Желаещи да влязат в Зоната?

• 40 012
  • 584
  •   1
Отговори
# 420
Melodiq, няма да те линчуваме.  Hug Напълно съм съгласна с теб, щом не става по друг начин... по-добре е, отколкото да се откажат.

# 421
Лека вечер от мен,  bouquet
отивам да разфасовам храната вкъщи на блокове  chef
И утре - всички режимни Flutter

# 422
Охо, и той ще влиза във форма май покрай теб.  Joy
Ха, ще влезе той в кръгла форма Joy Joy Joy
Прояви интерес като си смятах необходимите блокове и сметнахме и неговите - 21 Shocked и вика:"И к'во сега  63 маслинки ли трябва да изям днес? Rolling Eyes" Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

да си кажа и аз...уж голям зор,голямо желание да започна Зоната...а то нищо не правя по върпоса...Все прескачам ядения,все ям нещо дето не трябва....То като изляза на разходка с детето и ми минава часа за ядене,видя ,че някой яде нещо вкусничко и хоп - тичам и аз да си взема Embarassed
За разлика от мен,мъжът ми,който ми се присмиваше за диетата,взе че стана стриктен...и вече кантарчето при него отчита минуси

# 423
tuly, я по-сериозно. Вземай пример от мъжа си. Не стига, че си имаш подкрепа вкъщи... и пак нищо не правиш.  #2gunfire

# 424
Нещо много дебела се чуствам днес.Адски ми тежи че съм прегрешила. Blush Ще взема някое психично разтройство да направя. Crazy Имам въпрос. bowuu Колко блока са ония чушки вече готови,правени на чушкопек.Дано да сте ме разбрали. ooooh!

# 425
  • София
 tuly, мила, опитай слдния подход: мисли за Зоната хранене по хранене. Не минавай с номера, че след като едното хранене не е било в Зоната, значи можеш да опропастиш целия ден. По-добре две хранения в Зоната дневно, отколкото нито едно, нали? Освен това, дори когато се храниш нережимно, прави го така, че максимално да се приближава до режима. Например-яде ти се шоколад и си решила да си вземеш-ок, но го изчисли така, че да е максимално близо до Зоната-сметни си блоковете и си прибави елементите, които ти липсват. В крайна сметка няма да си баш в центъра на Зоната, но ще гравитираш по-близо до нея. Все е по-добре от нищо. С времето (и с малко усилия) всичко ще си дойде на мястото и ще видиш, че ще се озовеш в Зоната без да си даваш много зор. Сам ще започнеш да усещаш разликата в начина, по който се чувстваш, когато се храниш в Зоната и, вярвай ми, няма да искаш да се върнеш към старите си навици на хранене  bouquet
 blueberrygirl, а твоята сватба кога е, ако не е тайна? Така де, да поспамим малко, стига само с тия режими и килограми Wink

# 426
не сме определили датата още, но ще е към края на лятото.   bouquet

Slav4e_Av4e, аз печените чушки ги смятам по 200 гр. за един блок.

# 427
Здравейте,момичета!  bouquet
Линдита,Мими,може да включите овесени ядки в режима си,В книгата Д-р Сиърс много ги хвали,има и риецепта,но не се отказвайте ще свикнете постепенно без хляб и сладко. Peace
Аз лично много рядко ,ям хляб,но моят проблем са сладките от всакакъв вид. Embarassed
Днес хапнах следните неща:
СЗ:1/2грейпфрут;1/2ч.ч.кис.мляко;28гр.сирене;6 маслини-2П:2В:2М
ПЗ:-
Обяд:56гр.домашен суджук;28гр.сирене;9 маслини;1 голяма ябълка-3П:3В:М
СЗ:1/2ч.ч.кис.мляко;3 маслини-1П:1В:1М
Вечеря:56гр.печено свинско месо;1/3ч.ч.печени картофи;1ч.ч.камби;3 маслини-2П:2В:2М/1М от свинското слагам/
КЗ:1/2ч.ч.кис.мляко;3 маслини-1П:1В:1М,но още не съм я изяла.Ще го направя след малко.
Днес нямам предиобедна закуска,защото ходих на ваксинапри личната лекарка.Там се претеглих и установих,че от 04.01. съм свалила 3 килограма! Grinning

# 428
не сме определили датата още, но ще е към края на лятото.   bouquet

Slav4e_Av4e, аз печените чушки ги смятам по 200 гр. за един блок.

Тва към чушка и половина ли ще дойде,че нали още съм без кантар. Embarassed

Абе да ви кажа толкова булки има тука,дано не е заразно. Joy

# 429
И да е заразно аз вече съм омъжена Joy
Мелодия,сега прочетох подробно днешните постове и много си права,хванала си същността на нещата!Поздравления и аз мисля като теб,дори и да се прегреши да е съодразено с режима и следващото хранене вече да е в Зоната!  bouquet
Славче,нарежи си чушките и си напълни една чаена чашка. Peace

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 20:48 от Happy2

# 430
Славче,нарежи си чушките и си напълни една чаена чашка. Peace

Мерси,мерси.  bouquetТо малко акъл трябва,ама на време.Няма нищо,вие вече сте ми свикнали.

# 431
 bowuu
Славче, не се притеснявай на всеки се случва!   bouquet
Днес си купих една книга,че много обичам да чета и сега ще слагам каката да спи и почвам да чета!
Приятна вечер и лека нощ!

# 432
bowuu
Славче, не се притеснявай на всеки се случва!   bouquet
Днес си купих една книга,че много обичам да чета и сега ще слагам каката да спи и почвам да чета!
Приятна вечер и лека нощ!

Лека от мене   bouquet Hug,аз сега отивам да вечерям.Нали трябва някой да виси във форума до 2 после. bowuu

# 433
Лесно ли е то да се виси до 2 часа тук, ходи се подкрепи малко  hahaha

# 434
Благодаря момичета за подкрепата! Аз няма да се отказвам ще пробвам пак утре и ще се стремя малко по малко да влизам в час! Знам, че е ще трудно, но си струва!Проблема ми е както казах и по горе, че ми става зле и затова ям.Ето напромер към 5 часа хапнах две филийки хляб, пуйка със зеле(не по Зоната), но хапнах поне според мен малко и набързо , че  малкия и той беше гладен и сега към 21.00 да не ви казвам как треперех от глад, а пък иначе, ако се наям много и ми става тежко и нищо немога да правя след това.(ама и аз дадох едни обяснения, за чудо и приказ) Crazy
Лора, кажи как правиш този хляб с овесените ядки?

Общи условия

Активация на акаунт