Желаещи да влязат в Зоната?

• 39 989
  • 584
  •   1
Отговори
# 465
наистина ли???
бързай тогава. Аз се видях в чудо като ходих преди месец по хотели и ресторанти, а и църкви - всичко е заето.то месец май е най-предпочитан за сватби, а освен това заради Великденските пости сега е сватба до сватба. А и като гледах за рокли срока на доставка е 3 месеца.

# 466
Пък една жена в другата тема за месец и малко свалила над 10кг,май бяха 12,ама забравих.Дали и аз да не ходя при него взех да се чудя. newsm78

# 467
Slav4e_Av4e, при Симеонов ли? Мислиш ли, че ще ти даде нещо по-различно като меню?

krisi99, аз много исках да е май месец, но не можахме да се разберем с родителското тяло и сега сме я отложили за края на август.  newsm78

# 468
Много лошо!!!
Как може някой да се меси???!!!

# 469
Slav4e_Av4e, при Симеонов ли? Мислиш ли, че ще ти даде нещо по-различно като меню?

Идея нямам.Но като ги чета,гледам те имат малко по различни неща казани.И листовете са им по номера и на вечеря трябвало да ядат само от еди кой си лист.И аз взех да се чудя.Що и аз не отслабна 10 за един месец... Crossing Arms

# 470
И листовете са им по номера и на вечеря трябвало да ядат само от еди кой си лист.И аз взех да се чудя.Що и аз не отслабна 10 за един месец... Crossing Arms
Лист 1 им е с храни по 1 блок, лист 2 с храни от по два блока.

Няма да отслабнеш с 10 кг за един месец, щот нямаш толкова много за сваляне. Ти 40 кг ли искаш да станеш? #Crazy

# 471
Здравейте, момичета,  bouquet
 днес пак провал- едно мляко съм изяла за цял ден. Депресирана съм Rolling Eyes По принцип съм весел човек, но всеки си има моменти, затова не влизах да пиша, но реших да вляза да ви пожелая весел и режимен уикенд. Hug Hug Hug

# 472
Вечерята си я хапни по Зоната и не се притеснявай. Peace

Весел и режимен уикенд и на теб! Hug

# 473
И листовете са им по номера и на вечеря трябвало да ядат само от еди кой си лист.И аз взех да се чудя.Що и аз не отслабна 10 за един месец... Crossing Arms
Лист 1 им е с храни по 1 блок, лист 2 с храни от по два блока.

Няма да отслабнеш с 10 кг за един месец, щот нямаш толкова много за сваляне. Ти 40 кг ли искаш да станеш? #Crazy

ooooh! Аз пък си помислих че е кой знае какво. Joy

мими_то честито за сваленото килце.

Лора_ Усмихни се,не се депресирай и ако можеш също предлагам да си хапнеш вечерята по зоната.

Нещо не намерих зеле и взех готово нарязано с малко моркови вътре,как да го смятам? newsm78

# 474
Сигурно късно се включвам, но аз бих го броила за чисто зеле.  Peace

# 475
  bouquet,аз направих същото.То и без това количеството на морковите вътре е малко.
Аз сега вечерям,ти хапна ли?

# 476
Оооо, аз още преди йогата мушнах една печена рибка. Напълно ме настрои за метидация.  Whistling

Послушах съвета ти и реших да си продължа диетата и по време на курса. Като дебелея, едва ли ще се чувствам по-спокойна и в мир със себе си. Peace

# 477
Оооо, аз още преди йогата мушнах една печена рибка. Напълно ме настрои за метидация.  Whistling

Послушах съвета ти и реших да си продължа диетата и по време на курса. Като дебелея, едва ли ще се чувствам по-спокойна и в мир със себе си. Peace

Браво ,много добре си направила. Hug А я кажи как мина курса?

# 478
Аз отивам да спинкам, че утре сутрин ме чака изпит. Да стискате палци ей.  hug

Лека и спокойна нощ... и утре всички да отчетем по някой минус.  smile3524 newsm46

# 479
Айде стискаме палци за изпита. Praynig
Ще черпиш после. Mr. Green
И утре ти да си с минус,моя ще го кажа в понеделник,ако го има де. Joy

Общи условия

Активация на акаунт