Желаещи да влязат в Зоната?

• 39 988
  • 584
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро милички  Hug

Slav4e_Av4e, моя минус сигурно е решил да изчака твоя, никакъв го нямаше тази сутрин.  Joy Joy Joy

Пък за почерпката нямате проблеми, стига да се върна с добри новини.  newsm10

# 481
Взех си изпита.  newsm44 newsm44 newsm44
Ето и почерпката:

първо протеините:

и после въглехидратите:

Да ви е сладко!

# 482
  • Torino,IT
Здравейте,

Честит изпит, blueberrygirl  bouquet
Много успехи ти желая, дано не си тъжна вече и всичко ти върви по вода оттук нататък  Praynig
Аз нямам кой знае какви резултати, на килограми нямам минуси, но ше изчакам поне още една седмица и после ако нямам минуси,ще сменям режима.
Приятна събота и неделя от мен  Hug

# 483
ЧЕСТИТО ВЗЕТ ИЗПИТ blueberrygirl     bouquet

Мерси за почерпката!!!
Значи в понеделник другите да ни чакат с минусчета,а?
Дано не се окажат плюсчета,че тогава ще е лошо. Mr. Green
Успешен ден на всички от мен.

# 484
Блу, честито миличка! Все така да си взимаш изпитите!
Аз днес пак съм на манджата от вчера и не съм се мерила, ще го направя в понеделник!
Хубав и слънчев уикенд! Hug

# 485
Май всички ще се теглим в понеделник. Mr. Green
Айде дано се похвалим с още минусчета. Praynig

# 486
Явно пак сама ще си пиша.Ама много сте несериозно. Crossing Arms
При Дюкан всеки ден пускат нова тема.
Аз минавам да се отчета че преди половин час вечеря риба и салата. bowuu

# 487
Аз си се тягля всеки ден... ама не отчитам минусчета...  newsm78

Аз до сега си бях на йогата... имам си оправдание. Другите не знам къде се покриват. Hug

# 488
Добър вечер и от мен!
Честито за изпит! Hug
Този уикенд е много не диетичен за мен,защото днес прекалих пък утре съм на рожден ден!
Но от понеделник стриктно във вашите редици!
Обещавам пък ако ще и потоп да стане!
Лка нощ! smile3524

# 489
Стига с прегрешения ей,ще има бой. Mr. Green

# 490
Добро утро момичета,  hug

Аз тази сутрин пък ще отчета минус от 600 гр.  newsm68

krisi99, като си на рожден ден, кво? Цяла неделя ли ще се тъпчеш?  newsm78 Яж си по зоната, пък вечерта (на обяд) на рожденния ден наблягай на водата... и хапни нещо, но малко. Най-добре е да не отиваш гладна, хапни си предварително вкъщи.  Peace Дано няма последици след уикенда, че е много гадно някакво си кило дето си го сваляла за 1 седмица да го качиш пак заради един ден.  Thinking

Slav4e_Av4e, само така, мила. Налагай ред тука в редиците.  hahaha Мен вчера следобяд така ми се беше прияло нещо сладко... я тортичка нещо, шоколадче... и много се ядосах, не можех да си намеря място. После отидох и хапнах една ябълка... само ябълката, без протеин, без нищо... викам си все ще е по-добре от някой шоколад. Е, помогна ми... явно просто съм си била гладна, не е било заради сладкото.  Whistling

Лора_, мими_то, Lindita, Melodiq, Happy2, tuly, гушки и цунки на всички ви.  newsm51

И днес момичета - умната. Утре всички по кантарите и да давате отчет тука. Понеделника дойде, няма къде да се отлага повече.

# 491
blueberrygirl ,честито малко минусче. Party
Утре ще е голямото мерене и голямото мрънкане от моя страна  bowuu,понеже чуствам резултата.Много ми е интересно,уж нищо нередно не ям,пък съм сигурна че нямам и свален грам. Thinking
Успешен ден момичета. Hug

# 492
hello и от мен Hug
Моето мишле е болно и цяла нощ не сме спали, та по този повод хич не ми се готви и ям каквото има, а пък и ми се спи и така, че неделята няма да има особен режим! Е поне сладко , няма да ям, иначе майка ми пратила мекици, та хапнах малко! Embarassed, но сега е по-важно детенце да ми се оправи! Praynig Не си търся оправдания, но не ми е готви в този момент, а на съсъ сухоежи не мога да наям! И така, това е от мен, утре ще се кача на кантара, но едва ли ще има  минуси с тези мекици!

# 493
hello и от мен Hug
Моето мишле е болно и цяла нощ не сме спали, та по този повод хич не ми се готви и ям каквото има, а пък и ми се спи и така, че неделята няма да има особен режим! Е поне сладко , няма да ям, иначе майка ми пратила мекици, та хапнах малко! Embarassed, но сега е по-важно детенце да ми се оправи! Praynig Не си търся оправдания, но не ми е готви в този момент, а на съсъ сухоежи не мога да наям! И така, това е от мен, утре ще се кача на кантара, но едва ли ще има  минуси с тези мекици!

Дано малкото съкровище оздравее по-бързичко. Hug
Обаче към тебе няма да бъда така мила. NaughtyЗначи когато искаш нещо силно се прави всичко за да се постигне.Няма оправндания от сорта на -сухо няма да ям.По принцип не са кой знае колко нещата който са готвени в този режим,така че е безмислено да мислиш,че все готвено ще ядеш.Пък не е проблем толкова да врътнеш един омлет и плодове или пък салатка да добавиш.Дето се вика дори и две сварени яйца със чай,сиренце,плодове,заленчуци,маслинки,ядки можеше да хапнеш. Най-добре е психически да се настроиш,че го искаш и така да почнеш.Няма смисъл от два дни пазене на режима и 2 непазене,единствено се харчат повече парички,както всички предполагам сме забелязали режима не е никак евтин,особено сега зимата,когато зеленчуците са скъпи (не стига че и безвкусни),плодовете също.Та няма смисъл да харчиш парички ,докато не се убедиш сама че го искаш и чак тогава да започнеш.Дано не съм била много груба.Но така трябва за да се даде повече стимул в крайна сметка.Всички тука сме с проблемно тегло и трябва да сме сериозни.

# 494
Има два начина да живееш живота си. Единия е продиктуван от чувствата. "О, днес не ми се прави това", "Не се чувствам добре, за да правя диета", "Точно днес, мисля че не ми се яде точно това", "О, тази сутрин някак не ми се правят упражнения"... и така, следвайки чувствата си, отлагаме резултата, който можем да постигнем. Но има и друг начин - на отдаденост, в който си казваш - без значение какво ще стане, без значение кой ще има рожден ден или кой ще се разболее... аз съм готов да го направя. Няма да се оставя чувствата да ме подведат и да се откажа. И така, ако си слушаш главата, а не чувствата можеш да постигнеш много повече и много по-бързо.

мими, бързо оздравяване на малкия, дано скоро се почувства по-добре, а ти по-готова за диета.  Peace

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 19:17 от blueberrygirl

Общи условия

Активация на акаунт