Желаещи да влязат в Зоната?

• 39 946
  • 584
  •   1
Отговори
# 495
Момичета нещо взе да ми се гади тая вечер и да ми се вие свят. Confused Чудя се какво да правя.Не съм нарушила диетата да кажа. Rolling Eyes

# 496
Хапни един блок закуска. Кога вечеря? Или още не си?

Задължително хапни нещо сега.

# 497
Пууу,уплаших се.
Полежах малко,после си изядох вечерята и така.
Сега няма да спя от напрежение-утре е големият ден на тегленето. Joy

# 498
Благодаря ви момичета, наистина сте много прави! Hug Не трябва да се отдавам на чувствата и при най-малкия проблем да се отказвам.Това трябва да ми стане начин на хранене ,а не просто поредната диета.
Slav4e_Av4e , изобщо не си била груба, даже напротив, а и наистина не е евтин този режим на хранене, но то пък кой ли е, так, че утре(днес, вече е късно), ще си повтарям, че мога и ,че това ми е начина на хранене и ще си спазвам правилата.Освен това на маликя няма да му е по-добре, ако майка му се тъпче, нали? И все пак да си кажа, че не съм яла много днес, даже съвсем амлко , но некачествени и забранени храни, дори и сега съм леко гладна, но няма да ям, отивам да спя, че едвам гледам!
Благодаря ви още веднъж , че ви има, знам, че заедно ще успеем, макар и бавно! Hug
Лека и спокийна нощ!

# 499
мими_то радвам се,че не си се обидила,наистина е с добро чуство. Hug
Дано детенце оздравява по-бързо и твоите килца да се топят също така.Аз след малко си изяждам късната закуска и лягам.

# 500
ти по-добре ли си вече?

# 501
Да,благодаря че попита.  bouquet Не знам защо така стана,може би защото днеска ми беше малко нервен ден,на това го отдавам. Hug

# 502
  • София
Здравейте, извинявам се, че така нахлувам. Интересувам се дали сред вас има прилагащи режима и кърмещи. Беба вече е на 6 месеца и ми се иска да започна лежим, който да не е вреден за нея /исигурна съм, че Зоната е такъв, имам книгата/. Чудя се обаче дали ограничаването на храната няма да доведе до намаляване на количеството на кърмата и затова реших да питам диетуващите. Мерси предварително.  bouquet

# 503
Не знам дали има.Но по принцип храната е в големи количества и много разнообразна,по 5 пъти на ден,не би трябвало да влияе зле.Но все пак поизчакай да видиш дали някой кърмеща мама ще отговори.

# 504
Добро утро момичета  Hug Hug Hug

Пожелавам на всички с нови сили да продължат да следват мечитите си.   bouquet

Сега няма да спя от напрежение-утре е големият ден на тегленето. Joy
Joy Joy Joy Големият ден настъпи, чакам те само да се събудиш.

знам, че заедно ще успеем, макар и бавно! Hug
Хубавите неща в този живот стават бавно. Според мен, колкото повече си се трудил да постигнеш нещо, толкова повече ще го цениш и ще му се радваш. Ако в продължение на година се храниш така и достигнеш желаните килограми, мисля че после ще ти е много по-лесно да продължиш да се храниш здравословно. И начина ти на мислене се променя, и отношението ти към храната. Другият вариант е да намериш някаква "вълшебна" диета, с която за 10 дни ще отслабнеш 20 кг...примерно и после какво...ще седнеш, ще се натъпчеш и ще си кажеш - и да надебелея след 10 дни пак ще се подложа на тази диета и пак ще отслабна.
Целият процес на отслабване е важен и мисля, че е дълъг точно толкова, от колкото имаме нужда. Просто трябва да дойде един момент, в който приемаш всичко като нормално хранене и не си мислиш, че си на диета.  newsm10

Интересувам се дали сред вас има прилагащи режима и кърмещи.
И аз не знам да има, но мисля, че при Симеоновките се вясваха от време на време кърмещи мами. Симеонов май им увеличаваше блоковете на ден. Мисля, че е най-добре да се консултираш с някой дето по е наясно с нещата.

# 505
Здравейте момичета! Hug  bouquet
Сега ставам и мисля да закусвам мляко с ядки.
И от днес нататък няма мърдане.
Подкрепяйте ме и ще отчитам резултати.
много минусчета на всички и никакви прегрешения тази седмица. Praynig

# 506
blueberrygirl а ти няма ли се теглиш? Mr. Green Аз още не съм.След 5 минутки. ooooh!
Абе че заспах,заспах,ама станах рано в 10.30 което също е признак за вълнение. hahaha

krisi99 айде имаш нашата подкрепа,чакам много скоро с минусче да се похвалиш. Hug

# 507
blueberrygirl а ти няма ли се теглиш? Mr. Green Аз още не съм.След 5 минутки. ooooh!

Аз всеки ден си се тегля, първата работа ми е след като стана от сън. Вчера си бях с минусче, днес си задържам. Да се надяваме утре пак да съм с минус.  Praynig

# 508
Хайде вече може да ми честитите разочарованието.От 11 дни не съм мръднала-51кг съм.

# 509
Поне не си качила... я по-весело.  smile3533

Общи условия

Активация на акаунт