Желаещи да влязат в Зоната?

• 40 021
  • 584
  •   1
Отговори
# 165
  • В най - голямото село
Само тук не съм била, да взема да поседна да ви послушам, пък ще видим дли ще се престраша. Голямо смятане, голямо чудо, пуууу!  Wink
Успех на всички!

И аз май така, само тук не съм била...
Но от днес се престраших, колко ще издържа обаче Rolling Eyes

Та закуската ми беше: 1 филийка хляб Бонус + 40 гр сирене (Лайт на Маджаров) + 3 бр. кашу

аз по принцип не закусвам , но това количество май само ми раздразни глада

Мисля да карам на 9 блока/добре ли е?

Сутрин 1
Обяд 3
Следобедна закуска 1
Вечеря 3
Преди сън 1

не съм си правила изчисленията... но имам да свалям повече от 20 кг. сега съм 75  Embarassed

Желая успех на всички

# 166
  • София
 Здравейте!
Аз закусих с един портокал и 50-60 г кашкавал. А сега отивам да си взема за обяд 200 г пикантна салата и едно мъничко черно хлебче. Успех на всички!

# 167
Здравейте. Laughing
Аз нали обещах,вижте колко съм стриктна.Не закусвах,защото станах в 11.Сега за обяд- 2 варени яйца(2 П),айрян(1П),три мандаринки (3 В),маслинки 6 бр (2 М) и фъстъци 6 бр (1М).Правилно ли е? Rolling Eyes

# 168
Супер е! Айряна си го брой 1П и 1В. Другият път две мандаринки  Peace

# 169
Супер е! Айряна си го брой 1П и 1В. Другият път две мандаринки  Peace

Пууу,пак се изложих. ooooh! Ама като никой не ми казва как да броя мандаринките.И сега значи нищо не съм направила,а? Rolling Eyes

# 170
И аз почвам от утре с вас,че покрай тия празници се угоих много.

# 171
ippi,добре дошла.

# 172
Аз пък постоянно ще си пиша тука какво ям,за да ми казвате грешките.Значи сега следобедна ще пийна една айрянче и (1П и 1В) и 6 фъстъка. Rolling Eyes

# 173
ipppi,  добре дошла и да се радваш на много минусчета в нашата групичка  bouquet  bouquet  bouquet

Slav4e_Av4e, пиши, пиши, мила. То така стават работите. И не се притеснявай, ако нещо сбъркаш - може и да не уцелиш баш центъра на Зоната, но все ще се въртиш някъде около нея.  Peace За мандарините чак сега имах време да проверя. Един блок ти е една малка мандаринка, около 76-80 гр. Ако е по-голяма хапваш 3/4 от нея.

Фъстъците са сурови, нали?

# 174
blueberrygirl -благодаря за отговора. Тази вечер ще е контролата- да видим!

И аз май така, само тук не съм била...
Но от днес се престраших, колко ще издържа обаче Rolling Eyes

Та закуската ми беше: 1 филийка хляб Бонус + 40 гр сирене (Лайт на Маджаров) + 3 бр. кашу

аз по принцип не закусвам , но това количество май само ми раздразни глада

Hug Симеонов казва, че когато протеиновия ти блок е само от сирене или кашкавал, не се приемат мазнини-т.е без ядките!

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 19:22 от M2M

# 175
МАЗНИНИ
При всяко хранене винаги консумирайте и мазнини. Запомнете: Вие опитвате да използвате всеки трик от тази книга, все едно, че приемате лекарства, за да постигнете завинаги благоприятен баланс между айказаноидите. Употребата на мазнини е една от тези хитрости.

Затова не се страхувайте от мазнините: те са жизнено необходими за производството на айказаноиди и са от голямо значение за освобождаване от излишните телесни мазнини, както и за постигане на много добро здраве.

„Но - ще кажете вие, - щом повечето източници на протеини съдържат мазнини, защо да добавяме още?" Макар протеините с ниско съдържание на мазнини да не са лишени напълно от тях, това не е идеалното количество мазнини, което ще ни отведе в Зоната. За тази цел е необходимо да добавите още малко от тях към храната си.

Това по-горе е цитат от "Зоната". Така, че всеки може да прецени по кого да се ръководи. По това, което пише в книгата или спрямо това, което е казал д-р Симеонов. Аз се храня спрямо книгата и дори протеините да са ми само от млечни продукти пак си хапвам по няколко ядки.  Peace За себе си съм забелязала, че по-бързо свалям, когато включвам ядки на всяко хранене.

# 176
Мандарините ми бяха мънички,фъстъците сурови.
Сега вечеря,пиша пак,а вие казвайте грешките,не ме е срам да питам. Значи хапнах пил.филе на скара (3П) салата само от зеле 4 ч.ч. с една филия "Бонус" (3В) и не знаех за мазнините,а забравих зехтин да си взема и си сложих 1 ч.л. олио и го броя за (3М).Казвайте сега,как е било.
Значи днеска съм изяла 3блока обяд,1 на следобедна,три на вечеря,общо 7,после по някое време ще хапна 1 блок.Какво ми препоръчвате вечер,кое е най-подходящо,разбрах,че трябва да избягвам плодовете.

# 177
Добро утро  smile3525

Slav4e_Av4e, вечерята ти изглежда добре. Наистина ще е добре да си вземеш зехтин.  Peace Аз вечер пия нискомаслено прясно или кисело мляко. Киселото мляко обикновено на айрянче. Но може да си хапнеш каквото искаш - стига да се равнява на един блок.

# 178
Добро утро  smile3525

Slav4e_Av4e, вечерята ти изглежда добре. Наистина ще е добре да си вземеш зехтин.  Peace Аз вечер пия нискомаслено прясно или кисело мляко. Киселото мляко обикновено на айрянче. Но може да си хапнеш каквото искаш - стига да се равнява на един блок.

Добро утро,много си била ранобудна. Mr. Green
Снощи пийнах един айрян и маслинки.Сутринта в 7 направих същото и легнах да спя,понеже обикновено към обяд ставам. Blush Днес ще си взема зехтинче,то аз мислих,че има вкъщи,ама се оказа,че няма.Общо взето се чуствам добре.Е,изкушавам се от някои работи,но е нормално първите 2-3 дни да ми е трудно.Много ме дразни това постоянно мислене,какво да ям сега,да гледам листа и т.н.
Ти имаш ли още минусчета? Flutter

# 179
Ти имаш ли още минусчета? Flutter

Аз след събота и неделя имах плюсчета  newsm45 и сега се опитвам тях да смъкна.

Общи условия

Активация на акаунт