекарства. Между другото кашлицата му намаля и почти спря (да чукам на дърво) след като спрях да го лекувам и го пуснах на градина  newsm78

Илиндичка, ми хайде спретвайте си екскурзийка към БГ  Mr. Green Докато не се е стопил снега и не са обявили бедствено положение, заради преливащите реки  Crazy

Неда
, дай насока за деня за купона, за да не те изпуснем покрай 1300те причини  Laughing

# 74
Вили4ка, тя Петенцето ти го е казала - на втория ден вече осъзнават какво става и са дори по-емоционални. Свекърва ми ми е разказвала за мъжа ми, че на втората седмица почвал да реве от оградата още. Laughing Това е най-трудния период - когато разбират, че има някаква промяна. После обаче идва хубавото - привикват с тази промяна, свикват с лицата на лелките и децата и вече ги очакват с нетърпение. Ако видиш сега как се сбогува с лелките Стефан всяка вечер... Whistling То са едни махания, викания "тао", понякога даже и прегръдки... Mr. Green Така че няма страшно - не можеш да искаш от детето съвсем нищо да не чувства, все пак досега си я гледала само ти и някоя баба от време на време, нормална реакция е, но ще свикне.
Аз пък с нетърпение очаквам деня за ясла (т.е. пон-к), защото Теко е бяс и половина!  Crossing Arms Днес успя да събори скрина, преди това опразнил едно от чекмеджетата му. Ето:
http://i168.photobucket.com/albums/u174/anetaz/Home/04-01-08_1157.jpg  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes
Аз едва го вдигнах, бая тежичък е. И въобще, докато оправям едната му магария, той сътворил друга!  Tired
Илиндичка, те точно на малки бебета дават АБ, за да се застраховат срещу усложнения. С по-големите са по-ербап и дават и алтернатива, но на малки бебета почти винаги изписват АБ, да не стане по-лошо. Аз нали също за това дадох и на Максим. За снега - мятайте се към БГ - тук сняг да искаш! Laughing
Ох, Теко се събужда. Да ходим да яде и да излезем малко на снега, че вкъщи истерясват и двамата, а аз - покрай тях!  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт