Желаещи да влязат в Зоната?

• 40 033
  • 584
  •   1
Отговори
# 180
е какви са вашите кантарчета за мерене на храната...дайте нещо по-евтинко,че в нета намирам едни цени... Whistling

# 181
Днес станах късно и нищо не съм почнала ,но от утре почвам,че мои приятелки имат много добри резултати.Моята ми я изготви диетолог,и мие по лесно и въпреки това не се хващам.Края на лятото я правих две седмици и видимо имаше ефект,проблема при мен е че съм пристрастена към колата,а не ям толкова много,но утре вече почвам.

# 182
Днес станах късно и нищо не съм почнала ,но от утре почвам,че мои приятелки имат много добри резултати.Моята ми я изготви диетолог,и мие по лесно и въпреки това не се хващам.Края на лятото я правих две седмици и видимо имаше ефект,проблема при мен е че съм пристрастена към колата,а не ям толкова много,но утре вече почвам.

Я не отлагай повече. Naughty Аз вчера эапочнах от обяд.Я дай някакви идеи от менюто ти. Rolling Eyes

# 183
eto me i men.PRIVET NA NOVI4KITE,pojelavam im uspex.eto i az dnes moga da se poxvalia s minus 1kg.dnes mi e 6 den.dobre se 4uvstvam.bavno i slavno. Whistling

# 184
eto me i men.PRIVET NA NOVI4KITE,pojelavam im uspex.eto i az dnes moga da se poxvalia s minus 1kg.dnes mi e 6 den.dobre se 4uvstvam.bavno i slavno. Whistling

честито за минусчето.с кантарче ли мериш?

# 185
е какви са вашите кантарчета за мерене на храната...дайте нещо по-евтинко,че в нета намирам едни цени... Whistling

Да кантарчетата са скъпи, но аз се възползвах от празниците и си го таксувах като коледен подарък Joy Таурус - много си го харесвам с нулиране на предишното тегло- така слагам една чения и меря всичко в нея!

Поздравления за минусите!

А след моята консултация снощи май ще се окажа, че съм от тези със запушените чакри! Добре е поне, че може да се отпушват Joy
Посъветваха ме да продължавам в същия дух , без промяна на блоковете!

# 186
tuly, евтини кантарчета има по TCM магазините. Някъде по 15-25 лв. са. Но сравнение с тези за по 65-95 лв.... мисля че са евтини.  newsm10

ipppi, чакам да чуя от днес... че все е от утре  Peace

ana29, браво!  smile3501 А как се чувстваш? Гладна ли си?

А след моята консултация снощи май ще се окажа, че съм от тези със запушените чакри!

M2M,  запушени чакри Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahahaJoy Joy Joy

# 187
Е,хубаво де,аз да си попитам,ако нямам везна да не очаквам резултати,така ли?Аз на око няма как да преценя 42 грама точно. Rolling Eyes То тогава,за какво започнах? Tired

# 188
еее недей така. Аз като нямах везна гледах колко грама си купувам от магазина и си смятах колко ми излиза една пържолка.

# 189
az niamam kantar4e za porciite,vsi4ko na oko /polovin kupi4ka /,no skoro shte mi donesat kantar4e.
NE NE SE 4UVSTVAM GLADNA,BLUBERI.dobre se 4uvstvam,sviknax ve4e i s xraneneto.nadiavam se sled oshte 5 dena da se poxvalia s oshte minusi.ina4e kg.gi meria s elektronen kantar. smile3502

# 190
A i da kaja v knigata ima kak na oko da si merite xranata.ako niakoi se interesuva  da pita,da pita.

# 191
ana29, ти днес какво хапна?

# 192
  • София
Привет аз съм при Симеоновките ама и тук да се наместя,все пак става въпрос за едно и също.Тва с меренето на око четох в книгата,че се мери в дланта,колкото ти побира толкова ядеш. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 07:57 от КАРЧЕВА

# 193
Моето кантарчее електроно и струва 18 лв,ама забравих на коя фирма а съм изхвърлила опаковката а по него никъде не пише.
Ето един ден от моето меню.
Закуска до 60 мин.след ставане:60гр сирене,2 твърдо сварени белтъка/или само 90гр сирене/,1 чаена чаша прясно мляко,1 филийка черен хляб+2/3чаена лъж.масло,3маслини,1 ябълка.
Обяд около 12,30-13 часа:печено пиле или пилешка пържола 120гр,1 порция салата с 1 чаена лъж.зехтин,1 филийка черен хляб,1 ябълка.
Втора закуска около 16 часа:30 гр сирене,1/2 ябълка
Вечеря около19.30 часа:печено пиле 90гр месо-без кожа,1 порция салата с 2/3 чаена лъж.зехтин,1 филийка хляб,1/2 ябълка.
Последно ядеен преди лягане:1/2 чаена чаша кисело мляко или 1 чаена чаша прясно
Диетоложката ми е писала ,че задължително трябва да има 5 хранения като нищо от менюто не се изпуска ако нещо не ми харесва мога да си заменям.
ВЗАИМОЗАМЕНЯЕМИ ПРОДУКТИ,може да замествате само вътре в една група.Примерно вместо месо да ядете сирене ,мляко или яйце,но не може вместо маслини да ядете плод или сирене.
БЕЛТЪЧИНИ:30гр сирене е равнозначни на:
                   30гр кашкавал=60гр извара=
                    30гр месо или шунка=
                     1 кренвирш=1 твърдо сварено яйце=
                      2 твърдо сварени белтъка=
                      1 чаена чаша прясно мляко =
                     1/2 чаена чаша кисело мляко

МАЗНИНИ:3маслини се равняват на:
                 6 сурови фастъка=
                 1 суров орех=1 суров бадем=2 сурови лешника
                 1/3 чаена лъж.зехтин=
                 1/3 чаена лъж.масло

ПЛОДОВЕ:1/2 ябълка се замества с :
                 1/2 портокал=1/2 грейпфрут=1/2 банан=
                 1 киви=1 мандарина и др.
Надявам се съм ви била полезна и не съм ви згубила времето,всичко това е написано на моето меню и незнам дали ще ви е от полза.  bouquet

# 194
Добро утро момичета  Hug

КАРЧЕВА, ти от колко време си на този режим? Какви са ти резултатите?
ipppi, менюто ти е много добро. Мисля, че си полезна на доста от нас.   bouquet
Slav4e_Av4e, ти имаш ли някакви резултати до сега? Надявам се да свикнеш с метода "на око" и да не се откажеш сега само заради някакво си кантарче.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт