Желаещи да влязат в Зоната?

• 40 015
  • 584
  •   1
Отговори
# 150
Добро Утро на всички  Heart Eyes
Аз съм вече 4-ти ден на режима и съм -2 килограма,чуствам се леко и много добре. Hug

# 151
# 152

DOBRO UTRO I OT MEN.BRAVO SUMMER, smile3501
I AZ ot kakto sam zapo4nala se 4uvstvam mnogo dobre,nito sam gladna nito mi stava losho i naistina mnogo energi4na.za kg.shte vi kaja sled niakolko dena.

# 153
БРАВО !   bouquet Мога само да кажа на тези които се колебаят дали да почват да започват и да не чакат :Р

# 154

M2M, ако имаш възможност пиши ни 2-3 дни с какво се храниш. Все трябва да има причина да не сваляш. newsm12

[b
Не знам дали съм споменала , но се храня по листите на Симеонов- 8 блока, които според мен са малко за моите близо 90 кг.  Разпределението на блоковете е по негова препоръка.  Калкулатора в нета обаче показва 11 блока като за моите габарити!
Закуска сутрин и следобед 1 блок- 1 филийка Бонус с 40 гр. обезмаслено сирене!
Обяд 2 блока- салата и месце 60 гр. 1ч.. зехтин в салатата
Вечеря 3 блока  салата от 2 блока,  и 2 мандарини/ или 1 филийка Бонус/ 90 гр. месо 6 маслини 1ч.л зехтин в салатата. Не пиша грамажа на салатата, защото гледамда е разнообразна и грамаже е според вида зеленчук
Преди лягане 1/2 кофичка кисело бляко с 1 орех.

blueberrygirl - помощ моля!
Поздравления за намаленията на всички и кураж на останалите!

# 155
sladurca  - менюто ти е разкошно! Моето сравнено с твоето е много оскъдно и с малко продукти.  Доколкото успях да го разгадая сутрин, обед и вечер е от 3 блока, другите две закуски са по 1 блок. А наличието на домашна баница- направо ме разби!

Нъпълно ли си сигурна, че е по Зоната това меню newsm78

# 156
M2M, аз не съм някакъв специалист по Зоната, не съм и доктор. Предполагам, че това което ти е препоръчал Симеонов е подходящо за теб. Но след като не дава резултат можеш да се опиташ да го промениш. Като начало мисля, че 8 блока са ти малко. Не случайно всички калкулатори в интернет не смятат по-малко от 11 блока на ден. След като излезе книгата "Mastering The Zone", Бари Сиърс промени минимума блокове от 8 на 11. Предполагам е имал нещо предвид.  newsm78 Колкото и странно да ти се струва, аз бих ти предложила да хапваш малко повече. Виждам, че закуската ти е само 1 блок. Опитай известно време да си направиш 3 блока закуска. Друго, което можеш да пробваш е да изключиш хляба. И последно, което мога да ти дам като съвет е плодовете да си ги ядеш на закуска. Пробвай така една-две седмици и виж какъв е резултата.

Кога имаш контролен преглед при Симеонов? Може би той също ще ти предложи да промениш нещо.

Пиши ни как се справяш  newsm51

# 157
Момичета пускайте какво ядете,така всички ще черпим идеи.Аз започвам от утре. bowuu
Имам въпрос-колко мандарини са един блок.Нещо не ги намирам,виждам само мандарини консервирани. Rolling Eyes

# 158
и кажете ,моля ви,как ги мерите тия количества...с кантарче ли,с кво ли... newsm78

# 159
и кажете ,моля ви,как ги мерите тия количества...с кантарче ли,с кво ли... newsm78

Най-точно с кантарче.Аз все още нямам.Ще карам на око в началото.

# 160
Само тук не съм била, да взема да поседна да ви послушам, пък ще видим дли ще се престраша. Голямо смятане, голямо чудо, пуууу!  Wink
Успех на всички!

# 161
Само тук не съм била, да взема да поседна да ви послушам, пък ще видим дли ще се престраша. Голямо смятане, голямо чудо, пуууу!  Wink
Успех на всички!

Добре дошла. Hug
Успех и на тебе.Аз започвам от утре,трябва да стана към 45кг. Rolling Eyes

# 162
Успех на всички!

Добре дошла. Hug
Успех и на тебе.Аз започвам от утре,трябва да стана към 45кг. Rolling Eyes
А сега си 51 ли?  Wink

# 163
Бях. Embarassed 
Писах,че искам да сваля 5-6 килограма,ама сега вече са 10,защото съм 55. ooooh!

# 164
Добро утро момичета   bouquet

monda, добре дошла.  welcome Страшно изглежда само отстрани. Като минеш през сметките веднъж, после е лесно. Peace

tuly, аз също ползвам кантарче. Метода "на око" на мен не ми върши работа.

Slav4e_Av4e, успешен първи ден ти желая!  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт