Желаещи да влязат в Зоната?

• 40 004
  • 584
  •   1
Отговори
# 435
  • Torino,IT
Ето ме  Hug
Само да кажа че и аз съм бъдеща булка  Blush, радвам се много и за blueberrygirl    bouquet
Искам специално да споделя, че днес тя много ми помогна и ме окуражи да продължа да се храня в Зоната, за което съм и много благодарна  Hug Hug
Днес не съм имала никакви пристъпи на глад, общо взето бях режимна (без закуската), даже и сега съм ок, след вечеря, което не ми се е случвало отдавна...изобщо не поглеждам към хладилника. Party
Но минах на 11 блока по нейно предписание...чувствам се много по-добре от вчера , даже ходих и на фризьор следобеда, имам и енергия. Явно е трябвало да увелича храната малко.
Така че не се отчавайте, продължавайте смело и ще видите че много бързо ще ви свикне организма към новия режим.
Лека нощ!  bouquet

# 436
Хей, Линди, много се радвам за теб.   bouquet Като пуснем другата тема, май ще я кръстим "Бъдещи булки в Зоната".  Joy Joy Joy Шегувкам се само, омъжените също са добре дошли.  newsm51 

Желая на всички ви успешен и режимен ден.  smile3525

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 15:13 от blueberrygirl

# 437
Добро утро bluberrygirl!  bouquet
Разкажи повече за този курс по йога!
Аз скоро питах за пилатеса, но никой не ми отговори.
Смятам да се запиша и да ходя 3 пъти седмично. Съчетано с хранене по Зоната колко ли мога да отслабна за 3 месеца??? newsm78
Лек и успешен ден на всички!!! Hug

# 438
Аз на пилатес никога не съм ходила и да ти отговоря - не знам... не виждах смисъл.  Heart Eyes

Сега ще ти кажа за йогата. Курсът продължава 6 дни, вечер от 18.30 до 21.30. Включва йога, дихателни упражнения и знание. Помага за освобождаване от стреса, за повече усмивки и хармония в живота. Аз съм ходила и друг път и много ми хареса. Учителите са страхотни. Този път ще се води от учител от Индия и мисля, че ще бъде забвано. След като завършиш курса получаваш знание как в домашни условия да си практикуваш йога. Към същата фондация съм ходила и на курс по медитация.  Peace
Ето и линк: http://artofliving-bg.org/yoga.html

# 439
Добро утро, момичета,   bouquet
снощи малко се поолях с едни пуканки, ама днес съм стабилна, защото скоро няма да мога да се събирам в дрехите си.
 Blush
Нося си пилешко месо и броколи(пекох ги заедно с пилешкото, така че и мазнина си имат  chef)
Вечер е голям зор, дано стана малко по-сериозна, че идва пролетта Simple Smile
Желая ви хубав ден Hug

# 440
Аз си продължавам по режима,ама не знам какви ще са резултатите,килограмите реших да ги меря в понеделник. bowuu
blueberrygirl стой си при нас деееееееее. Sad Ти в такъв случай какво ще ядеш? Rolling Eyes
На всички други успешен режимен ден и чакам някой да се похвали с минусчета.  bouquet

# 441
и с плодовете се провалих.  smile3511

Какво хапвам ли? - тиквеник, баничка...  ooooh!

ма като те няма да ме биеш, на. Айде преинстарилай го този комп вече.

# 442

newsm66 newsm66 newsm66 bash

Блу, ама като гледам ти е достатъчно кофти, така че не се самообвинявай, ами продължавай напред  spoko

# 443
Лорче страшна си.  Joy Joy Joy

# 444

#Sniper #Sniper #Sniper идея си нямаш newsm48 newsm48 newsm48

hahaha hahaha hahaha 

# 445
и с плодовете се провалих.  smile3511

Какво хапвам ли? - тиквеник, баничка...  ooooh!

ма като те няма да ме биеш, на. Айде преинстарилай го този комп вече.

Ааааа без такива. fight
Сега заради една тъпа йога на която ще отидеш три пъти недей прецаква всичко. Naughty
Нали не забравяш,че ще си   married

# 446
Сериозно момичета нещо съм се побъркала...  newsm78

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 15:12 от blueberrygirl

# 447
Сериозно момичета нещо съм се побъркала, стоя и си рева сама вкъщи.  newsm78

Е,стига де,какви са тия неща сега. Hug Защо плачкаш?

# 448
...

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 15:12 от blueberrygirl

# 449

Недей така да се депресираш.Ама май трябва да ти се забранят отпуските на тебе,че седянето у вас не ти влияе добре.Я всички да ни се отчетат тука каво са обядвали. Laughing.Аз си направих миш-маш.

Общи условия

Активация на акаунт