Желаещи да влязат в Зоната?

• 40 014
  • 584
  •   1
Отговори
# 135
dobro utro i ot men.ami az naprimer se opitvam da spazvam 4asovete.gore dolo taka:
zakuska-9h.
obed-12h. ili 13
sl.zak.-16,17h.
ve4eria-20h.
k.zak.-23h.
dnes zakusvax-2 filiiki bonus-2bl.;28gr-riba,28gr.sirene-2bl.;ZEXTIN I 3 MASLINI-2bl.Vchera malko narushix dietata #Cussing out,no dnes shte bada striktna.uspex na vsi4ki.
BLUBERRY,BRAVOO smile3501

# 136
Аз бонус ще си взема.Много се радвяам за твоите минуси,ще си ни за стимул.Пък аз днеска съм -1килограм,без да съм започнала диетата. Mr. Green

# 137
  • Някъде там...
Записвам се в темичката, но тепърва ще започвам с четенето на книгата и т.н. и се чудя дали да си запиша час за Симеонов newsm78

Може ли някой да ми обесни там в калкулатора под hips какво се има предвид, защото нали е бедро, но гледам че вие мерите ханша?
Може ли някой да ми сметне , ето направо в инчове:

Тегло=149.92 паунда
Височина=64.57 инча
Корем=37
Бедро=25.20
Ханш=42.13
Та с това бедро се чудя много, кое се мери, светнете ме повечко Simple Smile, а аз си мерих бедрото , крака отгоре, т.е. баджака , ама и аз как го обесних Mr. Green

# 138
  • Някъде там...
Май май е ханша Whistling

# 139
Според мене нужда от д-р Симеонов.Не за друго,ами тука момичетата се справят сами и са готови да помогнат.Просто изтегли книгата,чети от там и там има блоковете с храните,много е лесно.Той за 50лв ще ти даде същите храни,само че и ще те надъха повече.Ти прецени,аз се отказах.Дай си мерките в см и момичетата ще ти сметнат блоковете.Трябват килограмите,височината,ханш,талия през пъпа и какъв начин на живот водиш.

# 140
  • Някъде там...
Аз за по лесно ги обърнах в инчове, но акоо някой ги иска в см ще ги дам, но моля ви някой да ми изчисли това КТМ Praynig

# 141
Аз за по лесно ги обърнах в инчове, но акоо някой ги иска в см ще ги дам, но моля ви някой да ми изчисли това КТМ Praynig

Те ще ти ги изчислят момичетата,но ако искаш дай ги за всеки случай в см,в случай,че нещо си объркала.После като се появят,помоли някоя на лична,ако тука не искаш да си ги даваш.

# 142
Ей, вие двете гащатите hahaha
Дайте да се намеся, че само дупета на тази страничка Joy

hips е ханш Peace

# 143
Верно и двете с дупенца. hahaha

# 144
MimSss, КТМ = 93,96 паунда по данните, които си дала. И тук вече в зависимост от физическата си активност може да провериш колко блока да хапваш. Минимума е 11 блока на ден. Желая ти успех   bouquet

# 145
  • София
  Минавам само да кажа "здрасти" и да поздравя за минусчетата. Аз също съм доволна, чувствам се много добре. Целувки, мацки  bouquet

# 146
  • Някъде там...
MimSss, КТМ = 93,96 паунда по данните, които си дала. И тук вече в зависимост от физическата си активност може да провериш колко блока да хапваш. Минимума е 11 блока на ден. Желая ти успех   bouquet

Мерси много, от утре почвам да чета книгата Simple Smile

# 147
Dobro utro i ot men,vse oshte sam rejimna,iskam da kaja 4e knigata e mnogo interesna,zashtoto moje da nau4ite mnogo neshta za vasheto tialo i ako ne otslabnete,no niama na4in da ne stane ,to  pone shte badete zdravi.AZshte napravia edin eksperiment s men i sled niakolko meseca shte spodelia s vas. a za kg.shte vi kaja sled kato se izmeria sled sedmica. Embarassed  bouquet

# 148
аз още не съм си купила кантар,ама исках да питам по колко пъти се мерите.....и книгата още не съм изчела...много съм несериозна

птица,наистина много добре си го обяснила за Зоната....така ги разбрах нещата...иначе все ме беше страх,че няма да схавна нещо и ще се червя пред вас с тъпи въпроси.../то не че пак е невъзможно,де/

дори от доста време не съм преглеждала темата.ще имам доста да чета...

забравих да питам - може ли да се пие кафе и как се насторйват тези лентички за килограмите  - пишеш сегашни кг и тези,които искаш да стигнеш и после...

# 149
Здравйте момичета  Hug

Аз вчера сериозно изложих работата.  newsm45 Бях на изпит и след това незнайно как с милото се озовахме в една сладкарница... и понаруших режама. Сега не ми се ще и да се тегля. Дано не съм качила много.  newsm17

tuly, за линийките - аз при всяка промяна на теглото отивам на сайта, от където съм взела линийката и си коригирам текущото тегло. По принцип има три полета за тегло - стартово, текущо и цел. Адреса на линийката в подписа си остава един и същ.

ana29, напълно съм съгласна с теб. След като прочетох книгата ми остана едно много важно заключение - това, с което се храним е отговорно за обмяната на веществата в нашето тяло за 4 до 6 часа. И ако направим крачка встрани, на следващото хранене спокойно отново можем да влезем в Зоната. А това е много добър стимул за хора като мен. Аз например като прегреша с нещо и си викам край целия ден се провали и продължавам да се тъпча с какво ли не. А когато правя Зоната - не е така. Ето например вчера хапнах една мелба, но за вечеря пак наредих пържолки и салата. И няма вече от утре.

Melodiq newsm51

Общи условия

Активация на акаунт