Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 59 231
  • 941
  •   1
Отговори
# 585
О, да, вярно съм се разбързала Blush

# 586
  • София
Bastet , мерси!  Hug

Май няма да ми е много полезен, нямам тъмни кръгове, но ще се мацам и с него.  Crazy

Може да го ползваш, ако нещо имаш пъпчица или подобно и по лицето.....ако си го поръчала вече , може и за това да го използваш. Иначе аз лично не препоръчвам без нужда да се слага коректор - кожата там е много финна и не е хубаво да се товари излишно.

Ааа не съм го поръчала, беше в единия комплект със спиралата, за това ще се мацам с него, поне да тествам.

# 587
Момичета, ужас #Crazy. При поръчката от ягодка май искат да запишеш адреса, на който е издадена картата, а моята е издадена за стипендия и е на адреса на университета. Аз съм си писала адреса, на който живея (в друг град) и сега се притеснявам, че поръчката ми ще пристигне не на моя адрес, а на адреса на университета #Cussing out. Кажете правилна логика ли имам Praynig

# 588
  • Варна
И аз голям дерт имам с тая Ягода, пак им писах мейл да видим дали ще ми отговорят. Може ли да се откажа от вече направена поръчка и да си пусна нова. На старата ми излиза, че чака потвърждение за плащането. Егаси 4 дена вече се разправям с тях. А как нямам търпение да си видя продуктите.

# 589
Bastet , мерси!  Hug

Май няма да ми е много полезен, нямам тъмни кръгове, но ще се мацам и с него.  Crazy

Може да го ползваш, ако нещо имаш пъпчица или подобно и по лицето.....ако си го поръчала вече , може и за това да го използваш. Иначе аз лично не препоръчвам без нужда да се слага коректор - кожата там е много финна и не е хубаво да се товари излишно.

Е тогава бива, щом е аванта поне да се употреби за нещо Simple Smile

Ааа не съм го поръчала, беше в единия комплект със спиралата, за това ще се мацам с него, поне да тествам.

# 590
Момичета,поръчките вече ще си идват в нормалните срокове.Направих поръчка на 7.01,на 8 е шипната и на 10 е в Москва. Laughing

# 591
Моята одисея с парфюма продължава. Днес отидох до пощата да взема вече това, което бях поръчала на 5.12, но ОТНОВО ми бяха изпратили грешния комплект  #Cussing out

Думи нямам... Close

# 592
  • София
Е , поне струва ли си грешката Simple Smile

# 593
Момичета,поръчките вече ще си идват в нормалните срокове.Направих поръчка на 7.01,на 8 е шипната и на 10 е в Москва. Laughing
Дано те чуят и Ягодинците и се нормализират доставките! Laughing
То и аз пуснах на 07.01., но не я виждам в Москва още...Но след чакане от 32 дни за доставка от Ларедут, тук(в Ягодка) някакви си 14-15 дни ми се виждат нищо работа. Joy

# 594
Е , поне струва ли си грешката Simple Smile

Тц...  Cry

# 595
Аз от Редута чакам от 04.12

# 596
  • Berlin
задължително ли минават през русия? да дебна там пощите  Mr. Green
моята на 7ми са я шипнали, ама на 9ти е напуснала хонк конг, според сайта на пощите им. Crazy

# 597
Къде да си проследя козметиката? Не ми излиза в Хонг Конг (там била тръгнала всъщност на 9.1) нито в Руските, нито в БГ пощи?

# 598
Който чака да си вземе поръчката от пощата в Красно село може да отиде да провери на място (тъй като аз известие в пощ. си кутия никога не получавам). Днес имаше 5-6 колета там  Crazy

# 599
Къде да си проследя козметиката? Не ми излиза в Хонг Конг (там била тръгнала всъщност на 9.1) нито в Руските, нито в БГ пощи?

задължително ли минават през русия? да дебна там пощите  Mr. Green
моята на 7ми са я шипнали, ама на 9ти е напуснала хонк конг, според сайта на пощите им. Crazy

За Русия е рано днес да се проверява - най-рано утре ще излязат на сайта им ако минат от там.

Общи условия

Активация на акаунт