Желаещи да влязат в Зоната?

• 40 036
  • 584
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ами аз бях една седмица на режима,резултат -3кг,4см от ханш,3 от талия и по 2см от бедра,при не стриктно пазене на режима.Обаче!Дойдоха празниците и спрях,качих 2кг,сега започвам отново.

# 196
dobro utro i ot men,ami moeto menu e slednoto;
zak.-2f.bonus,2 beltaka,6 maslini
obed-60gr.pileshko meso,3 kupi4ki zeleva salata,zextin+ocet
sl.zak.-30gr.sirene,3 maslini,polovin iabalka
ve4eria-1 marulia,30 gr.kashkaval,30 gr.meso,3 maslini+zextin i ocet
ve4erna zakuska-kiselo mliako-polovin kofi4ka+polovin 4aena lajica leneno seme,az slagam i malko step4e.
AMI TOVA E E DNO PRIMERNO MOE MUNU.DANO SAM VI POLEZNA

# 197
ZABRAVILA SAM +ZA VE4ERIA POLOVIN PORTOKAL

# 198
От тук може да се поръчат електронни кухненски везни Елит /те бяха най-евтини, които намерих онлайн/ http://www.-spam283-/rw/categories/59-kantari-domakinski-wezni-termometri.html
http://www.pazaruvaj.com/teglilki-c3190/
http://www.esell-bg.com/index.php?cPath=51_73&osCsid=84cc4bc … 5b314aef9ec6307f8
На последния сайт има грешка в килограмите май. На другите сайтове даден модел му дават максимално тегло за измерване например 3, а в този му дават 5. И аз се опитвам да спазвам тази диета, но честно казано ми е малко трудно. Успех!!!

# 199
Хей ipppiменюто ти да не го е правила д-р Шабанова от Пловдив?Моето е почти същото ,но при теб явно количеството на храната е по-малко.Ти си написала взаимозаменяемите продукти ,а аз ще допълня съветите и:
1. Винаги се получават резултати, ако задължително се яде 5 пъти дневно и се пие 2.5 литра вода равномерно през целия ден!!!
2. Хлябът е черен:типов,ръжен, ръжено -пшеничен,грахам,пълнозърнест, "БОНУС" и т.н.
3.Месото,рибата и каймата се теглят предварително сурови.
4. Киселото и прясното мляко са нискомаслени до 2%.Киселото мляко може да се пие и като айран.Сиренето е краве.
5.Да НЕ се ядат:маргарин-изобщо,черен дроб,пастет,трайни салами,дреболии,също така и супи през първия месец.
6.Полезни меса:пилешко и пуешко -особено бялото.Риба ,поне два пъти седмично.
7. Яйцата и белтъците са твърдо сварени.
8.Ядките задължително сурови.
9.Готви се общо за цялото семейство и от готовото ястие се вижда колко да сервирате за себе си.
10.1-2 кафета дневно по възможност без захар.
11.Използвайте всички необходими подправки ,но по умерено сол.
12.Препоръчителна разходка 20-30 минути дневно,като може да се раздели и на два пъти по 15 минути.
13.Първите 15 дни изобщо не се теглете !Резултатите идват неусетно и ще бъдете впечатлени от собствения си изглед,ако се храните по 5 пъти и пиете 2.5 литра вода на ден.
14.Една порция салата се равнявяа на две ваши шепи,допрени една до друга.Салатата е по вкус:домати,домати и краставици,зеле и моркови,марули или други пресни зеленчуци.

# 200
 PeaceДа позна,само че моето ми го изготви по тел. като и казах мерките не ме е виждала,ти как си добре ли ти се отразява.Аз още не съм го почнала.

# 201
Здравейте момичета.Много съм доволна.Въпреки,че нямам везна и карам на око,днес се събудих -1кг. Party Ям по 9блока.Просто няма как да изям повече.Сутрин ставам в седем хапвам закуска от 1 блок и заспивам наново,на обяд 3 блока,следобедна 1 блок,вечеря 3блока и преди лягане 1 блок.В никакъв случай няма да се отказвам,пия към 1,5л вода,повече не мога.Това е засега от мене.Много минусчета на всички други желая. Hug

# 202
Здравейте момичета,

Виждам, че групичката ни усилено се увеличава, за което искрено се радвам.
Slav4e_Av4e, честито ти минусче  smile3501
sladurca, наистина полезен пост. Благодаря ти!   bouquet

ana29, 2 филийки са ти 2В, а 2 белтъка 1П. Мисля, че ти трябва още малко протеин на закуска.  Peace

КАРЧЕВА, дано сега резултатите са по-добри и за по-дълго време  Hug

# 203
И да ви кажа изобщо не чуствам глад.От време на време ми се приисква нещо сладко,но е нормално.Снощи около мене ядоха едни тирамису-та,едно чудо. ooooh! Ама издържах. bowuu

# 204
Някой има ли желание да ми изпрати таблицата с блоковете,на мейла или по скайпа,защото ми преинсталираха компютърът и сега ги нямам,а нещо не мога да ги изтегля?  bouquet

# 205
запис

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 20:34 от *honey*

# 206
до имащите кантарче за мерене на храна - може ли да го покажете,че в нета никъде не ми излизат такива...

# 207
На предната страница има няколко линка с кантари.http://www.-spam283-/rw/categories/59-kantari-domakinski-wezni-termometri.html

# 208
Добро утро момичета   bouquet

tuly, намери ли кантарче?
*honey*, от кога ще почваш?

Аз нещо съм настинала и от сутринта се наливам с чайчета с мед... хапвам и пържолки за протеини, но ме е страх, че пак ще проваля работите.

Желая успешен и режимен ден на всички!  love001

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 07:10 от blueberrygirl

# 209
Здравейте, момичета,
Приемате ли попълнения?
Аз съм 83-84 кг, очевидно имам да свалям доста. По празниците качих доста-4-5 кг #Crazy направо ужас и ми тежат, не се събирам в дрехите си, а искам да се храня балансирано.

Четох темата ви, сметнах си нуждата от протеини - 11 блока ( като примера в книгата Simple Smile ) и от днес започвам да меря и тегля храните.

Успешен ден  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт