Ягодка - обсъждане на продуктите - Януари

• 57 995
  • 941
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна,морето ...
 а за какво се изпозва strivektina че е доста скъп

# 796
  • София

Крем против стрии, също и за следоперативни белези. Peace

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 12:20 от Иля

# 797
  • София
ама сериозно ли тотала вреди на кърменето  newsm78че ние се кърмим упорито

мислите ли наистина??!! аз точно се навих да го пробвам, ама сега... ох, дали количеството, което се абсорбира от кожата ще премине изобщо в кърмата, мен лично ме съмнява, но пък май ще е по-добре да потърся професионално мнение newsm78.

# 798
  • Варна,морето ...

Крем против стрии, също и за следоперативни белези. Peace
[/quote
става за лице и тяло ли

# 799
  • София

belka, да и за тяло и за лице става.

Ще цитирам necha от предишните теми с по- подробно инфо: StriVectinе е бил специално разработен за премахване на стрии, но предимно се използвува за третиране на бръчки, стягане на кожата, даже и тъмни кръгове. Две години подред е класиран на първо място или на едно от първите места в класация на продукти против бръчки.Много пластични хирурзи го препоръчват.

Последна редакция: нд, 13 яну 2008, 12:50 от Иля

# 800
Момичета, и аз ще се включа с мнение за борбата срещу бръчките.Попадна ми една мостра на концентрат за бръчки на лицето и под очите.Става въпрос за CLINIGUE-Repairwear deer wrinke.При пробата останах очарована.Сложих я под очите и със  задоволство забелязах ,че ситните ми бръчици се заличиха.Тук в БГ е доста скъпа, та мисля да си я поръчам от Ягодка.Някоя от Вас ползвала ли е този концентрат.Дайте отзиви и повече инфо.

# 801
Момичета, и аз ще се включа с мнение за борбата срещу бръчките.Попадна ми една мостра на концентрат за бръчки на лицето и под очите.Става въпрос за CLINIGUE-Repairwear deer wrinke.При пробата останах очарована.Сложих я под очите и със  задоволство забелязах ,че ситните ми бръчици се заличиха.Тук в БГ е доста скъпа, та мисля да си я поръчам от Ягодка.Някоя от Вас ползвала ли е този концентрат.Дайте отзиви и повече инфо.

Елеа  а за каква вьзраст е и тип кожа?

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=34437&goChar=C
 за този ли става вьпрос?
аз ползвам All About Eyes Rich  и сьм много доволна
но се интересувам ако има и по добьр,надявам се някой ,който го е ползвал да се включ4и  Grinning

# 802
  • Варна,морето ...

Ще цитирам necha от предишните теми с по- подробно инфо: StriVectinе е бил специално разработен за премахване на стрии, но предимно се използвува за третиране на бръчки, стягане на кожата, даже и тъмни кръгове. Две години подред е класиран на първо място или на едно от първите места в класация на продукти против бръчки.Много пластични хирурзи го препоръчват.

мерси иля
а всеки ден ли си слага на лицето  като кремовете  за лице

# 803
  • Варна,морето ...
а дали ако се поръча от ягодата няма да начислят мито не е ли мако рисковано
има ли такива които са го поръчали от там

# 804
В специализирания магазин консултантката ми каза, че не е за определена възраст и тип кожа.Може да се слага на бръчките и на млада и на зряла кожа.И се слага навсякъде по лицето, там където има бръчки-под очите, около усните, на челото.Аз опитах само за под очите и съм очарована.
Съжалявам, че не мога да пусна линк, но съм написала точното му име.Не е крем, а концентрат.

# 805

Елеа  а за каква вьзраст е и тип кожа?

http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=34437&goChar=C
 за този ли става вьпрос?
аз ползвам All About Eyes Rich  и сьм много доволна
но се интересувам ако има и по добьр,надявам се някой ,който го е ползвал да се включ4и  Grinning

Според мен има предвид това http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=47706&goChar=C
Имам мостра от него и го ползвам само около очите - чак пък магическо действие което Елеа е описала няма, за всеки тип кожа е, но мисля че е з възраст над 30 - 35 поне при нормално състояние на кожата  Peace

# 806
Не искам да заблуждавам никого.Думите ми не са измислица.Резултата при мен беше явен.Незнам дали има разлика между спрея и тубичката, но определено при тестването останах доволна.А аз имам опит в бялата козметика.Доста неща съм пробвала.

# 807
благодаря ви Елеа  и dulcemulce    bouquet
и двете сте прави,при всеки дейста различно  Peace

# 808
  • София

мерси иля
а всеки ден ли си слага на лицето  като кремовете  за лице

Да, ползва се всеки ден като крем за цялото лице и очи.

# 809
  • Sofia
Аз го ползвах около 3 месеца и не забелязах никакъв ефект. След което преминах към SISLEYA Deep wrinkle и определено повече ми харесва. Всъщност,  слагам го на мимическите бръчки, не мога да кажа че са се заличили, но поне не са се задълбочили. Сега си поръчах от този за бръчки на StriVectine и ще видя какъв е ефектът...(поне не е толкова скъп като на СИСЛЕЯ).

Общи условия

Активация на акаунт